Rugaminte, rugaminte.

Asa...cum sa-ncep...Eu sunt acum clasa a 11-a, si deci la anul voi fi a 12-a (duuuh

))...v-am luminat mintile cu asta, nu?

) ) Si uite-asa va trebui sa dau si eu admiterea la facultate. Si sunt cam speriata de bombe

. Simt ca nu ma potrivesc decat intr-un singur loc...si in acel loc, adica la acea facultate, sunt f.putine locuri, si f.mare concurenta

. Examenul de baza e la filosofie. Inca nu am inceput sa studiez materia, la anu abia e in programa. Geo s-a oferit sa ma indrume in domeniul asta

...sper sa si reuseasca

Ok..ideea e ca am nevoie de incurajari!!! De fapt am nevoie de ajutor...ca e groaznic...sunt mereu stresata, mereu am sentimente aiurea legate de viitor...si m-am cam saturat...Nu ma mai pot bucura de nimic asa cum trebuie din cauza vesnicului stres

Ah...si inca ceva. Daca e cineva p'aici student la SNSPA-Comunicare si Relatii cu Publicul si vrea sa-mi dea si mie informatii legate de ce a invatat, cat a invatat

si cum a reusit sa intre, te rog da-mi un mesaj privat!!! te implor!!! Doamne cata disperare

)))
V-am pupat
ps: va rog din tot sufletul sa nu-mi spuneti ca mai e putin si ca sa ma apuc serios de invatat ca altfel o sa-mi para rau, sau alte chestii de genul asta, pentru ca MAI RAU MA STRESEZ!!!! (mintiti-ma mai bine

)