05 Noiembrie, 2025, 10:08:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DISCUTII!  (Citit de 13783 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Aprilie, 2005, 04:45:38 a.m.
Răspuns #15

Paul

Ma simt cam baiat printre atatea fete... Dar va salut si eu calduros... In special pe tine Rebecka
Iubesc, deci exist.

28 Aprilie, 2005, 11:01:23 a.m.
Răspuns #16

un_suflet

Fetelor si "in special"...baiatule" :)....imi pare bine ca sunteti/suntem tot pe aici "prin zona".
Probabil ca aceasta "tacere relativa"...se datoreaza apropiatei sarbatori a INVIERII in intampinarea careia fiecare din noi avem cate ceva la care reflectam...
Pe oriunde va vor purta pasii in preajma acestei sarbatori....va port in gand, dorindu-va sa primiti LUMINA IN SUFLET!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

29 Aprilie, 2005, 10:44:38 p.m.
Răspuns #17

Guardian|Angel

Bllue,te salut in mod special :P si bine faci ca te simti baiat printe noi,ca sa nu se mai simta herra atat ::)
cat pentru sufletel...herra,(si restul prietenilor) faptul ca existati in viata mea....a adus lumina in al meu suflet!
voi sunteti lumina din sufletului meu!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

29 Aprilie, 2005, 10:50:46 p.m.
Răspuns #18

Guardian|Angel

8) hehehehe,sac sac sac fetelor ca m-a salutat in special pe mine da??

29 Aprilie, 2005, 11:22:51 p.m.
Răspuns #19

Paul

nu am putut sa nu observ apropierea care s-a format intre voi trei...Herra, Un_suflet, Rebecka... Sunt placut surprins... chiar minunat de talentul lui Lovetime de a lega prietenii. felicitari fetelor...
Iubesc, deci exist.

30 Aprilie, 2005, 12:42:10 a.m.
Răspuns #20

Maria

Vizitator
    Nu este poate o pagina indicata pentru felicitarii, dar eu, Maria, va doresc multa sanatate, fericire, nazuintele voastre sa se implineasca, iar Lumina Invierii sa aprinda in noi Lumina Sperantei!
   Sa vrem o viata mai buna, sa ne dorim iubire, iar in viata noastra sa-L primim pe Iisus.
                Paste Fericit!
                                       Cu drag, Maria

01 Mai, 2005, 10:02:04 p.m.
Răspuns #21

HERRA

Vizitator
HRISTOS A INVIAT!
Bine v-am regasit! Abia am ajuns  acasa si iata-ma in fata calculatorului, cautandu-va pe voi....Mi-ati lipsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sper sa primesc stii cat mai curand de la voi!
Va pupicesc !

P.s Bllue, ma simt ignorata de tine! Adika cum? O saluti in mod special pe Rebecka? Ce? Ai Uitat, eu sunt brasoveanca de a ta? Tii cu galatenii???????? :'( :'(,
de maine....iti mutam domilciliul in Galati!

02 Mai, 2005, 01:13:59 p.m.
Răspuns #22

Guardian|Angel

HERRA,lasa mai ca nu ar fi o pierdere (pentru el)sa vina la Galati ::)
ba dimpotriva...tu ai vazut vreodata ce fete frumoase sunt pe aici??
eu sunt dovada vie(iar a vorbit modestia din mine :P)
Bllue,iti spun cred si din partea fetelor(de fapt stiu,nu cred), ca e binevenit ORICINE sa se apropie de sufletele noastre....apropierea dintre noi s-a "format" pe baza suferintei....ea a fost cea care ne-a unit,insa nu trebuie neaparat sa suferi ca sa te incadrezi :P..asa ca welcome2 the club! :-*
Maria,iti multumesc pentru cuvintele tale,Lumina Invierii,pentru mine personal reprezinta speranta,iar speranta mea se naste din cuvintele voastre...multam inca o data!
sufletelule mic ...sa nu imi spui ca te-ai Pierdut...presupun ca esti cu minunata ta familie acum (si cu nora :'()sper ca esti fericita!
va pup frumos,pe toti

02 Mai, 2005, 05:19:26 p.m.
Răspuns #23

HERRA

Vizitator
Bine, asa sa fie!
Bllue, se muta la Galati....( tradatorule! Chiar asa? Parasesti ardealul? Pentru ....ma rog) Dar, atunci voi aduce un Sufletel in Brasov!!!!!!!!!!!
heheheheheheh
Scorul va fi 1-1!
HEHEHEHHE,ce mai zici acu? Zarurile au fost aruncate!

