09 Octombrie, 2025, 08:06:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 448314 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

03 Decembrie, 2005, 11:15:30 p.m.
Răspuns #780

dew

Vizitator
   Iata-ma din nou acasa.Dupa o saptamana incarcata ,cu multe treburi si griji pe cap ,m-am intors la voi ,dragii mei dragi,dar nu obosita cum ati putea crede ca sunt, ci foarte sprintena si plina de viata.M-a inviorat mirosul de vin fiert cu scortisoara  ;) .
   Ariana este foarte fericita si va transmite multe salutari cu pupaturi (  :-* ).I-am gasit "un baiat de nota 10 ",vorba printesei Dee_Ann. Dar ce credeti? cand sa urc in trasura ca sa ma intorc acasa,o apuca un plans pe biata fata... :'( ,incat am fost nevoita sa cobor si sa o asigur ca ii vom face o vizita ,noi toti,la casuta ei cea noua . ::)
   Am deschis incet ,incet usa sufrageriei si v-am vazut pe toti asezati in fata semineului spunand povestioare.Vad ca ati fost cumintei si v-ati simtit bine. :-*

Printesa Sun,iti urez un calduros "Bun venit" si te poftesc sa petreci vacanta de iarna cu noi.Avem destul loc la Castel.Camerele de la etajul doi sunt aproape toate libere .

Sa nu credeti ca m-am intors cu mana goala de la oras.Am adus cadori pentru toti si sunt gata sa le impart,ce spuneti?  :D

PS:Am cumparat si gloante ADEVARATE pentru pusca mea,doar mergem la vanatoare!

04 Decembrie, 2005, 02:47:15 p.m.
Răspuns #781

Semiramis

Global Moderator
Dragi oaspeti, gazda noastra, domnita Sonia, lipseste putin de la castel.

cred ca ati incurcat povestea...gazda nu era cumva Lorelei?   :-\
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

04 Decembrie, 2005, 03:00:32 p.m.
Răspuns #782

sunshine

AHHHH! Am uitat sa-ti multumesc , printesa Tear , pentru primire. :-* Daca aveti atatea camere libere, ce ziceti sa chemam cativa spiridusi si vreo doua urstoare ,sa -i rugam sa ne dea fericire eterna si prietenie vesnica?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

04 Decembrie, 2005, 05:17:05 p.m.
Răspuns #783

Lorelei

cred ca ati incurcat povestea...gazda nu era cumva Lorelei?   :-\

Nu, draga Melanie, Sonia e gazda, dar eu fiind surioara ei, atunci cand e plecata, fac oficii de gazda. Acum ca s-a intors poate intampina ea musafirii la castel.

In rest - il avem pe Garson sa se ocupe de toate  ;D ;D ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

04 Decembrie, 2005, 05:22:52 p.m.
Răspuns #784

dew

Vizitator
 Nu ai pentru ce sa-mi multumesti ,domnita draga.Intotdeauna am fost bucurosi de oaspeti ,bucurosi ca vom petrece zile minunate in prezenta unor persoane care ne-au incantat ,mai mereu ,cu povestioare proaspete:)
  Buna ideea cu spiridusii.Ma voi lasa vrajita,insa imi doresc doar prietenia vesnita ,fericirea nu o vreau chiar eterna,ne-am plictisi. ;)

Fiu,am ramas perplexa .Ai niste vesminte minunate,unice in partea locului,asa frumusete n-am vazut niciodata.Si ce tesatura,ce culori,ce material_cine ti le croieste ,printesa? Sau este secret?

Stii ,tuturor celor din castel le-am adus un cadou ,dar vad ca nimeni nu se inghesuieste sa-l primeasca.Intamplator ,cand am fost la magazinul cel nou deschis (din oras) am pus in cosulet si un medalion pe care sunt incrustate,in litere grecesti ,urmatoarele cuvinte: NU MA UITA!Ti-l daruiesc in speranta ca mereu ,oriune te vei afla iti vei aminti cu drag de vizita ce ne-ai facut-o ,intr-o perioada asa frumoasa,la castel. :-[

« Ultima Modificare: 04 Decembrie, 2005, 05:25:31 p.m. de just_a_tear »

04 Decembrie, 2005, 05:33:51 p.m.
Răspuns #785

Lorelei

Ti-l daruiesc in speranta ca mereu ,oriune te vei afla iti vei aminti cu drag de vizita ce ne-ai facut-o ,intr-o perioada asa frumoasa,la castel.

