09 Octombrie, 2025, 08:06:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 448314 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

21 Februarie, 2006, 03:15:45 p.m.
Răspuns #975

Lorelei

Draga mea, stii, e o vorba: "Cine se ocupa?" "Cine intreaba!"  ;D ;D
Da da da, bal sa fie! In cinstea domnitei, in cinstea noastra, mai are importanta in cinstea cui?  :D Eu m-am apucat de curatenie si la bucatarie aud deja tigai oale, agitatie. E clar, se lasa cu veselie!  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Februarie, 2006, 03:34:28 p.m.
Răspuns #976

charlie

Draga mea, stii, e o vorba: "Cine se ocupa?" "Cine intreaba!"  ;D ;D
Da da da, bal sa fie! In cinstea domnitei, in cinstea noastra, mai are importanta in cinstea cui?  :D Eu m-am apucat de curatenie si la bucatarie aud deja tigai oale, agitatie. E clar, se lasa cu veselie!  :D

nu cred ca ma simt apt pentru asta acum  :-\     :'(
You believe but what you see
You receive but what you give

21 Februarie, 2006, 06:44:16 p.m.
Răspuns #977

desdemona

nu cred ca ma simt apt pentru asta acum :-\ :'(
daca te referi la curatenie...se rezolva tu ne vei sprijini moral..vei canta ceva..ne vei zice niste glume,ia sa vezi ce repede terminam.Daca este vorba de veselie..se lasa cu greu..dar ai nimerit unde trebuie.Unde este vinul ala pe care l-am scos din beci?Parca din 1930..sau 1924?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Februarie, 2006, 08:30:11 p.m.
Răspuns #978

Guardian|Angel

eu care ma gandea ma scap de surioara mea...sa nu imi mai zoca ca se ocupa cine intreaba....si hop am dat de dumneata gazda draga...dar noi cum suntem oasteptii....noi ne ocupam cu voia buna, cu povestile, cu prezenta...spre exemplu...eu ii voi face domnitei sarbatorite cel mai frumos cadou...prezenta mea! :P
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

21 Februarie, 2006, 08:34:38 p.m.
Răspuns #979

cv

Vizitator
 :D cadoul asta e comun asa ca... nu scapi. eu o sa dau o fuga in pivnita secreta sa aduc ceva lichide, o sa fac niscai prajiturele cu coacaze si mure...
in rest nu promit...decat ca o sa fiu vesela pentru ziua de maine

21 Februarie, 2006, 08:36:53 p.m.
Răspuns #980

Lorelei

Excelent, daca toata lumea vine cu veselie si voie buna... de restul ma ocup eu  ;) Cadourile insa... prezentele voastre... contez pe ele, dar nu le pot aduce eu!  ;)

21 Februarie, 2006, 08:38:19 p.m.
Răspuns #981

charlie

daca te referi la curatenie...

nu ma refer la curatenie, ci la veselie  :'(

21 Februarie, 2006, 08:39:38 p.m.
Răspuns #982

Lorelei

Charlie, cu atatea fete minunate in preajma... ia sa vezi tu cum se rezolva toate!  ;)

21 Februarie, 2006, 08:43:11 p.m.
Răspuns #983

charlie

... vom vedea  :-[

22 Februarie, 2006, 10:59:11 a.m.
Răspuns #984

cv

Vizitator
Ce agitatie in castel! Se aranjeaza hainute, se lustruiesc pantofiori, domnite si domni isi aranjeaza ultimele detalii la tinuta de gala, gazdele impodobesc sala cea mare si aduc tacamuri argintate...
Domnita sarbatorita inca viseaza alaturi de ingerul ei... N-am s-o deranjez, trec usor si-i las un pupic pe frunte si un zambet pe pernuta. La multi ani, domnita! Sa fii iubita si fericita!
Gata fug, o sa citesc povestea lasata in casuta mea... E soare si cred ca o sa fac si eu curat si sa deschid larg geamurile sa intre primavara acestei zile pe fereastra. Sper sa aveti o seara frumoasa si senina dragii mei,

Minerva
« Ultima Modificare: 22 Februarie, 2006, 03:12:03 p.m. de 1zi »

22 Februarie, 2006, 08:50:16 p.m.
Răspuns #985

desdemona

hehe...de acum ma doare gura de la atata zambit...ca am exersat in oglinda cum voi zambi cand ma voi intalni cu oaspetii. ;D :D.Ce ziceti nu vreti sa-mi vedeti zambetul exersat 5 ore? ;D ;D ;D este fermecator(de stramb) ;D ;D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

22 Februarie, 2006, 09:47:38 p.m.
Răspuns #986

Lorelei

Eu am adus prajituri, sirop de coacaze si suc de portocale, cozonac si vin fiert pentru cine se incumeta, am facut si un tort mare mare, dar nu stiu daca invitata de onoare are astazi drum la castel :) Oricum, va astept pe toti. Des... esti toata numai zambet!  ;D ;D

22 Februarie, 2006, 09:52:46 p.m.
Răspuns #987

desdemona

mai exersez mai exersez!dar e bun daca draga mea Lorelai m-a laudat sunt pe drumul cel bun!Suc de oacaze?Auleu..dar de unde ai stiut ca e preferatul meu!gata deja ma rasfeti!

22 Februarie, 2006, 09:54:35 p.m.
Răspuns #988

Lorelei

Iaute ce-am nimerit-o, draga de Des!  :D Pai sa-ti fie dupa pofta inimii!

22 Februarie, 2006, 10:24:10 p.m.
Răspuns #989

cv

Vizitator
 :D cred ca m-ati asteptat
Ma bucur sa va gasesc aici la ora asta. Imi propusesem eu sa aduc si un trubadur vestit dar din nefericire are abia 35.4... nu ne poate tine compania :(
Stiu eu insa ca nu a uitat gazda ;)
Dar ce sirop... chiar ca ma simt mai bine :)
« Ultima Modificare: 22 Februarie, 2006, 10:28:29 p.m. de 1zi »