10 Octombrie, 2025, 05:42:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: prieten la ananghie....  (Citit de 3712 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Aprilie, 2005, 11:36:05 p.m.
Citit de 3712 ori

Guardian|Angel

stiu ca veti crede ca e vorba despre mine...ei bine nu e deloc vorba despre mine...dar este vorba despre o persoana care sigur va citi acest post...si imi doresc tare mult sa citeasca si sfaturile voastre...nu va voi spune cine e....cu toate ca probabil va veti da seama...insa are nevoie de ajutor...si oare pentru ce suntem noi aici??
cand iubesti cu intensitate, o data in viata probabil e de ajuns...apoi...suferi din cauza acelei persoane..crezi ca imaginea ei te va urmari tot restul vietii ca nu o vei  putea uita...dar brusc,in viata ta apare o alta persoana...care te face sa uiti...te indragostesti....apoi realizezi ca acea persoana nu a facut decat sa isi bata joc de sentimentele tale sincere....treci peste asta...dar cu ce pret??
Revii la acea prima  iubire,care la  vremea aceea ti-a facut un rau la fel de mare....si nu reusesti sa treci peste asta....te simti lipsit de orice vlaga,de dorinta de a mai continua...dar daca judeci la rece,stii ca doar lumea nu se invarte numai in jurul unei singure persoane,......ce e al tau,e pus deoparte...asa ca:CAUTA SI VEI GASI!
Eu i-am mai zis ca poate nu a stiut unde sa caute...dar sigur nu merita sa sufere si ....poate dupa ce va citi,va va destainui chiar el c despre el este vorba....pana atunci,capul sus draga prietene...nu te lasa calcat in picioare....lupta !!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

10 Aprilie, 2005, 12:14:28 a.m.
Răspuns #1

Robert.

Vizitator
aaaaaaa...., e vorba de un baiat deci! :)

15 Aprilie, 2005, 04:07:50 p.m.
Răspuns #2

Guardian|Angel

da este vorba de un baiat...dar chiar asa....nu am gasit nici macar un sfat incurajator.....pppff....
capul sus prietene drag....ai sa vezi cat e lumea de frumoasa,cat e viata de frumoasa si cate ai de castigat daca te uiti in jurul tau asa cum trebuie!!!
dragostea apare acolo unde te astepti mai putin.....
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"