06 Noiembrie, 2025, 01:37:00 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475831 ori)

0 Membri și 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

20 Ianuarie, 2006, 03:50:42 p.m.
Răspuns #885

desdemona

he he m-i uitat?Ai uitat de domnita paulin care deja incepuse?Ce e drept ca nu prea m-ati vazut ca m-am dus in pod..si am gasit atatea minunatii,atatea lucruri vechi atat de frumoase,care m-au furat cu totul si am uitat ca timpul trece.De indata ce imi dau toate panzele astea de paianjan de pe mine si beau un ceai ca mi s-a uscat gatul de la praf sunt gata de actiune.
cred ca am sa cobor niste lucruri din pod..sunt prea minunate ca sa stea acolo.Le voi scoate ca sa va clatiti si voi ochii.:) :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Ianuarie, 2006, 05:08:28 p.m.
Răspuns #886

Lorelei

Ingerita... pfiuuuu... ca era sa-ti zic altfel  ;D ;D te asteptam cu anuntul oficial. Ma bucur sa te avem inapoi.  :-*

Domnita Paulin, ce placere sa te regasesc si pe tine. A rasarit si o Raza-de-Soare... deja imi place ziua asta.  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

20 Ianuarie, 2006, 08:44:34 p.m.
Răspuns #887

Evangeline

Draga ingeras trebuie sa ne grabim cu petrecere, ca mor de curiozitate ;D De abia astept sa ne spui vestea cea mare ;) Domnita Paulin te voi ajuta sa scoti toate lucrurile de valoare din pod si apoi ma apuc de treaba. Am dat de veste in imparatie ca petrecerea cea mare va avea loc curand ;) Acum trebuie sa ma asigur ca hangita va fi printre noi, nu vreau sa lipsesca tocmai ea. :P Draga gazda astept sa-mi spui ce trebuie sa mai fac pentru petrecere si sa fii sigura ca nu lipsesti cand ingerasul va anunta vestea cea mare ::)

:-*
Never, never quit!

20 Ianuarie, 2006, 09:47:24 p.m.
Răspuns #888

Guardian|Angel

Ma intreb daca e destula lume adunata jos in salon, sa imi fac intrarea...hhmm..dar pe cine sa intreb oare??
-Arianoooooo!!!!!
Da fuga pana in salon si anunta-ma de-i lumea gata sa primeasca vestea mea!dar ssstt...sa nu le zici c-am intrebat ai inteles???
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

20 Ianuarie, 2006, 09:51:25 p.m.
Răspuns #889

charlie

zic "prezent" la cererea cuiva drag  ::)

PS: incep examenele.... help  :-\
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Ianuarie, 2006, 09:55:05 p.m.
Răspuns #890

Guardian|Angel

Da,da da...e forfota mare jos,...ar fi bine sa incep nu???
Dar cum sa le spun...cred ca le voi spune direct,fara menajamente si fara ocolisuri...da...sau sa le spun mai pe ocolite ca poate vor ramane cu gura cascata....da,mai bine asa!
Dar oare??
Mai bine u gura cascata decat sa se plictiseasca si sa nu fie atenti...nu???
Dar daca stau si ma gandesc mai bine sa le spun????sau sa mai pastrez o farama de mister???
Ei da uite ce nehotarata sunt...mai bine ii mai tin un pic in suspans!sac!

20 Ianuarie, 2006, 09:59:15 p.m.
Răspuns #891

Evangeline

Draga ingeras, noi asteptam cu nerabdare vestea cea mare. ::) Daca tu vrei sa pastrezi secretul pana la petrecere, e ok, daca nu poti sa ne spui acum :P Oricum sa stii ca eu mor de curiozitate :D si nu voi lipsi de la petrecere (in cazul in care ne spui atunci vestea) ;)

Never, never quit!

