05 Noiembrie, 2025, 10:12:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 475118 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Martie, 2006, 11:04:45 p.m.
Răspuns #1140

Lord_Saladin

Vizitator
Te-as fura, printesa Desdemona...

Dar mai am de planuit cate-un detaliu-doua... Nu de alta, dar nu va fii usor sa imi fac loc neboservat printre garzi alaturi de o zana sublima ca tine...

29 Martie, 2006, 05:56:57 p.m.
Răspuns #1141

desdemona

hmmm...ma flatezi...daca ma imbrac in niste haine obisnuite..sigur ma vor considera o servitoare,si asa putem fura o clipa pt a fugi in marele codru...doar daca promiti ca ne vom intoarce :)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Martie, 2006, 07:15:50 p.m.
Răspuns #1142

black rose

vad ca desdemona e in prim plan...multi vor sa o fure sau sa-i fure inima.oare desdemona va accepta prietenia unui trandafir......care sa-i fie alaturi si poate sa o pazeasca putin cu tepii sai si sa-i ofere putin din gingasia lui?oare............
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

29 Martie, 2006, 07:55:27 p.m.
Răspuns #1143

desdemona

desdemona...tare mult mai sufera dar shhhhh!!!! nu trebuie sa mai afle nimeni...si sincer ar aprecia protectia ta...

haha!gata am o armura,nu imi mai furati mie rochia niciodata! ;D

si bine ai venit domnita draga in acest castel!fa-te comoda...iti pregatesc o camera.. :)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Martie, 2006, 08:04:02 p.m.
Răspuns #1144

black rose

multumesc pentru ca ai acceptat prietenia mea.impreuna vom fi mai puternice,tu cu gingasia ta ,eu cu spinii si parfumul meu....vom zbura spre infinit....si doar cerul va fi limita noastra...........si dragii mei cavaleri multa bafta de acum in a o cuceri pe desdemona ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

29 Martie, 2006, 08:44:48 p.m.
Răspuns #1145

cv

Vizitator
 :D cred ca eu o fur pe domnita cu tot cu parfumul tau. ba cred ca... se lasa si furata ;)

30 Martie, 2006, 11:58:37 a.m.
Răspuns #1146

Lord_Saladin

Vizitator
Poate va fur eu pe amandoua... am suficient loc pe corabia mea.

30 Martie, 2006, 07:28:30 p.m.
Răspuns #1147

furia ingerului

Vizitator
Lumiere, aici de fata, nu alearga dupa fuste de des sau dupa spini de trandafiri :P
Ramane linistit in hainele de majordom si trage cu prastia in vrabii...

30 Martie, 2006, 07:55:25 p.m.
Răspuns #1148

Lorelei

"De mult nu mai trag cu prastia-n vrabii" - sau inca mai tragi?  ;D

Des - ai grija la "rapitori"!  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 Martie, 2006, 08:02:09 p.m.
Răspuns #1149

cv

Vizitator
rapitori, rapiti... seara buna
bun gasit frumoasa noastre gazda si tie furiosule Lumiere

cum am zis: cred ca des se va lasa de buna voie... furata de mine :P

30 Martie, 2006, 08:04:09 p.m.
Răspuns #1150

Lorelei

aaaaaa, deja devin geloasa pe atatia potentiali "rapitori"  :D

Seara buna tuturor!  :-*

30 Martie, 2006, 08:19:07 p.m.
Răspuns #1151

cv

Vizitator
 :D  :D :D pe rapitori domnita sau... ca nu esti domnia ta rapita?
Cum mai stam cu piticul drag al castelului? Ai veste? Ne-a uitat sau a refuzat sa ne mai inteleaga? Imi e cam dor de jurnalul lui

30 Martie, 2006, 08:21:32 p.m.
Răspuns #1152

Lorelei

Piticul pazeste cu strasnicie jurnalul  ;D ;D Dar zilele astea tot mai aruncam o privire  ;)

Cat despre rapitori... aaaaaahhhh, zburatorii naibii, cum se mai orienteaza ei!  ;D

30 Martie, 2006, 08:38:43 p.m.
Răspuns #1153

cv

Vizitator
Sa-i lasi vorba, gazda buna ca nu stiu ce ganduri are, dar florile din locuri cunoscute mie pastreazau mireasma de demult, si m-am intristat ca nu-l mai citesc. Doar paianjenul spanzutat de scorbura copacului unde l-am zarit pentru o clipa (sau a fost doar parere) imi sopteste sa sper

Scaaaart...Scaaartz…!!!... Ce?...  Mancate-ar norocul, motanel, ai lasat portita deschisa si mi-a tresarit inima crezant ca se intoarce... uff, uff o sa am rabdare... 

30 Martie, 2006, 08:46:40 p.m.
Răspuns #1154

black rose

toti incercati sa o furati pe des dar atunci cine ii mai cucereste inima si visele?............hei mareti cavaleri va e mai usor sa rapiti decat sa cuceriti.....dar cine e faimosul pitic al castelului?ki abia astept sa colind si eu paginile jurnalului lui.....
.......se adude un  zgariat de stilou...ce sa fie oare?e oare piticul care pregateste o alta fila din viata lui?..............ce sa fie oare? noi inca asteptam