05 Noiembrie, 2025, 10:30:51 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475381 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Martie, 2006, 08:28:41 p.m.
Răspuns #1065

Lorelei

Don Lumiere, inaltimea mea piscicola se retrage cu o reverenta, ramaneti domnia voastra dar cu calul pana vin alti "intretinatori".  ::)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Martie, 2006, 08:29:51 p.m.
Răspuns #1066

un_suflet

Nici o sansa de a ramane singur...calul lui ma fugareste pe mine (in chip de "soarta") :D
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

01 Martie, 2006, 08:31:53 p.m.
Răspuns #1067

furia ingerului

Vizitator
(nota ca pentru sine): Calul meu nu fugareste pe nimeni...doar fuge de mine ca daca-l prind.... ;D

01 Martie, 2006, 10:25:35 p.m.
Răspuns #1068

cv

Vizitator
Fratilor, dar cu...caluuu ce aveti? Adevarul este ca ai ... revigorat acel topic, ingere furios :D Cu permisiunea "stapanei"  ma intreb chiar: cum mama zmeilor se face ca pe tine nu te pupa fanele sa iti spuna ca iti inteleg "slabiciunea" dar vad dincolo de ea... sufletul romantic si nobil? N-ai crescut in Salajan, asa-i? Eu sunt fana Lumiere de cate ori fac alergie la siropel natural. Sa fie cauza lipsa racelii de iarna asta?

01 Martie, 2006, 10:33:37 p.m.
Răspuns #1069

un_suflet

:)) Acum inteleg eu de ce la soneria mea nu suna nimeni....pe buton scrie "Lumiere" :))
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

01 Martie, 2006, 10:41:08 p.m.
Răspuns #1070

Guardian|Angel

off topic...1zi, cum sa il pupe fanele pe furios...tu ai vazut cutitul danielei??eu tot ce inteleg e ca :stapana", trebuie sa ne dea in scris declaratie ca ne acorda dreptul de a-i vedea sufletul sensibil ;D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

01 Martie, 2006, 10:50:00 p.m.
Răspuns #1071

cv

Vizitator
 :D de a folosii "mama zmeilor" si alte... adaptari de zona
E... eu nu-l pup. Azi e homosexual (n-am zis eu) si...
Daniela... apai la varsta mea.... nu mai are de ce sa se teama. Doar solutie antireumatica imi trebuie ;)

Gata, depasim "masura". O seara buna dragilor si nu va faceti griji... la cat de schimbatoare e firea omului... maine-poimaine o sa fiu infuriata si pe... furiosul inger ;)
« Ultima Modificare: 01 Martie, 2006, 10:53:48 p.m. de 1zi »

01 Martie, 2006, 10:59:49 p.m.
Răspuns #1072

Guardian|Angel

va retrageti deci?si balul cavalerilor ???
eu una am sa ii astept,cu totul pregatit...cine imi tine companie? ;)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

01 Martie, 2006, 11:16:40 p.m.
Răspuns #1073

furia ingerului

Vizitator
Noroc ;D

Ce faceti ma' diliilor? ;)
Pai plecai sa mananc cu Murgul Patat o salatica de furaje bine asortate cu drob de sare si voi ma cautati prin ungherele ascunse ale acestui Castel desprins din filmele lui Alfred Hitchcock's ?

Io-te c-am venit si e vai de faldurile rochiilor dumneavoastra de seara...mie imi aduc mai mult a perdele ;D

01 Martie, 2006, 11:27:05 p.m.
Răspuns #1074

furia ingerului

Vizitator
Unde sunteti mai?!
Nu mai vreau sa aud de vin fiert, halci de carne de porc sau alde d'astea acum...!
Vreau sa ma asez pe un pled langa un camin cu focul trosnind si afara sa ninga bestial iar eu sa adorm cuprins de scenarii de basm intr-o asemenea candoare de comunicare interioara cu forum-ul care face posibile toate astea...

Lumiere, va respecta :)

01 Martie, 2006, 11:29:28 p.m.
Răspuns #1075

Lorelei

Pai acuma unde suntem si mai devreme preferai sa stai cu calul   ;D ;D Sau fiintele "piscicole" nu-s incluse in acel "sunteti" ?  :D

01 Martie, 2006, 11:34:25 p.m.
Răspuns #1076

furia ingerului

Vizitator
"Batrana si marea..."
frumoasa carte...plina de talc.
se poate servi si cand e Lasatu' Secului si dezlegare la peste la inceputul postului Pastelui ;D
Eu nu stau cu calu', el nu poate sa fuga de mine ;)
Il iau si pe demaraj si pe saritura de pe loc si la rezistenta 8)

Lumiere sa va umble prin vise printilor, printeselor, majordomilor, postelnicilor, paharnicilor, gustatorilor, intai-dregatorilor, slujnicelor si...iepelor/cailor ;D

02 Martie, 2006, 06:45:20 a.m.
Răspuns #1077

furia ingerului

Vizitator
Buhuhuna dimineata, cetate mare :)
Lumiere, curtean marunt al acestui polis, va doreste o zi frumoasa pe mai departe, la fel ca sudletele Inaltimilor voastre. Penrtu unii s-ar putea sa ploua ;)
In timpul zilei eu imi reiau munca dezonoranta de a face curat la grajduri, de a tesala vitele si de a le mulge...acolo unde este cazul ;D
Seara insa ma voi imbraca in costumul de palat, voi lua sfesnicul cu 3 lumanari in mana si voi insoti oamenii din salile de bal prin coridoarele intunecoase spre camerele dansilor, mergand in urma lor cu lumina calauza...

Sa va fie frumusetea o virtute si iubirea o stare de fapt,
Lumiere.

02 Martie, 2006, 08:42:23 p.m.
Răspuns #1078

furia ingerului

Vizitator
S-a facut seara si Lumiere, aici de fata, isi ia lampadarul si asteapta sa conduca somorosii in camerele lor...

02 Martie, 2006, 09:31:57 p.m.
Răspuns #1079

Lorelei

O somnoroasa care s-a trezit de atata Lumina ce se gaseste prin preajma  ;D ;D