20 Ianuarie, 2006, 10:11:13 p.m.
Răspuns #892

Guardian|Angel

nU NU NU...E MAI BINE LA PETRECERE...UUUFF...DAR DEJA SUNTETI TOTI AICI...EI CE MAI CONTEAZA PETRECEREA???
EI BINE DRAGII MEI.L..DE CE VA ERA FRICA NU ATI SCAPAT...CU PARERE DE RAU, VA ANUNT CA NU ATI SCAPAT DE MINE..SA VEDEM CE INGERAS MA MAI CONSIDERATI,ATUNCI CAND VA VOI MARTURISI CA EU DE FAPT SUNT REBECKA...OOOOPPSS...M-AM SCAPAT...STIAM CA TREBUIA SA MA ABTIN!!!(OARE CE VOR ZICE ACUM?) :-\

20 Ianuarie, 2006, 10:18:23 p.m.
Răspuns #893

Evangeline

Ha ha ha :D vroaim sa-ti scriu un mesaj pe personale, sa te intreb cine esti...banuiam eu ceva ceva ;D Tu vei fi ingerasul nostru mereu :-* :-* :-* Nu conteaza ca ai plecat si ai venit asa cu o masca ;D, conteaza ca esti din nou printre noi si ne protejezi cu puterile tale de inger :) Bine ai revenit draga Rebecka si sper sa nu ne mai parasesti niniodata ::) :-*

Never, never quit!

20 Ianuarie, 2006, 10:44:06 p.m.
Răspuns #894

charlie

nu a plecat niciodata....  ::)
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Ianuarie, 2006, 10:56:20 p.m.
Răspuns #895

Evangeline

:o In sala lumea e din ce in mai agitata si discuta despre noul ingeras, care de fapt e Rebecka si care a fost printre noi mereu, iar eu nu am stiut si multi nu au stiut :'( Toata lumea isi pune mii de intrebari ???. O sa vedem daca gazda stia ceva despre toate astea ;D

Te pup dulce, dragule ingeras :-* :-* :-*
Never, never quit!

21 Ianuarie, 2006, 03:07:57 p.m.
Răspuns #896

Guardian|Angel

si eu te pup pisicuta mica, dar stiau multi si nu ca le-as fi sps eu, dar si-au dat seama...de unde??
habar nu am..poate dupa felul in care am pasit,dupa siguranta vorbelor mele, dupa dragostea pe care am oferit`o sau dupa povestile mele...dar sunt si eu curioasa...chiar asa...gazda stia? :-*

21 Ianuarie, 2006, 04:03:36 p.m.
Răspuns #897

desdemona

valeu!Dar asta este cea mai buna veste care am primit-o in ultima vreme..si eu care credeam ca ne-ai parasit.Mi-am pus eu niste semne de intrebare dar nici prin cap nu mi-a trecut ca este draga noastra Rebecka!sper sa nu mai pleci niciodata! :-* :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Ianuarie, 2006, 05:21:00 p.m.
Răspuns #898

Lorelei

Becka scumpa, gazda intuia ea ceva, iar intuitiile i s-au confirmat inainte de dezvaluirea oficiala, cand a vazut vechile mesaje ale Rebeckai laolalta cu mesajele de ingerita.  ;) Si taaaaare s-a mai bucurat gazda sa vada asemenea minune.  :)
Bine te-ai intors si in imparatie si la castel, crede-ma ca pana si piticul Doridac intuise ceva  ;D ;D
Se cere sa sarbatorim! Stiu, apar cam tarziu... dar... niciodata nu e prea tarziu!  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Ianuarie, 2006, 05:31:50 p.m.
Răspuns #899

Guardian|Angel

ma bucur ca inca nu ati intrat in stare de soc dragii mei la aflarea acestyei vesti....asadar....inca se mai vorbeste despre aparitia,sau sa zic re-aparitia mea pe la castel???normal,  eram 3 printese de care toti se temeau....vor veni si celelalte.... ;D