Da,dar...in majoritatea cazurilor se ajunge la ATRACTIE,ceea ce uneori poate da totul peste cap.Poate strica tot ce ati construit si acea PURA PRIETENIE este distrusa.Ce credeti?am sau nu dreptate?
Eh, pe mine ma atrage sa ma arunc dintr-un avion si sa deschid parasuta in ultima clipa, dar nu am facut asta inca. De ce? Pentru ca nesiguranta este mare si ai nevie de multa experienta sa faci asta. Si evident, exista riscul sa.. mori.
Tot asa e si cu dragostea asta. Daca risti poti sa pierzi tot, daca nu risti, ai sa regreti ca nu ai facut-o. Depinde de tine daca te arunci si depinde de ea daca iti va da aripi sa zbori.
Cat despre simpla prietenie, well.. totul incepe cu o simpla prietenie, nu? Ce va fi pe mai departe depinde de amandoi, cred ca daca ii esti cu adevarat prieten poti sa iti dai seama cand e momentul potrivit sa te arunci (atunci cand ea va fi acolo sa te prinda), iar daca acel moment uita sa mai vina, nu trebuie sa te intristezi, pentru ca ai cea mai frumoasa prietenie din lume.
Femeia este o fiinta minunata, e greu sa o intelegi, dar merita sa incerci.

Nu uita: graba strica treaba.