10 Octombrie, 2025, 01:27:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: CINE SUNT PRIETENII?  (Citit de 16987 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Aprilie, 2005, 09:52:06 p.m.
Răspuns #15

Guardian|Angel

Eu nu am vrut sa va pun in vreo situatie aiurea...dar uite nici nu cred ca v-am tras de maneca....am deschis acewst topic pentru simplul fapt ca aveam ceva de spus,si vroiam ca si altii sa isi spuna ofurile aici...dovada e ca ...merge....:)
nu sunt suparata pe voi si chiar imi face bine cand vrb cu voi,sa stiti...nu a fost nevoie sa va trag de maneca!
ptr robbie si lorrie:P de la rebby ::)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

28 Aprilie, 2005, 12:54:32 p.m.
Răspuns #16

un_suflet

Hop si eu...ca tot a zis cineva p'aici ca "si-a deschis sufletul" :)
Vreau sa cred ca nu e vorba de mine...ca doar n-o fi Robert tocmai chirurgul care "m-a deschis" (in scopul de a-mi extrage apendicele) :)...
Cine sunt prietenii? Eu in fiecare om (fata sau baiat) care are "o picatura din mine", descopar un prieten. Pe aici, am intalnit diverse si destule nick-uri in spatele carora nu stiu cine "se ascunde", dar care imi sunt dragi. Ei! ca prietena mea "Rebby":) se da mare ca ea si Herra (alta prietena) au deschis cafeneaua Herra...ma fac ca trec cu vederea :) ... dar subscriu cu drag la invitatia ei...(eu sunt cafengita) :)
Despre Herra...aproape ca m-a lasat fara cuvinte...prin "fapte" care raspund intrebarii din topic...  :-*
Cat despre Robert!!! Citind cu "sufletul" ceea ce a postat aici (si nu numai)...nu cred ca e cazul....dar nu stiu de ce ...ma simt "privilegiata" :)
"Cine intelege, sa taca! Cine nu, sa nu intrebe"  ;)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

16 Mai, 2005, 11:35:41 p.m.
Răspuns #17

Guardian|Angel

CINE SUNT PRIETENII???
stiu ca eu am deschis topicul...dar si eu incep sa ma intreb...cine-mi sunt prietenii? :(

11 Iunie, 2005, 10:44:11 p.m.
Răspuns #18

Guardian|Angel

mi-ar fi placut sa citesc si cateva pareri referitor la acest topic,si la aceasta intrebare pe care cred ca toti o ridicam(ca sa nu zic punem:P)

11 Iunie, 2005, 10:47:44 p.m.
Răspuns #19

charlie

din ceea ce am trait si am vazut eu... prietenii sunt aceia care iti sunt alaturi indiferent de imprejurari, indiferent daca te afli intr-o perioada buna sau rea, sunt aceia care te sprijina la greu, cei cu care te poti sfatui fara sa iti faci probleme daca ceea ce le-ai spus lor va ajunge si la urachile altora, cei in care poti intr-adevar sa ai incredere.
You believe but what you see
You receive but what you give

15 Iunie, 2005, 08:30:07 p.m.
Răspuns #20

da_na

prietenul e cel care e alturi de tine la la bine si la rau care stie cand suferi si stie sa iti aline supararea e mereu cu un sfat indiferent bun sau rau dar dat din suflet (asta e cea ce cred eu ca e un prieten adevarat)

15 Iunie, 2005, 11:19:23 p.m.
Răspuns #21

Guardian|Angel

neah...prietenul...incep sa ma indoiesc ca exista....ce argumente imi puteti oferi pentru a ma convinge de contrariu??

01 Septembrie, 2005, 09:32:06 p.m.
Răspuns #22

Nicole

exista o vorba: "fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc eu!". daca vei citi vreodata povestea mea vei intelege ca unii "prieteni" te pot dezamagi cateodata, se pot preface ca-ti sunt prieteni, dar vor altceva de la tine sau doar te folosesc. cei mai buni prietni sunt cei de pe internet pentru ca ei nu ti-ar putea face rau, ma refer la faptul ca nu-ti pot face rau daca le spui ceva important, daca-i faci invidiosi nu te pot barfi cu altii. foarte multa lume mi-a spus ca cea mai buna prietena e mama ta...   

