09 Octombrie, 2025, 08:09:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 448325 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

08 Ianuarie, 2006, 11:09:41 p.m.
Răspuns #855

Evangeline

Ei uite ca Ondine s-a gandit la o alta varianta ::) Ar fi frumos sa-l vedem pe pitic din nou indragostit 8) Acum ca sunt aici printesa mi-ar placea sa-mi mai povestesti cate ceva despre viata ta :-\ cum au fost zilele tale fara iubire??? ???

:-*
Never, never quit!

08 Ianuarie, 2006, 11:12:39 p.m.
Răspuns #856

ONLY DESIRE

Oh draga mea!Ce mult mi-as dori sa mai sta cu tine...dar printul din vis ma cheama...avem intalnire...la nivel oniric!nu pot rezista tentatiei!sa ai un somn dulce draga mea!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

08 Ianuarie, 2006, 11:16:18 p.m.
Răspuns #857

Evangeline

Somn pufos draga printesa ;) Poate data viitoare am mai mult noroc si vom sta la povesti :) Pe curand! ;)

Never, never quit!

08 Ianuarie, 2006, 11:16:59 p.m.
Răspuns #858

Lorelei

Si eu va spun noapte buna, Ene e necrutator!  ;D ;D Va mai astept si inca mai sper in povesti!  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

10 Ianuarie, 2006, 01:18:12 a.m.
Răspuns #859

Evangeline

Uite ca nu ne-am intalnit azi Ondine, asa se intampla ::) Cand tu esti treaza si gata de povesti eu stau in camaruta mea si-mi fac ordine in ganduri, sunt tare agitata :-\ Acum ca eu stau pe holurile castelului si astept sa vina cineva care sa-mi tina de urat nu e nimeni pe aici :(

Stiti ce nu a mai fost demult la castel? O petrecere pe cinste unde sa fim toti ;) Poate nu va mai dura mult pana o petrecere va avea loc :)

Never, never quit!

10 Ianuarie, 2006, 05:18:50 p.m.
Răspuns #860

desdemona

he he he!atat trebuia sa spui.Dorinta ta este porunca pt mine,draga mea domnita.Ca sa fiu sigura ca toate vor fi pregatite,puse la punct asa cum trebuie,voi incepe de pe acum sa fac curat pe aici..ca s-a pus prafull...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 Ianuarie, 2006, 05:19:26 a.m.
Răspuns #861

Evangeline

Poate aceasta petrecere va aduna mai multi oaspeti decat ne asteptam ;) Ce ziceti? Cand vreti sa dam o petrecere pe cinste ::) Cei care sunt pentru mana sus :D

Never, never quit!

11 Ianuarie, 2006, 09:32:55 a.m.
Răspuns #862

Lorelei

Am venit sa ridic si eu mana  ;D ;D ;D

11 Ianuarie, 2006, 10:36:36 a.m.
Răspuns #863

cv

Vizitator
Pot sa vin si eu la petrecere?  :) sigur pot. Am citit anuntul si... eram pe lista. Doar o poveste sa nu uit sa aduc. Deja caut prin unghere. Promit sa nu ajung cu mana goala ;)

11 Ianuarie, 2006, 11:27:44 a.m.
Răspuns #864

ONLY DESIRE

Petrecere...petrecere?cum,cand,unde?......Prezent,prezent,prezent......
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

11 Ianuarie, 2006, 10:31:12 p.m.
Răspuns #865

Lorelei

Pai... oricum, oricum, dar nu oriunde, ci la castel!  ;D Toata lumea e pe lista. Deja au inceput pregatirile. Numai spuneti voi cand ne putem aduna toti si ce aduce fiecare (hangita o poveste, stim deja, restul?).  ;)

11 Ianuarie, 2006, 11:50:45 p.m.
Răspuns #866

Guardian|Angel

hangita opoveste...dar sa fie buna tare, pentru ca...eu aduc voia buna si distractia...si e destula pentru 3 imparatii....asa ca sa ajunga o singura poveste...si in plus...prezenta mea angelica va va face pe toti sa uitati de suparare si tristete....si tot ce va face, va fi sa va veseliti...si vom petrece 3 zile si 3 nopti...cum am petrecut odata in imparatia vecina...dar asta e o poveste ce v`o v-oi spune alta data....pana atunci....ma inchin sfios in fata domniilor voastre, si astept  sa anuntati vestitul bal!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

12 Ianuarie, 2006, 09:25:10 p.m.
Răspuns #867

desdemona

Doar atat Guardian?Si nu ne ajuti in pregatirea balului?Sau trebuie sa te odihnesti?;D ::)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

12 Ianuarie, 2006, 09:35:06 p.m.
Răspuns #868

Guardian|Angel

cu cea mai mare placere domnita draga, insa nu credeam ca e nevoie si de ajutorul meu....asa ca din acest moment ma pun in slujba domniei voastre, si astept instructiuni...cu ce pot ajuta?
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

12 Ianuarie, 2006, 09:45:53 p.m.
Răspuns #869

charlie

Doar atat Guardian?Si nu ne ajuti in pregatirea balului?Sau trebuie sa te odihnesti?;D ::)

bal.... ce bal... ? 

vin si eu  ;D

se poate ?  ::)
You believe but what you see
You receive but what you give