05 Noiembrie, 2025, 10:17:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475282 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Ianuarie, 2006, 09:49:03 p.m.
Răspuns #870

desdemona

Dacuum!esti bine venit bunul meu domn!sper sa ne onorezi cu prezenta si la pregatiri,nu? ;D ::)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

12 Ianuarie, 2006, 09:50:46 p.m.
Răspuns #871

charlie

la pregatiri ...  ???

nu stiu, nu vreau sa incurc.... voi fetele va descurcati mai bine  ::)

da' hai, poate pe ici pe colo  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

12 Ianuarie, 2006, 09:57:30 p.m.
Răspuns #872

Lorelei

Toata lumea e binevenita. Ce ziceti de maine seara? Sa avem timp de pregatiri?  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

12 Ianuarie, 2006, 10:02:50 p.m.
Răspuns #873

sunshine

COOL!Maine, cum expediez copiii la scoala, o intind, sa ajung cat mai devreme,ca doar nu ma dau in laturi de la pregatiri(mai ales la prajituri,yaaaammmm).Pai sa nu vin la distractie?EUUUUU? :( :o Anul asta sunt hotarata sa ma distrez(chiar si virtual)ca merit, nu?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Ianuarie, 2006, 10:30:47 p.m.
Răspuns #874

charlie

cred ca toti meritam, am avut un an greu, cel putin eu  :(
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Ianuarie, 2006, 01:59:39 p.m.
Răspuns #875

cv

Vizitator
 :D bravo frumosilor! Adica eu poveste si voi...? Ma bucur sa aud de petrecere dar... treburi importanta ma vor tine departe pana duminica seara(duminica urmatoare). Promit sa aduc povesti si poate ceva poze dintr-o frumoasa zona muntoasa a Germaniei.  :-*
Sa va ganditi  putin si la mine  ;)
« Ultima Modificare: 13 Ianuarie, 2006, 03:00:31 p.m. de Minerva »

13 Ianuarie, 2006, 09:39:13 p.m.
Răspuns #876

Lorelei

Hangita draga, se pare ca fara domnia ta si invitatii se lasa asteptati.  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

13 Ianuarie, 2006, 09:58:03 p.m.
Răspuns #877

sunshine

COOL!As vrea sa merg si eu la 99 de ani la Paris(daca se poate ;D) ;) :D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

13 Ianuarie, 2006, 10:44:48 p.m.
Răspuns #878

Semiramis

Global Moderator
cine si de ce pleaca la paris? ha?
seara buna, ce mai e nou pe la castel?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Ianuarie, 2006, 06:29:10 a.m.
Răspuns #879

Evangeline

Am lipsit dragii mei pentru cateva zile dar m-am intors ::) Am inteles eu bine sau trebuia sa fie azi petrecerea ::) Dupa cum nu vad nici o miscare, nici semn sa se fi petrecut cineva in seara asta mai bine incepem sa organizam o petrecere ;) Eu o voi ajuta pe Ariana sa gateasca bucate alese si voi da o fuga pana in camera sa vad ce rochie voi purta in seara cea mare. Cine ma ajuta sa fac curat prin castel ::) Am sa fiu prin-mprejur in urmatoarele zile ca sa putem organiza petrecerea, ca de mult timp nu a mai fost nici o masa mare cu multi invitati si cu muzica ;D Astept parerile voastre ;)

p.s. Sa ne aduci multe poze draga hangita si daca o sa lipsesti de la petrecere (ceea ce nu-mi doresc :() iti voi pastra cateva bucate delicioase ;)

:-*
Never, never quit!

18 Ianuarie, 2006, 01:48:18 p.m.
Răspuns #880

cv

Vizitator
 :) Sper sa ajung duminica asa cum am promis si poate facem si petrecerea la castel.
Cat despre Paris la 99, sunshine... momentan doar 99 ... :D

18 Ianuarie, 2006, 11:12:14 p.m.
Răspuns #881

ONLY DESIRE

Nu voi lipsi nici eu de la petrecere...desi n-o sa fiu tocmai sufletul ei...dar nu ma pot abtine sa nu particip.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

19 Ianuarie, 2006, 01:36:06 a.m.
Răspuns #882

Evangeline

Daca e asa draga hangita, vom da petrecerea dupa ce vii tu, ca sa fii prezenta. Toti sunteti bineveniti, chiar daca nu ati mai fost vreodata aici, la castel, o puteti face acum ;)
Intre timp am sa incep sa fac o lista cu ce trebuie sa gatim si de ce trebuie sa ne ingrijim ca petrecerea sa fie de neuitat ::) Cei/cele care sunt dispusi sa-mi ofere o mana de ajutor, sunt bineveniti caci sunt numai eu si Ariana aici, muncind din greu pentru petrecere ;D

P.S. Petrecerea nu va avea loc saptamana asta, din lipsa de oaspeti (la timpul asta putini sunt pe la castel, asa ca nu vor sti toti de petrecere) ;)

:-*
Never, never quit!

20 Ianuarie, 2006, 11:43:28 a.m.
Răspuns #883

Guardian|Angel

Atunci dati sfoana-n tara si in imparatiile vecine,caci printesa Angelique, are un anunt foarte important de facut...balul trebuie sa se tina cat mai repede ca sa va pot impartasi vestea cea mare...secretul meu! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

20 Ianuarie, 2006, 11:47:44 a.m.
Răspuns #884

sunshine

U!U!U! Abia astept sunt numai ochi :o Haideti , adunati-va, e rostul de secrete!Adorrrr secretele!