09 Octombrie, 2025, 08:09:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 448327 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

17 Februarie, 2006, 11:04:34 p.m.
Răspuns #930

Lorelei

Charlie, se pare ca esti singurul cavaler. Stii cum se zice... intre doua nu te ploua  ;D ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

17 Februarie, 2006, 11:05:53 p.m.
Răspuns #931

charlie

Charlie, se pare ca esti singurul cavaler. Stii cum se zice... intre doua nu te ploua  ;D ;D

asa sa fie  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

17 Februarie, 2006, 11:10:01 p.m.
Răspuns #932

cv

Vizitator
Eu am sa va admir de pe margine... am imbatranit.  ;)

17 Februarie, 2006, 11:11:17 p.m.
Răspuns #933

charlie

Eu am sa va admir de pe margine... am imbatranit.  ;)

asta nu imi vine a crede
You believe but what you see
You receive but what you give

17 Februarie, 2006, 11:14:44 p.m.
Răspuns #934

Maria

Vizitator
    Si eu va admir, tot dupa margine, ca-s babuta, ca nu stiu a tine pasul cu imaginatia voastra. Voi dansati ca eu fredonez, traiesc acele timpuri,...pacat ca-n asta lume!

17 Februarie, 2006, 11:17:27 p.m.
Răspuns #935

Lorelei

Ok, Charlie a fost cu dansul, hangita cu povestea. Restul... ce asteptam?

Eu sunt cu vinul fiert  ;) (m-am scos!)

17 Februarie, 2006, 11:20:34 p.m.
Răspuns #936

cv

Vizitator
Charlie  :D 99 tinere, 99 pe muche ;)
odata... cand eram eu tanara (95 daca facusem) baietii puneau pariu ca are minerva... ca n-are. atunci mi-am dat io inima in palma unui tanar frumos frumos... de mi-o vazut buletinul si... asa ne-am legat unul de altul... off cine-si aminteste de prietenul nostru?

Nu te-ai scos deloc.Azi am spus o jumatate de poveste... si singura... iar asta zice ca... am nevoie de ajutor. Trebuia ca gazda sa cam cunosti acest lucru. ;)

17 Februarie, 2006, 11:23:32 p.m.
Răspuns #937

Lorelei

Hmmmmm... grea sarcina. Dar o reformulez. Va zic ce am mai citit in jurnalul lui Doridac, se pune?  ;D

Cat despre tanarul frumos frumos caruia i-ai pus inima in palma... unde a disparut si de ce a disparut? Iar? Sau ne citeste din umbra?  :)

17 Februarie, 2006, 11:27:04 p.m.
Răspuns #938

cv

Vizitator
Iar?...  :D zi-mi ca ai auzit ceva de prieten. Bag eu de seama nu ne e gandul pe acelasi meleag?
ce era in jurnal... spune

17 Februarie, 2006, 11:33:13 p.m.
Răspuns #939

Lorelei

se prea poate sa nu ne fie gandul pe acelasi meleag. Dar pe cand era discutia despre... varsta Minervei... eu numai un tanar stiu sa fi furat inima hangitei. Dar poate ma insel...

De la Doridac citire:

"In imparatie e dementa totala. Nimeni nu mai intelege nimic. Astia se tin de "joc"-uri de "dat cu parerea"... nu inteleg nimic si aveam pretentia de la mine ca-s destept.
Azi incepura sa se "judece". Doamne, doamne, ciudati mai sunt oamenii. Ce bine ca sunt pitic!
La castel se cam pusesera paianjenii da' vad ca iar e lumina, arde focul, ba am auzit chiar si o jumatate de poveste.
Alta pozna... printesa Katterina e disparuta! Cum adica disparuta. Cred ca trebuie sa ma duc s-o caut de unul singur. Ma tem ca nu aude strigatele celorlalti. Numai un pitic poate sa fie bun detectiv. Daca si ea dispare... eu unul dau foc la scorbura! Sa vedem cum imi mai fura astia jurnalul sa-l citeasca!  ;D ;D ;D
Oamenii sunt niste creaturi ciudate. Cand crezi ca incepi sa-i intelegi atunci devin absolut de neinteles.
Doamne, mare esti, iti multumesc ca m-ai facut pitic. Si destept pe deasupra."

17 Februarie, 2006, 11:35:04 p.m.
Răspuns #940

ONLY DESIRE

Simpatic foc piticul nostru!dar de printesa Ondine?nu a scris nimic?nimic :-[.....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Februarie, 2006, 11:36:35 p.m.
Răspuns #941

Lorelei

Asta era in pagina a doua. N-am apucat sa vad decat atat: "Draga de Ondine, iubita..."
Asa incepea. Dar mai mult n-am reusit sa fur. Dar data viitoare... fur tot jurnalul  ;D ;D

17 Februarie, 2006, 11:40:16 p.m.
Răspuns #942

ONLY DESIRE

Hi hi hi..si totusi,n-a uitat de mine!Asta e un semn bun!Eu am inceput sa dansez singurica....who want's to join me?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Februarie, 2006, 11:43:32 p.m.
Răspuns #943

cv

Vizitator
Inima... cel ce-a furat-o o sa vina. Dar inima si buletinul...era o alta gluma si...eheiii :D :( ;D :'( :D

Doridac, daca esti destept atunci poate intelegi cum se face ca te iubesc...
Uite n-am furat dar... ti-am citit jumatate din pagina jurnalului... Si tu ai auzit.. jumatatea de poveste... ce sa spun e ca-n viata... uneori ne propunem sa gasim carari... dar se termina culorile sau cheful cuiva...
Norocul tau ca esti pitic ;)

17 Februarie, 2006, 11:56:04 p.m.
Răspuns #944

Lorelei

Prietenul cu buletinul... s-a intors pe meleaguri mai insorite  ;)

Cat despre Doridac... mare pisicher! Acum o sa si-o ia in cap! Pitic sau nu... cand ii declara o hangita ca-l iubeste....  ;D ;D