29 Octombrie, 2005, 07:25:42 p.m.
Răspuns #23

charlie

foarte multa lume mi-a spus ca cea mai buna prietena e mama ta...

si singura persoana in care poti avea deplina incredere esti chiar tu
You believe but what you see
You receive but what you give

16 Decembrie, 2005, 12:36:43 a.m.
Răspuns #24

Evangeline

Prieten iti este cel care e alaturi de tine la bine si la rau. Cel care iti intinde o mana atunci cand cazi. Chiar daca l-ai tradat el te iarta si te iubeste, te ajuta sa vezi calea cea dreapta. Un prieten adevarat nu se castiga asa de usor. Sunt multi care nu au avut nici un prieten adevarat vreodata. Ca merge cu mine la cumparaturi sau ca-mi imprumuta bani si multe alte exemple, nu inseamna ca imi e prieten adevarat. Trebuie sa stim cine ne este prieten si cine doar pretinde ca ne e prieten ;) O prietenie adevarata nu se spulbera cu una cu doua, ea e puternica si stie sa treaca peste micile obstacole. Cand prietenul te paraseste pentru ca e prea ocupat si nu are timp de tine, nu are timp nici macar sa te asculte acela nu-ti e prieten.
Aveti grija ca de multe ori credem ca avem unu-doi prieteni adevarati si de fapt ne inselam ;)

:-*
Never, never quit!

08 Ianuarie, 2006, 12:30:21 a.m.
Răspuns #25

Guardian|Angel

prieteni sunt oamanii, prieten este Dumnezeu, prieteni sunt animalele, prieteni iti sunt parintii...dar cel mai bun prietenj, esti intotdeauna tu insuti...numai tu stii ce e in sufletul tau si numai tu poti raspunde intrebarilor ce te framanta, indiferent ce ai spune...chiar daca simti nevoia sa asculti si alte variante!!!

05 Februarie, 2006, 01:59:31 p.m.
Răspuns #26

anhelik_sandra

prien e acela care stie sa te asculte  si care iti da sfaturi.. dar NU CRITICA ! si ce ii spui ramane intre voi nu si intre restul cunostintelor...
 Eu am o prietena din clasa I . m-am pus cu ea in baca si de atunci am ramas pietene.. pana in clasa a 8-a cand ne-am certat din cauza unui baiat la care ea tinea mult si eu am vrut sa ii arat ca nu o merita si ca ar inselao oricand... si dupa ce ne-am certat (am luat si cateva palme de le ea.. fiind mai dezvolata si eu mai micutza pe langa ea.. ) si-a dat seama ca am avut dreptate... ne mai "certam" din cand in cand, dar tot ne impacam.. adik ne contrazicem nu ne certam... nu stiu ce m-as face fara ea.. sunt multe fete care ne invidieaza (fiind intr-un orasel micutz)si au incercat sa ne faca sa ne certam, dar nu o sa reuseasca... sunt prea multe care ne leaga ...
   Nu stiu daca este o prietenie adevarata si cat o sa dureze... dar ne simtim mult prea bine impreuna ca sa certam vrodata incat sa nu mai ne vorbim... sau sa se ajunga la ura si barfe intre noi. Nu stiu ce m-as face fara ea si stiu ca si ea e de aceeasi parere... si ca tine la mine la fel cum tin eu la ea... sper sa aveti si voi parte fe un PRIETEN in adevaratul sens al cuvantului... (adica la propriu, nu la figurat)

PRIETENIA CARE A INCETAT A MAI FI NU A EXISTAT NICIODATA ! :'(

19 Aprilie, 2006, 12:07:25 a.m.
Răspuns #27

valentina

Prietenii sunt cei care te ajuta la nevoie fara a pune intrebari.Prietenii sunt cei care te sfatuiesc de bine,sunt cei care nu te invidiaza pentru ceea ce tu ai si ei nu,sunt cei care iti ofera fara a-ti mai cere inapoi ceva.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

19 Aprilie, 2006, 10:10:27 a.m.
Răspuns #28

digitty

Eu ii consider prieteni pe cei in fata carora imi pot deschide sufletul,fara sa-mi fie jena,fara sa-mi fie frica de penibil,dar care in acelasi timp si ei sa fie cat se poate de sinceri cu mine(adica nu sa le torn eu toaaate secretele mele,si ei decat sa asculte.trebuie sa-si dea cu pararea si sa-mi spuna la randul lor ce au pe suflet cerandu-mi sfatul--poate ma simt si eu mai importanta asa ;D ) Iar daca ma mai si distrez cu ei si ma fac sa rad,atunci puteti fi siguri ca mi-au intrat la inimioara :)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

27 Aprilie, 2006, 11:27:15 a.m.
Răspuns #29

cristina

Iti poti da seama cine iti este prieten prin unele incercari prin care treceti impreuna!Atunci vei sti care tine cu adevarat la tine si care doar te foloseste pentru a obtine ce vrea!prietenii sunt aceia in care poti sa ai incredere deplina,si sa nu te injunghie pe la spate ca se poate intampla si asta!Rar mai gasesti prieteni adevarati!De asemenea iti poti alege prietenii!
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"