10 Octombrie, 2025, 04:11:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Prietenia ...DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE...  (Citit de 74120 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Iunie, 2005, 10:38:35 p.m.
Răspuns #15

dew

Vizitator
 Prietenia ,dupa parerea mea,sta la baza oricarei relatii DE IUBIRE.Este important ca inte cele doua persoane sa existe comunicare,intelegere reciproca,dorinta de a-i fi aproape in momentele dificile sau de bucurie,deci sa se lege o relatie de prietenie intre cei doi.
    Exista prietenie intre un barbat si o femeie!
 Parerea mea este ca mai usor te poti increde intr-un barbat decat intr-o alta femeie.
Frumusetea este principalul motiv pentru care  femeia  nu poate avea prietenia SINCERA a unei alte femei. [/color]  
   Aviz frumoaselor!

20 Iunie, 2005, 03:45:39 p.m.
Răspuns #16

charlie

Exista prietenie intre un barbat si o femeie!

exista.... pana la un punct in viata
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Iunie, 2005, 10:40:30 p.m.
Răspuns #17

dew

Vizitator
 Draga Charlie,te-as ruga sa fi mai explicit.De ce numai pana la un punct?Tu nu crezi ca poate exista prietenie sincera intre un barbat si o femeie,pentru o viata intreaga? De ce? Daca cei doi se inteleg reciproc,sunt impreuna la bine si la greu,se sprijina reciproc etc. ce ar putea strica relatia lor?

21 Iunie, 2005, 08:02:02 a.m.
Răspuns #18

charlie

ar putea fi stricata in momentul in care unul dintre ei ar vrea ceva mai mult... iar de aici inainte nu va mai fi nimic la fel. de aceea pana la un punct. dar daca se intampla ca nici unul dintre ei sa nu doreasca mai mult, relatia poate va ramane la fel
You believe but what you see
You receive but what you give

24 Iunie, 2005, 11:44:47 p.m.
Răspuns #19

un_suflet

Ce ati spune daca v-as povesti despre o prietenie care a aparut dupa acel "punct" intamplat accidental...pe care fiecare il regreta... dar care nu afecteaza cu nimic prietenia din prezent?
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

03 Septembrie, 2005, 10:21:57 p.m.
Răspuns #20

desdemona

cineva..nu mai stiu cine ,din literatura franceza spunea ca iubirea dintre un baiat si o fata este posibila doar cand cei doi iubesc pe altcineva..atat.
eu aveam un foarte bun prieten care s-a indragostit de mine,nu stiam ce sa fac..daca nu va merge,daca stic aceasta prietenie atat de frumoasa,(adaug ca si eu incepusem sa ma indragostesc),am riscat si suntem si acum impreuna:)..mereu la bine si la rau..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 Septembrie, 2005, 11:23:05 a.m.
Răspuns #21

littleangel

DA.Am avut si eu un prieten foarte bun care m.a ajutat sa trec peste multe, si eu, la randul meu l-am ajutat sa treaca peste multe. Am fost impreuna, ne-am despartit (dar am ramas prieteni f buni) si tot asa de vreo 3-4 ori si acum...acum nu mai suntem nici macar prieteni. Ne vedem o data la nu stiu cat timp. Nu zic conditiile in care s-a rupt relatia de prietenie, ca au fost...destul de dureroase.
Concluzia: poate exista prietenie intre un baiat (barbat) si o fata (femeie), poate exista si dupa ce apare atractia (cu siguranta apare candva)...totul depinde de cum stiu AMANDOI sa pastreze aceasta prietenie dupa ce a aparut acea atractie. Sunt trei variante: sa ajunga sa fie impreuna si sa se iubeasca pana la adanci batraneti, sau sa ajunga sa fie impreuna, sa se desparta, unul din ei sa gaseasca pe altcineva si sa se duca toata prietenia si tot, sau, a treia varianta. sa nu ajunga sa fie impreuna, dar sfarsitul sa fie acelasi ca la a doua. Sunt multi care nu accepta ca partenerul de viata sa aiba un prieten cel mai bun de sex opus. O aberatie dupa parerea mea.
V-am pupat.
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

07 Septembrie, 2005, 01:11:22 p.m.
Răspuns #22

sicily

Prietenii pot deveni iubiti, dar iubitii nu pot deveni niciodata prieteni !

07 Septembrie, 2005, 06:37:30 p.m.
Răspuns #23

Lord_Saladin

Vizitator
 Prietenie adevarata, de ambele parti, nu poate exista decat in cazul in care amandoi iubesc pe altcineva, sau se interpune intre ei o diferenta majora de varsta, etc...

Altminterea, ce se cam intampla: un baiat se indragosteste nebuneste de o fata.Fata il place ca suflet, si il doreste aproape (prin preajma ei, ca "rezerva" sau ca si "confident" ), dar fie din cauza ca "nu e genul ei" , ca e "sarac" sau ca ea iubeste pe altcineva, refuza.
 Foarte rar auzi din gura unui baiat/barbat "sa fim prieteni". Insa din partea fetelor, berechet.

parerea mea.