Eu sper sa fie mai mult decat o vizita si sa te avem cu noi cat mai des.  :)

Cat despre daruri... deja putem afla care sunt? nu trebuie sa asteptam sarbatorile?

04 Decembrie, 2005, 06:22:18 p.m.
Răspuns #786

dew

Vizitator
  "Eu sper sa fie mai mult decat o vizita si sa te avem cu noi cat mai des." Eu l-am pus pe Garson sa-ti pregateasca o camera ,cea mai frumoasa si mai confortabila de la etajul 2 si acolo vei locui ,daca hotarasti sa ramai ,pentru TOTDEAUNA  :D la Castel.

Sigur ca veti afla ce am adus.De sarbatori va cumpar alte daruri,sau mai bine vorbesc cu Mosu' sa le aduca el  ;) .

Imediat caut cadoul tau,Lorena !Asteapta-ma cinci minute (nu te tin prea mult in suspans ) sa-l aduc din odaita mea! ::)

04 Decembrie, 2005, 06:24:47 p.m.
Răspuns #787

Lorelei

tic tac tic tac...  ;D ;D ;D cand e vorba de cadouri... rabdarea mea e foaaaaarte limitata  :D

04 Decembrie, 2005, 06:52:54 p.m.
Răspuns #788

dew

Vizitator
 Iata,m-am inapoiat!A durat mult?  ;) 
   Acesta este cadoul ,deschide-l! Este o canita albastra (m-am gandit ca o sa-ti placa aceasta culoare) pe care ,la cererea mea,au scris:Lorena,printesa nazdravana. Cand vei bea vin fiert din ea,cu siguranta va fi mai dulce.Ne dai si noua?  :P si daca ai observat,mai este ceva.O cutie cu bomboane de ciocolata,pe care le adorai inca de mica . ;) Sper ca iti place.
   VAI! cand am sa va povestesc ce am patit ,o sa radeti de numa-numa.Ma plimbam eu prin piata cea mare din oras ,cand de-odata dau de o tejghea pe care erau mai multe feluri de bombonele.Cum sunt eu pofticioasa,mi-am spus:"NU RATEZ EU O ASA OCAZIE" si apuc de inghit una.Negustorul rade si rade ,iar eu nu inteleg.Ce credeti:erau bomboane pentru pisici .Auzi tu,ce mai le da in minte.Bomboane pentru pisici  >:( ! Acum s-au scos pe piata.Ce sa faci,am papat si cu asta basta,dar m-am simtit foarte prost ca negustorul radea DE MINE.
   Am cumparat apoi un kg si pentru pisicii printesei Dee_Ann ,poate nu ne vor mai ataca mancarurile noastre. :D

« Ultima Modificare: 04 Decembrie, 2005, 06:54:25 p.m. de just_a_tear »

04 Decembrie, 2005, 07:01:39 p.m.
Răspuns #789

dew

Vizitator
  Printesa Dee_Ann,printesa,printesa...Hm!vad ca nu este in odaita ei,o fi plecat la vanatoare FARA MINE?  :o

"Am trecut prin camera ta si observat ca nu esti,dar m-am gandit sa iti fac o surpriza.Ti-am cumparat un cadou de la oras si ti-l voi lasa langa biletel. M-am gandit ca acest sirag de margaritare va sta frumos la gatul tau .Se potriveste cu rochita ta de matase ,cea noua.Sa il porti sanatoasa !
   PS:Ciocolata din cutia cea roz sa nu o mananci singura,imparte-o  cu noi!  :D Stiu ca este cadoul tau,dar tare-s pofticioasa! 8)
   PPS:Sa nu cumva sa mananci bombonele din plasa,acelea sunt pentru pisici  ;) .Eu am mancat si deh! nu sunt chiar asa rele la gust. :D
   PPPS:Te astept in sufragerie sa jucam tabinet ,asta seara nu adunam cu totii la povesti si la un pahar de must."