02 Mai, 2005, 06:20:46 p.m.
Răspuns #24

un_suflet

SuperDiscutii! :))
Batalie pe "albastru" si pe "suflet"....
Rebecka! n-am ce face...trebuie sa iti dau dreptate...in urma cu 8 ani prin multiplele mele delegatii in tara...cele mai frumoase si elegante fete le-am vazut in Galati! Totusi, eu in locul tau...nu m-as risca sa il aduc acolo pe Bllue...ci as veni eu la el (adica tu, ma intelegi, nu?). Avantajul tau, ar fi dublat de faptul ca vei fi cea mai frumoasa galateanca din Brasov si acolo ma vei gasi si pe mine alaturi de Herra...:) (la Bllue...nu ma bag, ti-l las tie)
Bllue! daca esti "baiat" de ce crezi ca nu poti face si tu parte din "prietenia noastra virtuala"? Eu una...te primesc "in sufletul meu":) sa vedem, se risca cineva sa zica nu?
Maria! Multumesc din suflet...cu sufletul LUMINAT pentru urarile si gandurile tale bune. Si eu iti urez sa fii tu insati, asa cum esti, esti minunata! :)
Herra! abia astept sa te imbratisez la poalele Tampei...mai mult decat..."virtual"  :-*
P.S. pt toata lumea! Herra nu glumeste! ;) :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

02 Mai, 2005, 11:36:47 p.m.
Răspuns #25

Guardian|Angel

neah...nu vin la Brasov...as avea concurenta:dupa ce ca e herra,mai vine si sufletelul,si mai am 2 verisoare care seamana foarte bine cu mine...asa ca....ce`s mi face eu...si ...chiar daca as vrea sa pastrez un baiat pentru mine,stati calme fetelor....stiu sa il tin langa mine...in cazul in care nu ma vrea,eu nu am nimic de pierdut...daca nu ma credeti,mai uitati-va odata la poza mea :P(stiti ca eu stau prost cu modestia) :-*

03 Mai, 2005, 07:05:14 p.m.
Răspuns #26

HERRA

Vizitator
Ba!!!!!!!!!!! Va rog frumos! Un expresso pentru Rebekita! Poate , poate se va trezi!!!!!
Mai fato, nu vreau sa te supar....tu vezi ce poza am...de ma intorc cu fata chiar crezi ca mai ai sanse? ;D ;D ;D, te vei muta din tara, iti garantez! Eu, sunt sincera!!!!!!!!! ;D ::) ;)

04 Mai, 2005, 01:47:13 a.m.
Răspuns #27

Paul

:D :D :D :D :D Fetelor... Eu sunt din Tulcea... invat in Brasov... si tocmai mi-am gasit inima in Constanta... De dragul vostru va recomand sa nu va mutati in Brasov, decat de dragul Herei. Na... sa stie tot poporul... Inima mea se numeste Roxana si se afla printre noi... Pe Lovetime. Sunteti nebune de-a dreptul... Asta imi place enorm la voi... Si imi doresc enorm sa fac si eu parte din cafeneaua voastra. Pupici si Hristos a inviat.
P.s. Va scriu acum din Tulcea. :)
Iubesc, deci exist.

04 Mai, 2005, 04:59:39 p.m.
Răspuns #28

HERRA

Vizitator
Tinand cont ca esti specimen pe cale de disparite :-*....hai ca te acceptam chiar daca esti din Tulcea (mi-am schimbat total parerea despre tine!  ;D) ....da, faza cu iubita, nu stiu ce sa zic! Vreau sa pot merge linistita pe strada, sa visez frumos, sa am copii....nu vreau sa fiu nenorocita....mai ales ca de data asta ( premiera) as fi si nevinovata!!!!!!!!!   >:(
Pai , o sa iti invitam si iubita, :-* sa vada ca noi suntem fete cuminti, ;) ca nu vrem iubitii altora...ca numa gura e de noi 'cainele care latra nu musca'  ???
Asa esti bine venit!  :D

P.S. Din puncul meu de verdere...esti mai mult decat  bine venit! ....mai ales ca ai spus :'De dragul vostru va recomand sa nu va mutati in Brasov, decat de dragul Herei' ::)....Te-ai ales cu o invitatie la cafeneaua Herra, prima cafea e moka, ca recuperam de la altii!  ;D

04 Mai, 2005, 07:46:34 p.m.
Răspuns #29

un_suflet

Alooo! Daca prima cafea e mocka pentru toata lumea care zice ceva de bine de...Herra......o sa dam faliment!!!! :)
Ma gandeam daca am fi si noi invitate la Tulcea....o scrumbie de Dunare ceva acolo (la acelasi pret cu cafeaua:))....ca tot e sezonul lor acum?
Ce zici brasoveanule din Tulcea cu inima la Constanta? :) ;)