07 Septembrie, 2005, 09:32:38 p.m.
Răspuns #24

desdemona

facand parte din aceasta "tabara",a fetelor...da-mi voie sa te contrazic:in jurul meu am 1,2,3,4,5,6 cazuri de fete care de 2 ani se tin dupa diferiti baieti,iar acestia vor doar prietenie..pe motivul ca nu sunt interesati.Dar ele spera in continuare,si fac pe creadinciosul prieten.
dar cred ca am deviat de la subiect...adevarul e ca nu prea se poate o prietenie intre o fataq si un baiat,decat cu conditiile mentionate de mine si de lord...dar exceptia intareste regula,o traiesc pe propria mea pele...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

08 Septembrie, 2005, 10:04:36 a.m.
Răspuns #25

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
facand parte din aceasta "tabara",a fetelor...da-mi voie sa te contrazic:in jurul meu am 1,2,3,4,5,6 cazuri de fete care de 2 ani se tin dupa diferiti baieti,iar acestia vor doar prietenie

In ce lumi diferite traim noi...   :)

21 Octombrie, 2005, 08:39:26 p.m.
Răspuns #26

Iosif

Intre un baiat si o fata poate fi orice! Chiar orice! Atata timp cat exista comunicare sincera nu cred ca este o problema. Ce daca te indragostesti? Ce este rau in asta? De ce se tot vorbeste de “pierderi” in acest caz? Adica cum? Daca m-am indragostit de prietena mea cea mai buna si ma duc sa ii zic asta ea imi va spune “Hit the road Jack, and don`t you come back…”? De ce? Se poate expune frumos sentimentul pe care il ai fata de acel prieten, daca il/o iubesti si tu este okay, daca nu.. ai sa inghiti in sec si mergi sa cauti in alta parte. Poti fi prieten cu cine vrei tu sa fi! Am mai spus si in alte parti, daca ceri ceva in schimbul iubirii atunci nu este iubire! Fi-I prieten/a pe mai departe, cauta-ti iubirea in alta parte si problema este ca si rezolvata. Atunci cand vei gasii pe alt cineva mintea iti va fi mai limpede.
Vointa este motorul vietii!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

14 Noiembrie, 2005, 01:53:03 p.m.
Răspuns #27

digitty

Exista prietenia dintre un baiat si o fata.Eu sunt un exemplu.Am un prieten foaaarte bun.M-a ajutat sa trec peste multe dificultati.Si eu la randul meu l-am ajutat. Am facut chiar pariu cu doi colegi mai mari cu vreo 3 ani ca pana la sfarsitul liceului eu cu prietenul meu cel mai bun nu vom fi impreuna. Ne intelegem bine,dar acea atractie nu a existat niciodata,si nici nu va exista vreodata. De 5 ani e prietenul meu cel mai bun si nimic nu s-a schimbat.Ne spunem tot.Nu e greu deloc sa pastrezi o astfel de prietenie...

Am avut un iubit cu care am ramas prietena.Nu am mai vrut sa fiu cu el,desi s-a rugat de mine destul de mult.In final i-am spus clar ca nu vreau mai mult decat sa fim prieteni.Si a acceptat...intr-un sfarsit.Si devenisem prieteni foarte buni.Asta pana cand i-am zis ca as vrea sa fiu cu un baiat (prieten cu el)....nu stiu ce s-a intamplat.....parca s-a inchis in el...ma evita...Relatia s-a racit destul de mult,si a inceput sa faca diferite aluzii jignitoare la adresa mea(bineinteles ca ii zic in fata ca e nesimtit cand face asta,totusi nu inceteaza),si cu toate astea inca ma suna sa vada ce mai fac,si inca il intereseaza soarta mea...Nu inteleg de ce...Atunci mi-am dat seama ca niciodata nu poate exista prietenie adevarata intre un baiat si o fata care au fost odata impreuna...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

14 Noiembrie, 2005, 09:05:13 p.m.
Răspuns #28

Iosif

Intre un baiat si o fata care au fost impreuna nu poate exista sub nici o forma o prietenie sincera atata timp cat lucrurile nu au fost spuse pe nume! Trebuie discutat tot ce s-a intamplat, abea dupa aceea POATE va exista posibilitatea unei prietenii sincere. Nu este deloc usor, mai ales daca unul sau ambii parteneri mai au sentimente fata de celalalt!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

15 Noiembrie, 2005, 08:23:17 a.m.
Răspuns #29

Strumfita

Niciodata un baiat si o fata care au fost impreuna .. nu se pot astepta la o prietenie sincera . Pentru ca nu se pot spune anumite lucruri pentru a nu se rani unul pe altul .
     Iar prietenia dintre un barbat si o femeie exista ,, dar pana la un anumit punct .. asa cum a zis si charlie pentru ca la un moment dat acea prietenie se va transforma in iubire ,, nu neaparat reciproca.
   Este foarte dureros sa te indragostesti de prietenul tau cel mai bun , iar el sa vrea doar prietenie .
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?