Lacramioara, parerea mea ...poate fi subiectiva! Eu, daca as avea de ales intre a ramane singura, fara mama dar cu un viitor cat de cat 'asigurat' si a ramane alaturi de mama mea lanaga care sa mor de foame....as alege prima varianta. In viata daca vrei ceva faci sacificii!
Eu, una nu mi-as parasi copilul ca sa plec la munca! Eu am jurat ca n-am sa-mi fac copii pana nu voi avea o 'siguranta' finaciara, creata pe propriile puteri! Dar, nu as condamna o mama cae are de alea intre :
1 Sta in tara lanaga copilul ei, sa-l vada cum se chinuie! Cum nu-i poate oferii nimic! Cum, el se stinge de dorul de a manca o inghetata!!!!!!!!
2 Pleaca, lasa copilul singur o perioada...pana se' inzdraveneste' finaciar.
Eu, tind sa cred ca e adevarat proverbul 'Omul satul nu-l va intelege niciodata pe omul flamand!"
Lacramioara, mi se pare mie sau tu nu-i prea intelegi pe oamnei nevoiasi...poate e doar o parere...Imi pare uneori ca tu, nu realizezi ca in tara asta neneorocita se moare de foame! Cred ca e mai bine...sa nu poti intelege!
Eu, cunosc 2 copii nenorociti de viata si parinti! Abandonati de tata si de mana....crescuti de o bunica de 87 de ani, care e ca un schelet umblator...abia se misca, abia resuste sa spele hainele copiilor si sa faca mancare! Asta iarna pana sa le duc niste haine, umblau in plovaras subtire si geaca de foita...iar bunica lor, ca sa nu le fie FOARTE frig le punea cate un fular de-al ei pe spate....fular, pe spare....mi-au dat lacrimiel! Doi copii frumosi si destepti se chinuiau! Noroc ca am gasit oameni care sa-i ajute! Le-am dus haine, jucarii, mancare ( de care duceau lipsa cu desavarsire) ....imi sarutau mainile de bucurie! Nu aveau nici moblia in casa! Poti sa-ti imaginezi?

?Le-am carat mobila, pana am crezut ca imi rup spatele! Cu ce ii ajuta statul pe nenorocitii aia? Cu o alocatie de 100.000 lei, sau cat o fii? Pai sa nu ti se faca sila?

Pai la ce sa stai in tara asta? Sa vezi cum altii trec cu super masini pe langa tine, si sa te gandesti...ca sunt sanse de 50% ca ala din masina sa fii furat putin si de la tine! Aici e o tara de hoti! Uitati-va putin in jur...Eu una nu vad decat hoti , puturosi si infractori, sa nu uitam natia de baza a romaniei....rromi! (nu pot decat sa-l regret din suflet pe Antonescu)
Imi cer scuze...cand e vorba de plecatul din tara si de motivele care te-ar determina sa pleci devin patimasa!