10 Octombrie, 2025, 07:55:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ingerul mortii mi-a vorbit!  (Citit de 5928 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Aprilie, 2005, 09:41:23 p.m.
Citit de 5928 ori

heartbreaker

Buna...
as vrea sa va spun o poveste....am nevoie sa fiu sfatuita, sa fiu ascultata, sa fiu inteleasa....
iubesc...si nu sunt iubita....sunt patru luni de cand suntem despartiti... am fost impreuna,  si
in timpul acela,am invatat sa rad,sa fiu fericita,sa ma bucur de viata si de tot ce inseamna iubire.El m-a invatat sa fac asta.Uitasem parca!
Si totul era atat de frumos,pana cand el a fost nevoit sa plece din tara:(
Si a fost bine...un timp.
Vorbeam la telefon,ne trimiteam mesaje,ne scriam e mailuri...ne simteam aproape unul de celalalt!
Despartirea asta de atatia mii de km ar fi trebuit sa dureze o singura luna...si a plecat in ianuarie,si nici acum nu a venit!
Intr-o zi,am primit un email in care mi-a spus ca pentru el sunt o enigma (dar una frumoasa-spune el)si ca sa imi dea dzeu sanatate, ca de restul ma ocup eu...
Am crezut ca innebunesc!
I-am trimis sute de mesaje,sute de emailuri,l-am sunat si de fioecare data imi zicea ca ma suna el ca nu poate vorbi,si niciodata nu a sunat inapoi!
zilele trecute,a venit niste prieteni comuni de acolo de la el,si i-am intrebat ce face EL!
Inca mai evita sa imi raspunda...dar au vorbit cu altii si acei oameni mi-au zis ca are pe altcineva...
Din acel moment,eu nu mai sunt om....tot ce imi doresc e sa mor...il visez mereu....ma trezesc din somn si iau un pumn de pastile pentru a putea dormi fara sa visez...nu mai vreau sa sufar...vreau sa uit si nu pot...nimeni nu se poate apropia de mine...nici macar mama...ii urasc pe toti cei care incearca,si  nu stiu cat voi mai face fata durerii...mi-e tare teama csa voi claca si voi cadea prada disperarii...si voi face acea greseala irevocabila....moartea sa fie o solutie?
interesant cum destinul se joaca cu vietile noastre!

19 Aprilie, 2005, 04:11:51 a.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
Bine ai venit, heartbreaker! In primul rand vreau sa stii ca esti intre prieteni aici, si poate suntem cei mai buni prieteni pentru ca suntem total dezinteresati. Asta e marele nostru avantaj, si, desigur, si al tau!  :)
Eu vreau sa te intreb ceva: ai incercat vreodata sa te pui in locul lui? Tu, departe de el, te indragostesti la un moment dat de altcineva. Esti cinstita, asa ca rupi vechea relatie, cu atat mai mult cu cat parca aici departe ai inceput sa iti faci un rost, sa iti gasesti un loc, sa te acomodezi, etc. Ce i-ai dori celui pe care l-ai iubit candva? Probabil, sa isi gaseasca si el pe cineva, sa il stii bine, fericit, realizat. Cum te-ai simti sa afli ca iti duce dorul si ca nu isi revine dupa despartirea dintre voi? Te-ar tenta ideea sa te intorci la el? De ce? De mila?! Mila nu inseamna dragoste! Deci probabil ca nu il va multumi, oricat de generos ar fi gestul tau.
Parerea mea e ca acum fostul tau iubit duce in spate o povara care nu tie nu iti aduce nici un folos. Dimpotriva, daca ar sti ca suferi, te-ar dispretui. Merita? Meriti sa fii dispretuita dupa ce ca il iubesti atat de mult?
 Eu asa analizez asemenea situatii. Poate ca vei reusi sa iei ce vei crede ca e bun din aceste randuri. Si sper sa te vad zambind printre noi!

