10 Octombrie, 2025, 01:29:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Stie cineva ce este viata?  (Citit de 36842 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Mai, 2006, 03:39:33 p.m.
Răspuns #30

charlie

toate la timpul lor...  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Mai, 2006, 03:45:42 p.m.
Răspuns #31

serenity82

asa ca a venit momentul adevarului :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Mai, 2006, 04:10:21 p.m.
Răspuns #32

charlie

am o vaga impresie ca incerci sa ma tragi de limba, dupa cum se spune  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Mai, 2006, 04:14:19 p.m.
Răspuns #33

serenity82

TI SE PARE TE ASIGUR NU VREAU SA TE TRAG DE LIMBA VREAU SA-MI SPUI SINGUR, CA SA NU INCEAPA SA TE MANANCE LIMBA DUPA :D E GRAV CA VA TREBUI SA O SCARPINI DUPA  ;)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

27 Mai, 2006, 12:02:57 a.m.
Răspuns #34

valentina

Viata suntem noi ,este intreg universul.Tot ceea ce vezi in jurul tau,iubirea pentru cineva,ceva,totul este viata.
Viata este o stare de fapt,este o traire a fiecare din noi,...
EA,VIATA,este ceva nedefinit,o putem descrie in cuvinte,o putem canta,o traim,dar cu adevarat ,doar cine o iubeste o poate simti si descrie asa cum merita.Sper sa intelegeti ceea ce vreau sa zic.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

30 Mai, 2006, 10:04:53 a.m.
Răspuns #35

andrada

CE este viata ?...o insiruire de decizii pe care trebuie sa le iei...trebuie bine gandit fiecare pas facut..viata e dor ..e iubire..e suferinta..e bunatate..e o lupta continua...
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

01 Iunie, 2006, 02:27:21 a.m.
Răspuns #36

Miss M.

"Viata e un lung prilej pentru durere caci ii dam lacrimi si tot mai multe cere !"
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

01 Iunie, 2006, 03:32:21 a.m.
Răspuns #37

Iosif

Tare ciudat, in timp ce citeam titlul acestui subiect si loveam cu clickul peste el, ma gandeam EXACT la citatul dat de tine!

Ce e amorul?
E un lung prilej pentru durere,
Caci mii de lacrimi nu-i ajung
Si tot mai multe cere.

De la un semn in treacat de la ea
El sufletul ti-l leaga
Incat sa n-o mai poti uita
Viata ta intreaga.

Dispar si cerul si pamantul,
si pieptul tau se zbate
si totul atarna de-un cuvant
soptit pe jumatate.

Te urmareste saptamani,
un pas facut alene,
un dulce strans de maini,
un tremurat de gene.

Te urmaresc luminatori
si soarele si luna
peste zi de atatea ori
si noaptea intotdeauna.
« Ultima Modificare: 01 Iunie, 2006, 03:34:17 a.m. de Joey »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

01 Iunie, 2006, 11:50:23 a.m.
Răspuns #38

Miss M.

Mda , numai ca eu l-am prelucrat putin !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

11 Iunie, 2006, 04:40:11 p.m.
Răspuns #39

black rose

viata.....un drum plin cu greutati si capcane..in care fericirea este efemera si prin care iti vei alege drumul(stiti la ce ma refer...Rai...Iad)
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

23 Mai, 2010, 11:02:16 p.m.
Răspuns #40

mariyiana

cat traesti nu sti ce este viata , dupa viata ecgzista sigur o moarte , dar dupa moarte ecgzista oare viata ar trebui sa ne mastem dupa ce murim ca sa putem da un raspuns acestei intrebari deci viata e o mare incurcatura pe care sigur nu stim sa o descurcam asa cum neam dori traim o viata dar sigur nu stim ce e si uneori nici nu stim sa o traim

03 Ianuarie, 2011, 12:18:10 a.m.
Răspuns #41

Lady Delerium

De ce ar trebui sa stim ce este viata?

'' Ce bucurie ca viata n-are niciun sens.Pot sa-i dau eu unul..''
Poate mi-e scris sa iubesc visand....

11 Ianuarie, 2011, 10:30:58 a.m.
Răspuns #42

valentina

Viata este miracol ,este primul strigat al copilului ce se naste , bobocul care devine floare ,  vulcanul ce sta sa se reverse , este totul , traieste-o !
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

16 Ianuarie, 2011, 10:58:37 p.m.
Răspuns #43

edvin

Viata pe pamant este un antrenament ce are rolul de a ne pregati pentru adevarata viata ce se afla dincolo de moarte in Raiul lui Dumnezeu.

17 Ianuarie, 2011, 01:17:51 a.m.
Răspuns #44

Kenan

Nu mai stiu pe unde am citit la un moment dat ceva care mi`a dat de gandit...
"Cele mai simple intrebari au cele mai complicate raspunsuri."
Ce este viata?
Din prisma mea...un razboi.Lupti de cand te nasti,si pana mori.Cand te nasti,lupti sa traiesti...cand traiesti,lupti pentru toate celelalte...pentru a obtine un loc de munca,pentru o situatie materiala stabila,pentru femeia iubita,s.a.m.d...iar cand mori,lupti sa nu mori.:))
Femeia: "Hai sa jucam v-ati ascunselea!"
Barbatul: "Hai.../:)"
Femeia: "Faci pariu ca nu ma gasesti?:>"
Barbatul: "Da` faci pariu ca nu te caut?:|"