05 Noiembrie, 2025, 10:38:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DISCUTII!  (Citit de 13807 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Mai, 2005, 02:25:52 p.m.
Răspuns #30

HERRA

Vizitator
Bai, unde e Rebecka?
O fi fugit cu vreun batrbat bine, in lume? Asa fara sa ne zica nimic?
Fara sa ne cheme la nunta?????????????????
Io care speram sa fiu domnisoara de onoare  :'(
RebecKa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Te dusei pe apa sambetei?

06 Mai, 2005, 04:58:41 p.m.
Răspuns #31

Guardian|Angel

Neaaaaahh,nici vorba...eram inca in stare de soc...dupa ce m-a respins atat de brutal bllue...pai cum vine asta....intai ma saluta in special pe mine,si apoi ma da cu capul de pereti....eh pai asa ceva nu se face...ori iubesti fata,ori nu! :(
Glumeam....felicitari albastrule....si sa stiti ca nu am fugit in lume cu nici unu`...si nu fiindca nu as avea cu cine....ci fiindca nu v-as mai putea tachina pe voi de cate ori vreau!
sac sac sac! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

06 Mai, 2005, 11:35:00 p.m.
Răspuns #32

HERRA

Vizitator
Pe cand imi faceam si eu sperante, MAI BINE FUGEI CU UNU!
Asa iti trebuie! Cine fuge dupa 2 iepuri, la Discutii ajunge  ;D
Rusinica Rebeckita!

07 Mai, 2005, 05:04:25 p.m.
Răspuns #33

RocksyBaby

Vizitator
Va saluta iubita lui Bllue :)))

07 Mai, 2005, 08:40:48 p.m.
Răspuns #34

HERRA

Vizitator
Wow, ma simt onorata! banuiam ca ai fi tu....dupa unele niste schimb de pareere intre tine si Bllue....avute cu ceva timp in urma, dar am zis sa nu fac speculatii....
Ma bucr sa te cunosc! Fii binevenita printre noi!
Nu-ti face griji in privinta noastra, stii proverbul 'cainele care latra, nu musca!'
Sper sa mai auzim te tine si de Bllue, care se pare ca ne-a cam uitat sau s-a suparat pe noi?  :'(
Sa-i zici ca ne e dor de el...si ( rugamite personala ) sa-l pupi din partea nostra !  ;D

08 Mai, 2005, 03:19:15 p.m.
Răspuns #35

Guardian|Angel

mmooaaa......deci asa da?
pupici si bine ai venit rocksybaby.....vorba herrei...latru eu....da` de muscat,musc si mai rau..... >:(adica ce?glumesc....da` tu herr-o...cum ii zici fetei sa`si pupe iubitul din partea nostra?
nu ti-e rusine asa un pic?...mai bine nu intrebam:P
mama mama ce glumeata mai sunt eu azi....cred ca e vrb de .....stie herra cine  :P PUPICEEEEEEEEEI! :-* :-*

09 Mai, 2005, 03:10:39 p.m.
Răspuns #36

RocksyBaby

Vizitator
 :D Bllue nu s-a suparat pe nimeni si in nici un caz nu v-a uitat...Am sa il pup din partea voastra (cand am ocazia) :))

12 Mai, 2005, 07:44:10 p.m.
Răspuns #37

un_suflet

Si eu te imbratisez si te sarut parinteste pe frunte Roxy.... :)
Dincolo de faptul ca intr-un mod delicat si finut....ai accentuat (in mod sigur mai mult pentru Rebecka :)) ca esti IUBITA lui BLLUE....TE IMBRATISEZ CU SUFLETUL si iti urez bine ai venit printre...la...alaturi...cu NOI!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

13 Mai, 2005, 10:15:05 p.m.
Răspuns #38

Paul

Nu am uitat pe nimeni...(nu prea uit pe nimeni care-mi ofera o cafea pe gratis) ;D ;D ;D . Herra, Rebecka... Va saluta in mod special Un_suflet. M-a rugat sa va transmit salutari pt ca se muta firma la Brasov si o sa fie cam ocupata cateva zile.
Iubesc, deci exist.

16 Mai, 2005, 10:56:08 p.m.
Răspuns #39

Guardian|Angel

hhmm...mi se pare mie s-au....se destrama trupa?nimeni nu mi-a dus dorul???ai sa fim seriosi...e totusi vrb despre mine aici....mi-a fost un dor nebun de vooooi!poooooopicei

17 Mai, 2005, 11:25:19 p.m.
Răspuns #40

HERRA

Vizitator
Rebecka, ti-am dus extrem de mult dorul...mai ales cand Bllue, a inceput cu citez : ' Herra,Rebecka....' nu conteaza restul! Conteaza ca a inceput cu mine! Intelegi? Adica, in acceptiunea lui, eu, sunt pe primul loc, si dupa esti tu....asta nu tine doar de faptul ca i-am oferit cafea gratis! Intelegi?
Imi lipsesti  ca nu esti aici sa iti fac in ciuda....sac!

19 Mai, 2005, 12:03:05 a.m.
Răspuns #41

Guardian|Angel

:'(
si eu care speram draga prieteba sa iti lipsesc nu numai ca sa imi faci in ciuda...ei dar daca vrei,iti fac eu in ciuda...dar fiindca tin la tine...o voi fac intre 4 taste :P
sper sa intelegi aluzia ::)

27 Mai, 2005, 10:05:36 p.m.
Răspuns #42

un_suflet

Fetelor! Un...albastru infinit....v-a transmis ambelor din si din partea "unui suflet"....SALUTARI!!!... iar voi va certati pt locul I?
EU...cea din urma... va iubesc pe toti si pe toate si....Iti multumesc Paul :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

28 Mai, 2005, 02:35:58 p.m.
Răspuns #43

Guardian|Angel

sufleteeeeel....de tine chiar imi era dor....mai aci topicul se numeste discutii...de discutat nu avem si noi nimic?rusine sa ne fie....unde sunteti cu totii ca simt ca innebunesc!
« Ultima Modificare: 01 Iunie, 2005, 11:46:31 p.m. de RebecKa »

13 Iunie, 2005, 04:11:04 p.m.
Răspuns #44

HERRA

Vizitator
Mai, ca o fata studioasa ce sunt, acu e timpul meu sa invat...ca deh...daca nu le faci pe toate la vremea lor...e mai nasol!  ;D

Tu, nu ai sesiune? Ce ne tot bazai?
Nu vezi ca e liniste pe site  ??? lumea invata!!!!!!!
STTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!1