05 Noiembrie, 2025, 10:18:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475292 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Februarie, 2006, 09:27:34 p.m.
Răspuns #960

desdemona

Si mie imi miroase a lacramioare.Ma duc sa strang un buchet...in amintirea celor doi gemeni..asa pentru mine.Ma ajuti draga mea?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Februarie, 2006, 10:00:15 p.m.
Răspuns #961

Lorelei

Pe vremea asta lacramioare? Poate doar pe Lacramioara nostra sa o gasim... cine stie... poate nu ne-a uitat  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Februarie, 2006, 10:31:23 p.m.
Răspuns #962

desdemona

cand scriam povestioara mi-am amintit de ea.Uf..i miss her...dar sa nu ne intristam..
sa asteptam pararea celorlati oaspeti cam adormiti ce e drept.Draga Lorelai...ce spui ii trezim cu niste muzica?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Februarie, 2006, 10:51:53 p.m.
Răspuns #963

Lorelei

Ii trezim cum nu? Dar daca nu s-au trezit pana la ora asta, ma tem ca acum ii adormim cu niste muzica  ;D ;D Sau de fapt vorbeste Ene care imi da si mie tarcoale....  ;)
Printesa Des, iti multumesc pentru seara petrecuta impreuna si ne regasim maine prin castel. Somn usor!

19 Februarie, 2006, 11:37:32 a.m.
Răspuns #964

desdemona

Draga Lorelai..placerea a fost de partea mea.Imi pare rau ca nu am raspuns aseara dar eram prin castel invelind oaspetii,si sa ma asigur ca dorm bine. :)(ce grijulie) acusi ii trezesc,ma duc sa pregatesc ceva o degustare ca trebuie sa fie tare flamanzi.

20 Februarie, 2006, 12:45:50 p.m.
Răspuns #965

ONLY DESIRE

Lacramioarele sunt florile mele preferate...mi-a placut mult povestea lor si la fel de mult imi place mirosul lor!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Februarie, 2006, 09:14:15 p.m.
Răspuns #966

desdemona

yee..!am mai castigat un ascultator!dar cam tarziu domninta!tarziu!somnoroaso!

20 Februarie, 2006, 10:08:04 p.m.
Răspuns #967

Maria

Vizitator
   Mai domnite si hangite, a-ti adormit de la mirosul lacramioarelor? ;D
        Nimic nou?  cred ca si musafirii sunt lati de la atata miros. N-a iesit unul din camera, nici macar la toaleta. ;D ;D ;D ;)

20 Februarie, 2006, 10:12:14 p.m.
Răspuns #968

Lorelei

Musafiri nu, da' uite-o gazda  ;)

20 Februarie, 2006, 10:31:32 p.m.
Răspuns #969

Maria

Vizitator
    Hei, ce faceti? jucati leapsa?! Valeleu ce-ntuneric si ce liniste este in castelul asta? a-ti vazut stafii de v-ati retras cu totii in odai? :o :o ;)

20 Februarie, 2006, 11:05:14 p.m.
Răspuns #970

cv

Vizitator
 :) se mai intampla sa nu te auda gazda. eu recunosc alergam dupa vise in jurul "casutei" mele... lacramioarele astea...
dar, domnita Maria... in castel nimeni nu se plictiseste. eu de ceva vreme cutreier si as tot admira  :)
sedere placuta sa ai! sa nu uit: aici eu sunt invitata... hangita si gazda in alt loc. asa ca de vrei sa raspund... cauta-ma acasa ;)

20 Februarie, 2006, 11:06:58 p.m.
Răspuns #971

Lorelei

Domnite, printese, hangite, oricum ati fi... Fie-va inima vesela. Poate gasim si pe cineva sa puna Sus o vorba buna...  :)

20 Februarie, 2006, 11:12:30 p.m.
Răspuns #972

cv

Vizitator
 :) gasim, gasim. hai ca nu suntem noi cele mai uracioase... cat despre veselie... vine! rabdare si tutun... ups... ne lasam de fumat ;)
o seara si maine o zi... asa cum meritati!

20 Februarie, 2006, 11:18:39 p.m.
Răspuns #973

Lorelei

Noapte buna, dragelor, noapte buna!

21 Februarie, 2006, 02:24:17 p.m.
Răspuns #974

Guardian|Angel

Ziua buna dragii mei...nu ma intrebati de unde stiu, ptr ca nu va voi spune...ceea ce va spun, e ca am aflat de balul de maine seara...cum care bal???
Cel in cinstea unei domnite care maine va implini cea de-a 29-a primavara...sau e inca iarna???
orice ar fi...am dreptul sa creez o primavara perfecta ptr o domnita la fel de perfecta...nu???
Asadar...cine se ocupa de pregatiri?
Unde-i gazda...ca doar n-o vrea sa ma ocup eu...in cazul asta....cine m-ar mai aranja pe mine sa fiu cea mai stralucitoare, imediat dupa sarbatorita...ca deh...am si eu un suflet si o las pe ea maine sa fie cea mai cea...speranta si iubire dragii mei!!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"