09 Octombrie, 2025, 08:25:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 448364 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

01 Decembrie, 2005, 10:44:27 p.m.
Răspuns #765

Lorelei

Bun venit! uf, ce-am alergat! te-am auzit din turn. si am coborat intr-un suflet. fii binevenita. incet-incet vei cunoaste toate tainele castelului.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Decembrie, 2005, 01:48:44 p.m.
Răspuns #766

sunshine

Brrrrr! Da frig mai e! Faceti si voi focul! Asa primiti musafirii?Un vin fiert ceva , ca a inceput weekwnd-ul .
   Si , daca tot sunteti voi asa veseli, hai inveseliti-ma si pe mine. Sa nu uitati schiurile ca ninge in noaptea asta, Si mai lasati pescuitul la copca !Am chef de dans si de povesti de groaza ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

02 Decembrie, 2005, 03:10:03 p.m.
Răspuns #767

Lorelei

Se pare ca restul lumii e plecata care pe unde, prin imparatie  ;D ;D
Asa ca voi face eu oficiile de gazda, nu ca mi-ar displacea  :D Am adus vin fiert cu scortisoara, am facut si focul. Acum astept povestile. cat despre dans... cum apare vreun cavaler cum rezolvam si chestiunea asta  ;D

02 Decembrie, 2005, 03:29:56 p.m.
Răspuns #768

Strumfita

Si eu sunt aici  ;D deci, te pot ajuta eu  :P
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

02 Decembrie, 2005, 03:32:56 p.m.
Răspuns #769

Lorelei

Cu ce vrei sa ma ajuti? Cu vinul sau cu povestile?  ;D ;D

Bine ai revenit. Ce vesti ne aduci? Ce povesti ne aduci?

Pana ne spui eu o sa-ti torn o cana fierbinte de vin fiert ca vei fi ostenita de drum si-apoi sa mai dezlegam si limbile la povesti  ;)

02 Decembrie, 2005, 03:44:54 p.m.
Răspuns #770

Strumfita

Multumesc , asadar , cu o cana fierbinte de vin fiert pot incepe povestea  ;D

02 Decembrie, 2005, 03:59:51 p.m.
Răspuns #771

Lorelei

Eu cana ti-am intins-o deja. Povestea unde e?  :D

02 Decembrie, 2005, 04:18:20 p.m.
Răspuns #772

Strumfita

Aaaaa.. mmmmmm .. aaaaa ... nu prea stiu ce poveste sa zic  ;D E bine daca va zic Scufita Rosie ?  ;D

02 Decembrie, 2005, 04:38:40 p.m.
Răspuns #773

Lorelei

Mai, eu vad ca tu vrei sa ne zici abecedarul  ;D ;D Parca asa incepea, cu "a", cu "ma", apoi "mama" si "Ana are mere".  :D

02 Decembrie, 2005, 08:21:09 p.m.
Răspuns #774

Strumfita

Da .. ce pot spune .. nu sunt prea inspirata azi` ..  ;D. Poate ma ajutati voi , uite cum facem .. voi incepeti , iar eu continui  ;D

02 Decembrie, 2005, 08:59:28 p.m.
Răspuns #775

Lorelei

Excelent: vom avea o poeveste scrisa la mai multe maini.  :)

Incep eu:

A fost odata ca niciodata (asa incep toate povestile, nu?)... A fost o data un pitic pe nume Doridac. Era mic (nu mai inalt de 50 de cm), avea o scufie albastra si locuia intr-o scorbura de stejar in care isi amenajase un apartament in toata regula. In fiecare seara Doridac scria cate o pagina in jurnalul sau fie cu intamplari din ziua respectiva, fie cu gandurile lui de pitic macinat de drame existentiale.
Ziua 1: Astazi....

(cine continua?)

03 Decembrie, 2005, 08:18:36 p.m.
Răspuns #776

Lorelei

La povesti vad ca nu vreti
Dar o cana de vin beti?
Fiert si ros, cu scortisoara
Doar o cana! N-o sa doara!
Poate apoi om si juca
Oasele om "dezmierda"  :D

03 Decembrie, 2005, 08:28:14 p.m.
Răspuns #777

DIANA

Vizitator
Dragi oaspeti, gazda noastra, domnita Sonia, lipseste putin de la castel. A plecat sa ii pregateasca Arianei toate cele necesare pentru a incepe o noua viata alaturi de cel cu care urmeaza sa se marite in curand. Fiti linistiti, viitorul mire e un baiat de nota 10, cumintel ca o fata in casa! Asa ca va avea grija de ea.
Pana se va intoarce Sonia, ne vom descurca singurei cu toate treburile pe aici. De fapt, nu chiar singurei caci in locul Arianei l-am angajat pe Garson, un slujitor pe care mi l-a recomandat  o buna prietena a mea. Nu va uitati ca e putin cocosat, ca nu are decat 3 degete la mana stanga si ca e cam tare de urechi. Vointa si forta, plus nevasta si cei 6 copii pe care ii are de hranit si imbracat cu siguranta compenseaza aceste minore defecte fizice.
Sper sa nu va fi intristat prea tare cu vestile pe care vi le-am adus. Petrecere frumoasa in continuare!

03 Decembrie, 2005, 09:56:50 p.m.
Răspuns #778

sunshine

Fratilor, am iesit putin din castel ,sa vizitez imprejurimile ,si m-am intalnit cu piticul Doridac.Dragut s-a oferit sa-mi prezinte locurile si unde credeti ca am ajuns? In CLUB SASHA. Super!!! 8) Am inteles de ce imi pare rau ca nu m-am nascut mai tarziu-se distreaza de minune copiii astia!Si Doridac s-a urcat pe o boxa si a dansat spre deliciul tineretului de acolo.Acum simt ca am trait degeaba si mi-am pierdut tineretea in casa la cratita. Fetelor, fiti destepte si nu cedati monotoniei!
     Dupa ce piticul si-a etalat talentele, am plecat spre castel  si a plecat in scorbura lui sa-si scrie in jurnal noutatile( e tare in orasul meu dar e super la castel).
     m-am hotarat sa raman weekend-ul asta la castel, poate aflu si eu o poveste vesela , sa-mi alunge amarul batranetii . ;D :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

03 Decembrie, 2005, 10:01:31 p.m.
Răspuns #779

Lorelei

Nu s-a dus pezevenghiul la scorbura, ca l-am intalnit si eu pe drum. Doridac asta, pasamite, cauta creioane ca sa aiba ce toci la jurnalul lui. Dar inca n-a reusit nimeni sa i-l fure sa vada totusi ce tot scrie acolo zi de zi  ;D ;D.