09 Octombrie, 2025, 08:18:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 448345 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

17 Aprilie, 2006, 11:07:20 p.m.
Răspuns #1200

Guardian|Angel

iata-ma, ma simt ca un nou-nascut...si mi-e atat de bine intre voi...si ce bine miroase vinul asta fiert....oooff...ce ziceai scumpa gazda de o barfa?
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

17 Aprilie, 2006, 11:11:59 p.m.
Răspuns #1201

black rose

am ajuns si eu...e bun vinul....care e subiectul?pe unde te-au mai dus valutile vietii scumpa gazda?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

17 Aprilie, 2006, 11:16:28 p.m.
Răspuns #1202

Lorelei

Pai... eu cu vinul, barfa o asteptam de la voi  ;D ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

17 Aprilie, 2006, 11:34:30 p.m.
Răspuns #1203

Guardian|Angel

Pai ce barfa...eu ca proasta, tocmai acum am aflat ca frumoasa printesa Diana a nascut...si inca sunt in extaz...ma bucura atat de mult, si in acelasi timp ma infurie atat de mult prostia mea ...am urmat calea dragostei in loc sa stau alatuiri de voi, asa aflam mai repede vestea...ca a trecut ceva timp!
in cinstea cezarei...printesei cezara! ;)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

17 Aprilie, 2006, 11:39:13 p.m.
Răspuns #1204

Lorelei

asa sa fie! sa creasca mare si frumoasa.  :)

Eu ma duc la nani acum, dar cu siguranta ne reintalnim maine. somn usor!

18 Aprilie, 2006, 01:30:41 p.m.
Răspuns #1205

desdemona

trezirea!trezirea!cum?inca nu v-ati trezit?vai vai...ma pun in fund si plang ;D ;D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Aprilie, 2006, 01:37:34 p.m.
Răspuns #1206

charlie

trezirea!trezirea!cum?inca nu v-ati trezit?

nu, nu ne'am trezit  :)

...ma pun in fund si plang ;D ;D ;D

sa te vad  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

18 Aprilie, 2006, 07:07:08 p.m.
Răspuns #1207

black rose

ce rautacios estio charlie..!  ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

18 Aprilie, 2006, 07:18:23 p.m.
Răspuns #1208

charlie

sa nu mai spui la nimeni asta  ;D

19 Aprilie, 2006, 11:43:10 a.m.
Răspuns #1209

desdemona

charlie te risti sa ma impaci?ca daca incep sa plang...nu stiu daca iti va fi usor sa ma linistesti ::) ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Aprilie, 2006, 11:55:57 a.m.
Răspuns #1210

charlie

asta vrea sa fie provocarea zilei ?  ;D

19 Aprilie, 2006, 01:11:18 p.m.
Răspuns #1211

desdemona

sa te vedem!pana atunci eu imi calc rochiile.trebuie sa fiu aranjata ;D

23 Aprilie, 2006, 11:37:33 p.m.
Răspuns #1212

black rose

Hristos a inviat!Ce faceti? Pe unde umblati?mi-e dor de voi...A inviat Iisus...haideti cu totii sa fim alaturi in aceasta zi sfanta!

31 Mai, 2006, 10:41:02 p.m.
Răspuns #1213

Lorelei

Liniste in imparatie. Paianjeni la castel. Cu coada ochiului am vazut gazda care deretica si pregateste bunatati, oare se intorc cu totii la castel? Mi-e dor de Ondine, de Rosine, de Semiramida, de printul Charlie, chiar si de nesuferitul de Lumiere si de toti ceilalti, Des, draga de ea, hangita, mofturoasa, rebecka, raza_de_soare... Unde or fi oare? Ce ni se pregateste?

La mine in scorbura incepe sa fie cald. Bine macar ca nu trebuie sa mai fac focul. Ce printesa sa mai planuiesc sa fur?

Oamenii astia sunt niste creaturi ciudate. Se plang din orice si nu fac nimic. Beau cafea (bweak!), n-au auzit cred de siropul de laptuci yummy!

Mie mi-e dor de serile lor la castel, asa natangi cum erau ei. Ummm... oare...?

Eu m-am hotarat, daca astia nu se intorc mai repede... eu emigrez in Congo! Clar!

Semnat si parafat, doridac, pitic de vita nobila.

31 Mai, 2006, 10:48:32 p.m.
Răspuns #1214

sunshine

Aici sunt,cum nu ma simti??????Nu simti caldura mea , tocmai acum cand razele mi-au inceput straluci?  Mai , mai , mai..........nastrusnic pitic... Hai sa  pregatim castelul pentru oaspetii din vara ce a sosit, poate asa vor fi incantati de aerul racoritor din padure si se vor hotari sa vina cat mai multi.
 Si te rog frumos fara grimase la adresa cafelei!!!!!!!! Ai inteles??????  >:(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\