Casatoria,este un act la fel de important precum botezul. Supunerea din pasajul biblic nu arata sclavie si nici ca femeia ar trebuii sa fie vreun sac de box.Actul,....acea hartiuta ,pe care din nu stiu ce motive o refuzam,este ceva important atat pentru viata noastra cat si pentru viata in ,,curatenia crestina".Acest act implica un adevarat traseu de parcurs pentru ruperea lui,dar o simpla separare este ca atunci cand nu-ti mai plac colegii de joaca ,si-ti iei jucariile si pleci ,fiecare pe drumul lui.Asa ca.....,iubitilorva sfatuiesc sa va casatoriti legal cu acea hartiuta cu tot.Nenumarate cupluri din societatea noastra moderna se lupta cu dificultati conjugale,cauza fiind totusi acea hartiuta de care nu mai vrem sa avem nevoie.Hartiuta asta,ofera caminului o anume stabilitate,un timp de gandire,un echilibru,iar o femeie se simte mult mai ocrotita cand stie ca exista aceasta hartiuta.Nu va traii cu teama-nsuflet ca oricand va putea fii scoasa in strada,sau inlocuita de altceva mai tanar.Casatoria ,a fost ideea lui Dumnezeu,si cele mai bune sfaturi pe tema aceasta le primim din biblie.Fericire si implinire este scopul lui Dumnezeu pentru fiecare cuplu.Prin casatorie,se formeaza un singur corp spiritual,emotional si fizic.Pentru o casatorie reusita,avem nevoie de cele 5chei:maturitatea,supunerea(vezi ce-am spus mai sus,nu sclavagism),iubirea,comunicarea si rugaciunea .Pentru mine supunerea este ca un reazem de care sotul si familia mea are nevoie.Nu sunt si nu voi fii niciodata o sclava,voi fi o femeie care va sti sa se adapteze noului cu lucruri placute care sa nu-mi dauneze casniciei.Ma voi supune intotdeauna exprimandu-mi parerea.De foarte multe ori noi femeile incercam in primii ani ai casniciei sa fim mai dominatoare,cred ca din teama pierderii a ceea ce noi vrem sa detinem.Revin si de ast-data si spun ca acea hartie este foarte importanta ,pentru acea siguranta si certitudine ca EL este al nostru fara al sugruma.
Sper sa nu fii dat batai de cap nimanui,sper sa ma pot face placut inteleasa .Va multumesc pentru gazduire si promit c-am sa revin.