11 Octombrie, 2025, 12:06:12 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cum sa fac fata emotiilor?  (Citit de 6178 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Martie, 2005, 11:09:40 p.m.
Citit de 6178 ori

Guardian|Angel

de ce simtim un nod in gat atunci cand ne gandim la cineva si de ce inima ne bate cu putere cand suntem in preajma acelei persoane?Eu am incercat mereui sa fug de acest sentiment"dorul" am incercat sa fug de amotii si le-am controlat...m-am simtit mai in siguranta asa....dar azi am clacat....trebuie sa inteleg ce mi se intampla ca sa pot lupta...nu vreau sa cad IAR prada suferintei!
« Ultima Modificare: 05 Martie, 2005, 06:56:31 p.m. de DIANA »
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

03 Martie, 2005, 12:44:46 a.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
Poate ca nu te-ai dezvoltat personal destul?  ;D ;D ;D
Si, apropo, cum ai reusit sa iti controlezi emotiile daca ai fugit de ele? Le-ai coordonat de la distanta?  ;D
« Ultima Modificare: 05 Martie, 2005, 06:56:50 p.m. de DIANA »

05 Martie, 2005, 07:39:56 a.m.
Răspuns #2

Iosif

De ce sa incerci sa fii ceva ce nu esti? De ce sa fugi de ceea ce simti? Crezi ca fugind de dor ea se va pierde in timp? Poate ca da, dar dupa cum ai simtit pe propria piele, totul poate fi temporar. Cel mai bine e sa gasesti o rezolvare problemelor cu care te confrunti. A le lasa in urma nu este o idee tocmai buna pentru ca nu stii niciodata cand rabufnesc precum un vulcan care la suprafata pare atat de calm si.. mort.
Sufera, plange, fii fericita, rade! Asta inseamna viata!
« Ultima Modificare: 05 Martie, 2005, 06:57:09 p.m. de DIANA »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

19 Martie, 2005, 12:35:44 a.m.
Răspuns #3

Guardian|Angel

probabil ai dreptate...dar nu promit ca voi incerca sa fac toate aceste lucruri pentru ca am suferit,am ras, fericita mai putin....asta inseamna ca nu stiu ce inseamna viata???poate am cunoscut`o in fiecare din formele ei si uneori...mi`a parut atat de rau....

21 Aprilie, 2005, 12:32:08 a.m.
Răspuns #4

Maria

Vizitator
   Emotia traduce o relatie specifica intre noi si situatie. Atentie multa ca si-aceasta emotie poate devenii periculoasa atunci cand nu se poate controla, poate fi definita ca o emotie soc. Emotiile soc sunt cam de patru feluri: teama sau frica, furia, tristetea, si bucuria exploziva. Nu putem sa-neascundem si nici sa fugim de emotii, fac parte din temperamentul si definitia noastra umana, important este sa stim a-i face fata. Ce-am citit eu in mesajul Rebekai , par a fii emotii de bucurie ca-si vede persoana iubita, ,,in stare perfecta". Nu trebuie s-avem maturitate sau dezvoltare personala pentru a-nenvinge emotiile, sunt normale pentru un om normal. Inseamna ca stim ce este cu noi, ca stim de ce avem nevoie, ca stim de ce sa ne ferim sau bucuram. Emotii avem si la un consult stomatologic, si la starea civila, si la examen, avem emotii si-atunci cand iubitul sau iubita noastra are temperatura. De regula emotiile sunt identificate cu sentimente, cum ar fi iubirea si ura.

03 Mai, 2005, 08:48:10 p.m.
Răspuns #5

L.bayron

Vizitator
acum draga R. iata-ma din nou incercand marea cu degetul si bagandu-ma in vorba si eu . Cum sa faci fat emotiilor pai r. de ce sa faci fata ultima dat parca ti-am scris printre altele sa iubesti fara frica de a fii ranita , acum am sa-ti pun o intrebare retorica , ce crezi ca e mai bine sa nu iubesti nici o dat si sa nu fii ranit niciodat sau sa iubesti de fiecare dat chiar dac exista posibilitatea de a fi raniata?, ceea ce cred eu cu adevart este ca dessiii poate nu constientizezi aceasta intrebare a ta nu suna  mai degraba  a strigat : fratiilor vreau siguranta , vreau iubire fara despartire , vreau sa joc fara sa pierd , raspunsul e unul sigur nu poti si crede-ma ce rost ar mai avea un joc in care stii dinainte scorul , iubeste jocul r. si nu uita copilulu din tine lasa-te purtata de val caci numai asa poti simtii puterea oceanului.
Doamne R. hai ca ma aprind tu intrebi cum sa faci fata emotiilor damile te rog mie pe toate eu de abia astept o bataie de inima in plus , de abia astept sa plang sa rad , sa sufer si sa iubesc ( dac o sa mai pot vreoda-ta asta ramane de vazut ) dar hai ca nu vreau sa discut despre mine ,
concluzia e ca daca o eventuala suferinta  nu poate venii decat dupa o dragoste la fel de mare siguranta nu vei avea niciodata decat in ceea ce simti tu asa ca simte puternic si in fiecare ziii( fa-o si pt mine te rog)  :)

