09 Octombrie, 2025, 08:06:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 448314 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

30 Iulie, 2006, 07:57:22 p.m.
Răspuns #1245

Lorelei

Ei, ei, cu atatea fete frumoase prin preajma, unde ne-or fi cavalerii?  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

30 Iulie, 2006, 08:01:15 p.m.
Răspuns #1246

anushca

Vizitator
Deci nu se fura domnite, nu se fura rochite se fura... cavaleri :D
Si n-au avut si ei sarmanii straja ;)
Bun gasit, domnita! Eram gata sa uit: am adus un cos de zmeura si mure. N-am stiut cu ce alt dar sa vin la castel.
« Ultima Modificare: 30 Iulie, 2006, 08:05:19 p.m. de anushca »

30 Iulie, 2006, 08:25:35 p.m.
Răspuns #1247

Lorelei

Bine venite sunt fructele padurii. Eu am adus sirop de pin si niste fursecuri facute in casa. Dar o poveste ne-ai adus?

30 Iulie, 2006, 08:39:30 p.m.
Răspuns #1248

anushca

Vizitator
 :D sirop de mugur de pin si cofele pline cu vin, placinta de coacaze sau  urda dulce si nelipsitii papanasi, castane si nuci coapte. Asta imi aminteste de o poveste ;) Tie nu, Domnita?

30 Iulie, 2006, 08:51:43 p.m.
Răspuns #1249

Lorelei

Pai... poveste sa fie, dar s-o stim si noi. Eu incurc povestile de la o vreme. Nu povesteste domnia ta una mai noua sau mai veche?

30 Iulie, 2006, 09:32:50 p.m.
Răspuns #1250

anushca

Vizitator
Povestea de care spun,  e scrisa de multa vreme aici. Iar daca domnita Lorelei a uitat-o acum... poate si-o va aminti in alta seara.
Om bea dara un pahar de sirop de pin impreuna si vom lasa pe alti castelani sa povesteasca. Eu, dupa ce-mi voi gata siropul si fursecurile gazdei am sa o sterg pe vale, prin hatisurile de salcami sa caut un vis ratacit ;)

31 Iulie, 2006, 02:44:55 p.m.
Răspuns #1251

charlie

Deci nu se fura domnite, nu se fura rochite se fura... cavaleri :D

nu. gresesti. aici se fura tot.
You believe but what you see
You receive but what you give

31 Iulie, 2006, 03:06:04 p.m.
Răspuns #1252

anushca

Vizitator
 ;D ce bineee. pot da vina pe oricine daca fur inima cui imi doresc :P

31 Iulie, 2006, 03:31:06 p.m.
Răspuns #1253

charlie

depinde pe cine vrei sa furi... sau mai bine zis, inima cui vrei sa o furi.

PS: de ce nu e muzica ?

31 Iulie, 2006, 04:46:24 p.m.
Răspuns #1254

ONLY DESIRE

pentru ca nu eram eu prin preajma! ;D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

31 Iulie, 2006, 07:41:00 p.m.
Răspuns #1255

desdemona

uite si printesa mea draga! :-* ma miram eu ca este liniste...de acum vom dormi cu taraita ;D

ana petrovna te iau cu mine cum s anu te iau,pentru ca eu tot trebuie sa imi fac buna datorie de straja,ca de nu voi fi nevrednica de laudele dumitale :)

eu am gasit un tablou...voi ce parere aveti?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 Iulie, 2006, 09:12:20 p.m.
Răspuns #1256

anushca

Vizitator
 ::) vreau povestea castelului! vreau povesteaaaaa! fara poveste eu nu mai vorbesc
anuta tace pana cand cineva spune o poveste demna de asa castel :-X

31 Iulie, 2006, 09:14:06 p.m.
Răspuns #1257

charlie

de ce nu spui tu ?

07 August, 2006, 09:03:08 p.m.
Răspuns #1258

Semiramis

Global Moderator
desdemona draga mea, tabloul e superb...plec acum departe si tot ce voi lua cu mine este amintirea acestui tablou, unde este apa, unde sunt frunze, unde este dor de casa, unde sunt prieteni dragi. si cand ma voi intoarce, va voi aduce in schimb, un colt linistit de mare.
in padurea asta atat de deasa, nu este loc decat pentru un singur castel si acel castel este al nostru. nu stiu cat de fericiti i-ai facut pe ceilalti cu aceasta poza, insa pe mine m-ai umplut de un dor nebun de verde.

lorelei, piticule, nu tu notezi nimic in hartoaga aia a ta de caiet (sincera sa fiu nu am mai trecut de multa vreme pe aici, sper sa mai existre piticul ala al  lorelei-ei care scrie de nebun prin scorburi... ;D)

va pup!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 August, 2006, 09:39:55 p.m.
Răspuns #1259

Lorelei

Piticul scrie de zor, n-am apucat insa sa-i mai fur jurnalul  ;) Dar reusesc eu. Ce stiu sigur e ca si Semiramida si hangita ii duc dorul  :D Sincera sa fiu, si eu. Deci revine si piticelul sigur curand curand  ;D ;D