19 Aprilie, 2005, 04:12:13 p.m.
Răspuns #2

HERRA

Vizitator
Buna, heartbreaker!
Cred ca intelg ce simti! Acum in aceste momente pare greu daca , poate chiar imposibil sa crezi ca viata poate merge inainte fara el! Eu, sunt o dovada vie! Stiu ce simti! Am fost acolo in acel infern!Tot ce trebuie sa faci tu acum, parerea mea e sa incerci sa gasesti o ocupatie care sa iti distraga atentia! Stiu ca e greu, acum nu-ti arde de nimic! Nu ai chef sa iesi din casa, sa mananci, sa vorbesti. Primul pas e intodeauna cel mai greu! Daca crezi ca nu poti vorbi cu nimeni despre el, scrie tot ceea ce simti intr-un caiet, sau poti scrie aici pe site! Respingerea e dureroasa! Nu ai ce face! Pleaca de la premisa ca intr-o buna zi, iti vei aminti de tot ceea ce se intampla acum si vei zambi! Asa va fi! Acum cand imi amintesc prin ce chinuri am trecut si cat de 'indoliat' vedeam viitorul fara el, zambesc, uneori imi vine greu sa nu rad!
In privinta lui nu-ti face griji! Acolo sus, cineva are gija de tot, asta a fost mereu crezul meu si asa a si fost!  Intr-o zi se va intoarce la tine! Toti se intorc, vorba aia 'criminalul se intoarce mereu la locul faptei' asta e un lucru dovedit, cel putin in cazul meu asa a fost! Dupa un timp s-a intors inapoi la mine, doar ca eu am avut curajul sa spun 'nu' si am avut o replica putin mai acida de genul 'eu nu merg sa ling acolo unde am scuipat, ar fi frumos daca si tu ai face la fel'. Ne-am mai vazut de atunci de multe ori, el inca mai incearca 'marea cu degetul' dar stie ca e inutil!
Apa trece , pietrele raman!
Te rog sa uiti de moarte! Sinuciderea e pentru lasi!Nu esti singurul suflet care sufera, ce ar insemna daca toti cei care sufera ar dori sa faca acest gest? Te=ai gandit? Nu ar mai fi oamnei pe terra!
 Tu, nu iti permiti sa mori, trebuie sa traiesti macar pentru a savura momentul razbunarii.
Mult curaj, si bafta!

19 Aprilie, 2005, 11:14:47 p.m.
Răspuns #3

heartbreaker

Va multumesc pentru ceea ce ati spus...va multumesc din tot sufletul ca incercati sa imi  redati dorinta de a trai si de a merge mai departe...insa nu reusesc...Diana,de ce m-ar dispretui?De ce ca eu nu i-am gresit cu nimic....ar putea macar sa imi zica ceva...stie ca sufar dar nu ii pasa...ce suflet poate avea?
Herra...ocupatii am,dar nimic nu imi iese asa cum trebuie...nu sunt buna la nimic,ma urasc pentru acest lucru...ii urasc pe toti care imi zic acest lucru...incep sa il urasc pe el...pentru ca il iubesc prea mult....viata mea fara el,e lipsita de culoare(am citit undeva un post care zicea ca fericirea e culoare sau cam asa ceva)Mi-l doresc atat de mult inapoi.... :'( :'( :'( :'(

19 Aprilie, 2005, 11:39:23 p.m.
Răspuns #4

DIANA

Vizitator
De ce te-ar dispretui? Pentru ca il incarci cu nefericirea ta. Probabil de asta nici nu ia legatura cu tine. Ia, incearca sa iti gasesti echilibrul si armonia interioara, sa fii vesela si implinita si atunci ai sa vezi ca vei avea parte de respectul si simpatia lui. Si va fi cu atat mai bine cu cat iti vei recastiga si tu viata! ;)
« Ultima Modificare: 20 Aprilie, 2005, 07:14:58 p.m. de DIANA »

