05 Noiembrie, 2025, 10:21:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475351 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Ianuarie, 2006, 05:57:32 p.m.
Răspuns #840

ONLY DESIRE

Off...ai dreptate cred ca o sa merg si eu sa ma intind putin in pat caci m-am plimbat astazi prin tot castelul....am vrut sa cercetez fiecare coltisor,caci mult l-am mai privit din exterior si asteptam cu nerabdare ziua in care aveam sa-i vad interiorul!Iata ca in sfarsita venit si acea zi....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Ianuarie, 2006, 06:02:55 p.m.
Răspuns #841

Lorelei

Eu las lumina aprinsa, iti urez odihna placuta si poate or mai veni si altii...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Ianuarie, 2006, 06:15:07 p.m.
Răspuns #842

Evangeline

Am sosit si eu pe aici ;D. Am stat mai mult in camera mea azi, trebuie sa-mi fac ordine in ganduri :-\. Imi cer scuze ca nu am putut sa o insotesc pe printesa Ondine, dar ma bucur ca gazda nu a intarziat sa apara si sa o intampine ;) Am sa ma servesc  cu o ciocolata calda si am sa tin companie gazdei pana vor veni si altii :)

:-*
Never, never quit!

07 Ianuarie, 2006, 06:16:58 p.m.
Răspuns #843

Lorelei

Buna sa-ti fie inima, draga mea! Uite si eu tot o ciocolata calda as bea cat mai stam un pic la taifas! L-am vazut si pe Doridac dand tarcoale castelului, o mai avea ceva noutati in jurnalul ala al lui?  ;D ;D ;D

07 Ianuarie, 2006, 06:33:52 p.m.
Răspuns #844

Evangeline

Eu vrea sa vad ce a mai scris in jurnal, dar piticul nu ma cunoaste ::) si nu ma lasa sa vad ce a scris. Poate afli tu ce se mai intampla in jurnalul lui ;) Data viitoare poate va fi mai dragut cu mine, ca acum e tare suparat :'(

Never, never quit!

07 Ianuarie, 2006, 06:43:25 p.m.
Răspuns #845

Lorelei

De la Doridac citire:

"Mare agitatie prin imparatie. Lume noua. Se fac cunostinte. Se leaga prietenii. Numai la mine in scorbura e frig si ma simt singur. Mai arunc un ochi prin castel. A aparut o printesa noua. Ondine. Mmmm... ce fericit sunt cand mai apare cate o printesa!  ;D ;D Si printesa Katterina este in salon. Ah, ce rusinos ma simt in preajma ei...  :-[ Gazda seveste ciocolata la toata lumea. Vreau si eu!
A nins in imparatie. Nu mult, dar cat sa fie alb peste tot. Dar... las urme de pitic si asta nu e bine, in curand ma vor descoperi!
PS. Ce-o fi facand Sonia?  :'( :'("

Care va sa zica Doridac inca scrie...  ;D ;D

08 Ianuarie, 2006, 05:29:05 p.m.
Răspuns #846

Lorelei

In imparatie a pasit sfioasa, fara sa indrazneasca sa intre... o ingerita noua, pazitoare de data asta. Draga mea, ai curaj, portile castelului ti s-au deschis. Dati-mi voie sa o prezint, este printesa Angelique, venita de pe meleaguri indepartate pline de poveste. Te asteptam, printesa, pe tine si povestea ta. Bun venit!

08 Ianuarie, 2006, 09:52:34 p.m.
Răspuns #847

Guardian|Angel

Ma bucur ca m-ati primit cu inima si bratele deschise...la fel cum am venit si eu...ca si cum as fi fost aici mai demult si am revenit acum printre prieteni...am colindat in lung si-n lat in cautarea locului de vis...unde orice se poate intampla, si oriunde am trecut, am gasit pe cate cineva dornic sa ma asculyte si sa imi inteleaga povetele...multi m-au numit un vraci, pentru ca ofeream licori magice care vindecau sufletul de suferinta ,si domnitele daca consumau acea licoare, erau brusc mai frumoase,mai indraznete, si capatau iubirea celui pe care il doreau...sa va spun un mic secret....acele licori...erau de fapt apa simpla, din fantana dintre muntii imparatiei...insa spunandu-le ca e licoare fermecata, isi doreau sa uite si sa nu mai sufere, si reuseau...si nu le facea pe domnite sa fie fru,moase,ele erau deja,dar simteau nevoia sa se simta....asta e secretul meu....si poate oi fi vraci...dar stiu doar sa folosesc vorbele...si daca o vorba buna alina un suflet ranit, atunci am destule vorbe pentru toti....acum, daca se poate, m-ati putea indruma spre odaia mea, ca sunt tare obosita si as vrea sa ma hodinesc nitel!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

08 Ianuarie, 2006, 09:56:46 p.m.
Răspuns #848

Lorelei

Cu draga inima, odaia te asteapta, focul arde, iar castelul asteapta povesti...
Bun venit si aici, inger pazitor!

08 Ianuarie, 2006, 10:33:59 p.m.
Răspuns #849

ONLY DESIRE

Hmmmm...ce mult am mai dormit astazi!Am avut de recuperat multe nopti nedormite....Am o energie si o pofta de vin fiert si de o vorba buna,de nu va imaginati?
Draga piticule ai grija,sa nu te indragostesti de mine...caci in momentul in care am renuntat la avere pentru frumusete,Dumnezeu mi-a daruit frumusete pe masura averii(care era foarte,foarte mare...) ;D........
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

08 Ianuarie, 2006, 10:49:11 p.m.
Răspuns #850

Lorelei

Bine te-am regasit printesa Ondine. Piticului i-a furat inima Sonia, dar de cand a plecat de la castel vad ca ii sclipesc ochii cand apare vreo printesa noua... Iar numele tau... predestinat, de ştimă, de ondină, hmmmm....
Gata-i si cana de vin fiert, am pus in el si cateva bucati de mar proaspat si scortisoara. Eu una mi-am tras cana aproape si inca astept povestile... 

08 Ianuarie, 2006, 11:01:23 p.m.
Răspuns #851

Evangeline

Eu am tot umblat prin castel, dar nu era nimeni :( Acum ca am cu cine sta am aparut si eu, am sa ma servesc cu o cana de vin fiert si am sa va tin companie  ;)
Am observat eu ca piticul e tare suparat de cand Sonia a parasit castelul si am crezut ca-si va reveni dar se pare ca nu e asa :(. Eu cred ca ea trece pe aici din cand in cand, asa pe furis sa nu o vada nimeni :P. Poate trece cand toata lumea doarme:-\ Nu se stie cand o va vedea cineva si atunci nu se va mai putea ascunde ;D

Never, never quit!

08 Ianuarie, 2006, 11:04:06 p.m.
Răspuns #852

Lorelei

Poate o zareste piticul vreodata cu coada ochiului si scrie despre ea in jurnal  ;)
Bine te-am regasit!

08 Ianuarie, 2006, 11:07:05 p.m.
Răspuns #853

ONLY DESIRE

Bine v-am gasit.....multam' pentru vinul fiert!De pitic am eu grija....de indata ce ma va vedea se va indragosti de mine...si o va uita pe Sonia (daca ea l-a parasit!  :()....

08 Ianuarie, 2006, 11:07:31 p.m.
Răspuns #854

Evangeline

Ar fi tare frumos sa-l vedem pe pitic fericit, toata imparatia se va inveseli :) Nu se stie niciodata cand piticul o va zari, probabil mai curand decat ne asteptam ::) ;)

Never, never quit!