03 Mai, 2005, 10:37:23 p.m.
Răspuns #6

HERRA

Vizitator
Draga RebecKa, viata e plina de suisuri si coborasuri! Uneori se intampla ca si la o simpla raceala, sau gripa..dupa o crunta suferinta sa avem impresia ca a trecut dar sa ne inselam, boala revine! Si dragostea e un fel de boala! Tu, te-ai tratat cu indiferenta! Asta nu e un leac bun, iti spun ca prietena , nu ca doctor!
Eu, am incredere in tine, ca ai sa-ti revii! esti o femeie puternica! Nu uita: 'ce e val, ca valul trece! Tu, ramai la toate rece!' Poate acum nu crezi, dar va veni si ziua in care vei realiza ca a fost doar 'un val'! Iti tin pumnii!

03 Mai, 2005, 10:53:26 p.m.
Răspuns #7

L.bayron

Vizitator
da ... nu prea sunt de acord herra "ramai la toate rece" atunci dece mai chinuim sa ne numim oameni ca si masina mea ramene rece si perfect de acord ca nu simte nimic si nici nu sufera dar eu nu prea as schimba locul cu ea , a fii viu inseamna sa ai rezonanta nu indiferenta nu scapi nici de frica nici de durere trasformandute intr-o masina
si valul de care vorbeam eu nu trece niciodata ca e valul vietii   

03 Mai, 2005, 11:49:49 p.m.
Răspuns #8

HERRA

Vizitator
Vroiam sa subliniez, dragul meu Tigrisor...faptul ca eu nu cred ca barbatul dupa care sufera ea, este alesul ei...cred ca a pus cam mult suflet pentru un barbat care nu o merita! Ea merita ceva mai bun! E o vorba care spune 'cine nu ma vrea, nu ma merita' ! Eu nu cred ca sufera dupa cine trebuie! Tin sa cred ca ea sufera ca nu l-a gasit inca pe barbatul care-l viseaza, e trista pentru ca e singura si are nevoie de iubire! Cel ce-a fost, a fost...un val....iubitul ei...e pe cale sa sosesca!...Trebuie doar sa aiba rabdare si incredere!

03 Mai, 2005, 11:56:43 p.m.
Răspuns #9

L.bayron

Vizitator
pai ce sa zic din punctul asat 1000% de acord asata cu dragostea vietii mele si far el nu mai exista altul sunt perfect valabile pisicut-o doar pana vine the next si atunci who....? when....? me .? never nu vreau sa fiu rau dar dac asa putea ajunge la toate fetele pe care altii ( mai nestiutori) le lasa ah doamne..... doamne ........

04 Mai, 2005, 08:41:11 p.m.
Răspuns #10

david

daca ai sa poti trai cu ele sa simti ce se intampla si de ce se intampla ele vor inceta de la sine, fii atenta la imaginile care genereaza aceste emotii si cum se completeaza una pe alta pana acolo incat nu mai stii ce sa faci, e ca o buturuga mica... nu le mai condamna,  mai tarziu vor
aparae intr un alt context, ele nu pot fi controlate dar pot fi observate impreuna cu imaginile care le dau nastere traieste cu ele si vezi ce se intampla,

06 Mai, 2005, 05:31:14 p.m.
Răspuns #11

Guardian|Angel

okay,okay....stati un pic....marele....biiiip...dupa care am suferit(si ma mai duce uneori gandul la el,recunosc,dar ptr scurt timp)nu e nici pe departe dragostea viatii mele....ea o sa vina...ca sunt tanara...si L.sa stii ca am de gand sa copilaresc pana mor....va multumesc ca va faceti griji pentru mine....insa nu vreau sa va si certati pe tema asta...tigrisorule,pisicut-o,david, sunt puternica si voi merge mai departe...si nu fiindca asa trebuie,ci fiindca pot,si o voi face... baietii ptr mine nu sunt o prblema,eu sunt o problema pentru ei :P..sunt singura de atatea luni...si recunosc,uneori am simtit nevoia sa fiu tinuta in brate,sa fiu alintata...dar a trecut...m-au luat prietenii mei in brate,si m-ati imbratisat voi,in gandurile voastre si ale mele....pentru asta,va sunt datoare pe viata(mai putin herrei,ca ea singur imi da numarul de cont!piei necuratule!) ;D

06 Mai, 2005, 06:54:50 p.m.
Răspuns #12

L.bayron

Vizitator
ASA MA FATO CAPU SUS CE MAMA DRAC.