04 Decembrie, 2005, 07:14:04 p.m.
Răspuns #790

Lorelei

Excelenta alegere. Si cana (deja am pus vinul la fiert  ;D) si bomboanele...

Da da da, categoric imi plac cadourile  :D orice fel de cadouri, ale surioarei in mod special!

04 Decembrie, 2005, 07:53:48 p.m.
Răspuns #791

Strumfita

Hmmm .. oare si eu am ceva?  ;D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

04 Decembrie, 2005, 08:29:17 p.m.
Răspuns #792

sunshine

Vad ca s-au intors aproape toti de la vanatoare ,  care mai de care cu vanatul mai de soi, dar Iago inca intarzie pe poteca.Mai face un pas, mai compune una buna.Baiatul asta e un fenomen, mai bine sa-l inchidem in castel sa nu-i fure cineva creatiile.Oare de unde le scoate ca m-a lasat fara grai, tocmai acum cand incepem povestile de seara.
   Cineva sa-l trimita pe Garson dupa vin ca am secat butoiul si suntem infrigurati si insetati.
  Robert! Mai lasa laptele ala si pentru copil, ca iar ne tipa la noapte ;D ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

04 Decembrie, 2005, 09:18:51 p.m.
Răspuns #793

sunshine

:'( :-* :'(Mi-au dat lacrimile, nu ma asteptam sa am asa prieteni de isprava.Va iubesc , sunteti unici si imi doresc sa nu mai plec de la voi.Raman cu placere sa petrecem sarbatorile impreuna.
      Iti multumesc, scumpa mea Tear, pentru cadou.Il voi pastra cu sfintenie si il voi atinge zilnic si il voi saruta de cate ori vreau sa va simt aproape , iar atunci cand veti simti o caldura ca o raza de soare pe obrajii vostri tineri, veti sti ca sunt eu.
      Cat despre vesmintele mele, ce pot sa va spun?Croiala este facuta de Dumnezeu, materialul este din sufletul meu pe care am presarat mii de lacrimi care stralucesc ,in fiecare zi altfel .Hmmmm.....culoarea ,nuti-ai dat seama?, este inima mea inflacarata si vesnic tanara ,de se aprinde din zi in zi mai tare  si cine nu baga de seama, se poate arde daca ma atinge ;)

04 Decembrie, 2005, 09:40:00 p.m.
Răspuns #794

dew

Vizitator
 "Hmmm .. oare si eu am ceva? " Toata lumea are un cadou in geanta mea cea neagra.Pentru tine am adus din piata aceea mare,sus pomenita,multe lumanarele parfumate ,cu floricele uscate ,presate in interiorul lor pentru a-ti calma durerile de cap de care mai tot timpul ni te plangi  :D .Am auzit ca sunt mai folositoare decat ierburile mirositoare de care ne foloseam pana acum. Si ti-am mai adus uleiuri aromate pentru serile de iarna .Cand faci focul in odaia ta,vezi de pune o picatura ,doua pe jar sa vezi ce frumos o sa miroase!Im,parca simt deja. :)

Acum merg si in camera printesei Melanie pentru ai oferi cadoul.Apropiati-va sa va soptesc ce i-am adus. Am cumparat de la o babuta praf de stele cazatoare  :o pe care sunt convinsa ca il va folosi la noua vraja.Pune la cale una,credeti-ma!

Of!Nici printesa Katy nu este in Castel,am cumparat si pentru ea ceva.Daca o vedeti ,spuneti-i sa treaca pe la mine.

"  Iti multumesc, scumpa mea Tear, pentru cadou.Il voi pastra cu sfintenie si il voi atinge zilnic si il voi saruta de cate ori vreau sa va simt aproape , iar atunci cand veti simti o caldura ca o raza de soare pe obrajii vostri tineri, veti sti ca sunt eu." M-am rosit putintel,sa fie de la raza de soare? :-\