19 Aprilie, 2005, 11:42:33 p.m.
Răspuns #5

Guardian|Angel

De ce nu te lipsesti de el daca ti-a  facut atata rau...ce l-ar mai impiedica sa iti mai faca rau inca odata,si inca odata....nici macar nu stii cat de bine te pot intelege....exact acelasi lucru am patit eu...si merg inainte....si da,imi este greu,imi este enorm de greu...dar lupt pentru  mine,pentru ca merit...merit ceva mai bun decat ce mi-a facut el...merit ceva mai mult decat pe el.....merit sa fiu fericita....asa cum meriti si tu...priveste in urma...atatea momente fericite...atatea amintiri...si te lovesti de ele la orice pas....acolo,la acel restaurant,mergeati sa mancati...in acel loc va intalneati in fiecare dimineata...cineva a venit in vizita si a ciocanit exact cum ciocanea el in usa,...ai crezut ca e el....de cate ori spuneam:DUMNEZEULE! iar el imi raspundea atat de calm...dar imi poti spune pe nume.... ???
aceste lucruri te pot face sa mergi mai departe.....da exact asta...amintirea.....de ce sa mori?
Ti-a placut ce ai trait alaturi de el?
Vei mai putea trai in continuare astfel de momente...poate nu cu el....dar singura sau cu altcineva....ai nevoie de prieteni si cea mai mare greseala e sa te inchizi in tine....eu asta am facut....dar eu nu m-am gandit sa ma  sinucid...am fost puternica si am trecut peste...e adevarat ca uneori clachez..si plang...si ma descarc...si apoi...inchid ochii si ma gandesc ce mi-ar placea sa fac ...si fac...alerg,ma plimb in natura...orice...(sau aproape orice..)
Cand te-ai uitat ultima oara la luna?lastele...la cei din jurul tau...fa asta si apoi sa imi zici ce simti....sunt alaturi de tine...capul sus...daca nu pentru tine,macar pentru noi,cei care suferim alaturi de tine...sa nu fii egoista...sunt si oameni care tin la tine...care te iubesc!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

20 Aprilie, 2005, 03:32:03 p.m.
Răspuns #6

HERRA

Vizitator
Sunt deacord cu Rebecka! Noi suntem alturi de tine, nimeni si nimic nu merita sa te faca sa iti doresti moartea! Cat despre faptul ca nu esti buna de nimic, cred ca e doar imaginatia ta! Du-te la un film, cine iti poatye spune, ca nu esti buna sa vezi un film? Iesi la o plimbare, cauta-ti prieteni care pot si langa tine, care sa inteleaga! Care iti pot oferi mangaierea de care ai nevoie! Citeste o carte! Sunt lucruri pe care le poti face pentru tine!
 Gandeste-te la tine! Fii si tu putin mai egoista! 'cine nu ma vrea nu ma merita' imi spuneam de multe ori,e cazul sa gandesti si tu la fel! Nu te mai gandi la el, iti face doar rau! Poate de dispretuieste, asa cum zice Diana, dar ce iti pasa tie? Esti puternica , mai puternica decat iti poti imagina, trebuie doar sa ai curaj! mergi inainte, nu mai privi inapoi...nu ai pentru motiv! Viata e frumoasa daca stii din ce unghi sa o privesti!
Multa bafta!

21 Aprilie, 2005, 12:01:35 a.m.
Răspuns #7

heartbreaker

VA MULTUMESC DIN ADANCUL INIMII...CEEA CE MI-ATI SPUS,CEEA CE ATI FACUT(ATI FOST ALATURI DE MINE CAND NICI MACAR NU MA CUNOASTETI) INSEAMNA PENTRU MINE MAI MULT DECAT VA PUTETI IMAGINA...SI POATE AVETI DREPTATE....CHIAR DACA IMI VA TREBUI TIMP SA UIT....NU MAI VREAU SA MOR....VA MULTUMESC ENORM DE MULT....SUNTETI PRIETENE DRAGI INIMII MELE..... :)

21 Aprilie, 2005, 12:08:16 a.m.
Răspuns #8

Guardian|Angel

Nu ai pentru ce sa multumesti...noinu am facut nimic pentru tine....doar ti-am deschis ochii...mai multepentru tine,poti face chiar tu....eu personal iti multumesc ca nu ai facut greseala de ati lua viata dinb cauza cuiva care nu merita nici macar o singura lacrima de a ta....Cu Dumnezeu inainte heartbreaker....si ..capul sus....esti preaimportanta pentru ceilalti ca sa suferi din cauza unei persoane ca el....sxi tu esti prietena draga inimilor noastre...cred ca vorbesc in numele tuturor de pe acest site....ai grija de tine...si daca iti face bine, scrie-ne in fiecare zi....poate te vom putea ajuta ...ai grija de tine!si nu uita:CAPUL SUS!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"