09 Octombrie, 2025, 08:05:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 448309 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

19 Octombrie, 2007, 10:07:35 p.m.
Răspuns #1500

Semiramis

Global Moderator
păi piticul tău ce păzeşte?
că-l pusesem şpion în borcan...l-ai desconspirat.
plec şi eu după sirenă...mi-e cam somn. cam multe vrăji am făcut în seara asta.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

20 Octombrie, 2007, 09:16:31 a.m.
Răspuns #1501

sanchi

"Jaga, Jaga..."

Telefonul meu!
din auzite...

23 Octombrie, 2007, 10:08:16 a.m.
Răspuns #1502

sanchi

EPLICATIE NECESARA!
Ce bine a picat chestia aia cu "editul-60 de minute", tocmai azi. ;D Aruncandu-mi ochii pe aici am recitit postul urmator:

De ce e intuneric? Unde sunt?... Cartofi?... Butoi?... Nu se poate! Sunt un beci!
Carnati?... Macar am ce hali.
...
Nu se poaaaaaate..... ! Era calul!

In contextul discutiei de acolo, nu stiu care printesa a facut o vraja si mi-a disparut calul. La un moment dat eu insumi ma trezesc in beci si aici gasesc si calul facut carnati. Asta era ideea postului. Imi dau seama insa ca ar putea suna si foarte urat in acelasi timp. Imi cer mii de scuze pentru cine a citit cu alti ochi decat cei cu care am scris eu, si bazat pe prietenia voastra sper ca n-o sa fiu nevoit sa intru in pamant de rusine. Scuze si acelora care abia acum au priceput sensul naspa al acestor cuvinte. O sa fiu mai atent.

Va rog, nu comentati.
din auzite...

23 Octombrie, 2007, 12:24:24 p.m.
Răspuns #1503

Semiramis

Global Moderator
calul îl salvasem eu, era în grajd alături de inorogul sirenei.
tu, da, erai în beci. că ne-ai supărat cu mall-urile tale...auzi, să vrei să strici frumuseţe de peisaj idilic!!! până nu îţi schimbi viziunea...stai în beci!  >:D

23 Octombrie, 2007, 12:40:37 p.m.
Răspuns #1504

sanchi

calul îl salvasem eu, era în grajd alături de inorogul sirenei.

Vezi?! Nici tu n-ai fost clara! :laugh:

Habar n-aveti ce-i un mall. E un loc plin de farmec, unde femeile sunt vrajite de frumusetea lucrurilor pe care si le pot lua: rochii stralucitoare, pantofi, posete, palarii, voaluri.... o nebunie!
Simt cum v-ati inmuiat.
din auzite...

23 Octombrie, 2007, 12:42:15 p.m.
Răspuns #1505

Semiramis

Global Moderator
o să îţi povestesc eu de cel fel de lume vine la mall-uri... :D
şi o să îţi treacă.  :P

23 Octombrie, 2007, 12:45:49 p.m.
Răspuns #1506

sanchi

Tot e mai bine decat acum. Nu vezi ca aici nu vine nimeni? :P ;D
din auzite...

07 Iunie, 2008, 11:59:43 p.m.
Răspuns #1507

Semiramis

Global Moderator
cam pustiu pe la castel. fugi şi piticul, fugiră şi păienjenii. noroc că am mai trecut pe aici şi am salvat inorogul de la moartea prin înfometare. bietul animal, ce s-a mai bucurat când m-a văzut. i-am dat niscaiva castane coapte şi apă din râu. l-am ţesălat mai apoi. era plin de purici. am dat o tură pe dealuri călare. nici ţipenie de prieten pe o rază de 10 kilometri de castel.
scorbura piticului era şi ea goală. am pus o piatră să nu intre dihăniile pădurii şi să-şi facă un culcuş printre borcanele piticului.
voi pe unde mai umblaţi?

08 Iunie, 2008, 12:04:58 a.m.
Răspuns #1508

Just

Te-am zarit in timp ce te-ndreptai catre castel .Am venit sa-ti dau o mana de ajutor.Poate-om mai drege putin castelul ca s-a cam asternut si praful .Incepem chiar acum daca vrei ,iar mai apoi om face si-un cozonac ca iese mai bun la doua maini .Stiu eu ca are Sirena puse bine niscai stafide in dulapul din spate.

Mai vine careva sa ne ajute!?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

08 Iunie, 2008, 12:12:35 a.m.
Răspuns #1509

Semiramis

Global Moderator
sirena văd că a fugit în lume şi a târât şi piticul după ea.
trebuie să strângem pe aici întâi, altfel ne iese cozonacul cu praf în loc de făină. poate dăm de vreun flăcău să tundă iarba din grădină.
just a tear, ia de pune nişte muzică!

08 Iunie, 2008, 12:17:43 a.m.
Răspuns #1510

Just

As pune ,dar nu prea ma descurc cu radioul sau telefonul asta pe care l-a uitat sanchi ,plus parca stia sa cante numai Jaga ,jaga

:-\

Eu ma sa ud florile in gradina din fata castelului ca nu a plouat de mult .Intre timp cauta matura si samponurile ca sa ne-apucam ca ne prinde dimineata si n-om mai termina . Iar cozonacul trebuie sa fie si el gata pentru dimineata ca ,baga de seama ,o s-avem oaspeti!
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

08 Iunie, 2008, 07:42:49 a.m.
Răspuns #1511

Switty

Opa, am nimerit exact in mijlocul curateniei generale aici din cate vad eu! Si se pare ca este nevoie de ajutor..Pai, atunci hai ca pun furtunul pe podeaua asta prafuita (nu, nu spal putina, ci podeaua..:P), deschid geamurile sa aerisesc  si apoi am sa creez un pic de atmosfera cu aromaterapie, flori proaspat culese din gradina si muzica de pian in surdina, asa, ca la castel..
Iar cand vom termina aici, trebuie sa ne dichisim si noi, fetelor, caci suntem invitate deseara la balul oferit de :king:, n-ati uitat, nu? Asa ca pregatiti-va corsetele, rochiile si condurii! Hmm, ce zi frumoasa!..:)
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

08 Iunie, 2008, 07:52:07 a.m.
Răspuns #1512

Just

:o
Vai de mine ,dar ce-mi spui tu !?
ACUM?
Pai trebuia sa stim cu o saptamana inainte de bal ,ca nu avem timp sa ne pregatim asa cum se cuvine ,plus nici croitoreasa nu mai avem la castel sa ne ajusteze rochitele ,ca doar de anul trecut ba am mai slabit ,ba ne-am mai ingrasat...

Mi-e rau !

08 Iunie, 2008, 09:14:16 a.m.
Răspuns #1513

Switty

Nu ai de ce sa-ti faci griji - arati foarte bine, din cate vad eu! :ok:
Pai, si cum, n-ai primit invitatia?..a fost trimisa din timp..n-o putem declina acum , e prea tarziu - ne descurcam noi cumva. La o adica, dam o fuga la cumparaturi, nu? ;) Avem motiv.. :P
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

08 Iunie, 2008, 09:22:44 a.m.
Răspuns #1514

Just

Da ,dar stii cum stau treburile in ultima vreme .Caii au slabit ,inorogul sirenei la fel . Pana pregatim trasura ,pana gasim om sa ne mane caii .Nu merge asa ...Nu am primit invitatia.Am auzit ca au fost porumbeii printului vecin bolnavi si pe semne nu au reusit sa zboare cu ravasa pana la noi.

Ma ia cu lesin.Macar de-am avea o femeie sa ne ajute ,dar am ramas si singure in perioada asta aglomerata si uite cat de agitata.