10 Octombrie, 2025, 01:19:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: boboc  (Citit de 5028 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

01 Aprilie, 2005, 01:10:24 p.m.
Citit de 5028 ori

serbyo79

....Salut dragii mei, mi-a trebuit mai bine de un an ca sa ma hotarasc daca sa intru sau nu in aceasta familie minunata pe care o alcatuiti ! ! !...Ei bine, dupa cum se vede m-am hotarat....sper sa contribui cu ceva bun la armonia acestei familii....Eu

01 Aprilie, 2005, 08:01:34 p.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
Bine ai venit si, sper, bine ca te-ai hotarat sa ni te alaturi! Totusi, de ce ti-a luat asa mult timp?! Ce a fost asa de greu in decizia asta?! Oricum, iti doresc sa iti fie cel putin tot atat de greu sa pleci dintre noi! :)

01 Aprilie, 2005, 10:36:32 p.m.
Răspuns #2

whiterose

Buna tuturor! Nici eu n-am indraznit sa scriu pana acum...imi placea mai mult sa va citesc. Chiar ma simt ca o intrusa in familia voastra. Dar e culmea!!!! Sentimentul acesta nu l-am trait doar eu, ci majoritatea "bobocilor", dupa cum am citit p-aici! Eh, pentru toate este un inceput. Poate acesta e "inceputul" meu. Sper sa nu fie si ultimul....... :)

01 Aprilie, 2005, 10:39:38 p.m.
Răspuns #3

DIANA

Vizitator
Hm! si noi care ii iubim asa mult pe intrusi! Bine ai venit, trandafirasule alb! Nu ne poti iubi decat daca ne cunosti iar ca sa ne cunosti trebuie sa iti doresti asta! Asa ca, nu mai sta langa usa!  :)

01 Aprilie, 2005, 10:41:31 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Bun venit, dragilor! O sa va placa cu siguranta. Nu credeti? Cine zice ca Da? Toata lumea! Cine zice ca nu? Nimeni! Abtineri? Nimeni. S-a votat!  ;D ;D Nu, Diana?  :D Sigur o sa va placa aici!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Aprilie, 2005, 10:53:14 p.m.
Răspuns #5

whiterose

Deci, de cunoscut, sa zicem ca "va cunosc" de cateva luni bune, de cand tot dau tarcoale "casutei" voastre. N-am pretentia ca va cunosc bine, dar, din moment ce va citesc cu mare placere, inseamna ca pur si simplu m-am indragostit de voi, de caldura pe care o transmiteti, de usurinta cu care comunicati si pentru care va invidiez.
Diana, multumesc pentru mana intinsa.....ma va ajuta sa trec "pragul" mai usor. Inseamna mult pentru mine!
Lorelei, cand ti-am citit gluma de 1 aprilie m-am simtit ciudat :o, oricum imi venea greu sa cred, dar am urmarit initialele scrise cu rosu si.....am rasuflat usurata ;)...Felicitari pentru idee!

02 Aprilie, 2005, 02:00:41 a.m.
Răspuns #6

DIANA

Vizitator
Lorelei, esti o eleva foarte buna, dar ai si o profesoara pe masura!  :P :D ;D :-*

Trandafirasule, uite ca ai trecut aproape fara sa simti pragul palatului nostru. Inca o data, fii binevenit!  :)

04 Aprilie, 2005, 04:19:39 p.m.
Răspuns #7

serbyo79

.....multa'm pentru primire ! cel mai greu in luarea deciziei a fost alegerea momentului......a trebuit sa se intample "ceva" ca sa ma determine sa fac pasul. .....de plecat sigur nu o sa mai plec...doar daca ma dati afara  ;D

05 Aprilie, 2005, 10:01:41 a.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
bine ati venit! ramaneti si revolutionati lumea!  ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Aprilie, 2005, 02:36:32 a.m.
Răspuns #9

HERRA

Vizitator
bine ati venit copii....daca tot ati intrat in acesta familie trebuie sa facem cunostinta asa cum se cuvine!
Eu sunt, MAMA VITREGA! ( sa nu razi, nesimtito....tu mi-ai zis asa...)
Restu familiei nu are decat sa se prezinte......
eu va doresc sa va simtit ca acasa....da nu uitati de vasele ce zac in chiuveta de o saptamana....
va pup...am plecat la coafor!