10 Octombrie, 2025, 09:34:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum sa faci fata dorului?  (Citit de 7926 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Aprilie, 2005, 08:51:10 p.m.
Citit de 7926 ori

|ngerMorT

Intreb si eu...eu care nu pot rezista fara sa-mi vad iubitul mai mult de 3 zile (si ale cu greu), cum sa rezist o luna intreaga? :( Of, nici nu vreau sa ma gandesc la asta...si totusi va trebui...Stiu de pe acum ca nici un raspuns nu ma va ajuta :)...nu de alta, dar stiu ca o sa-mi ziceti sa-mi gasesc preocupari, o sa-mi ziceti ca important e ca ne iubim si ca iubirea nu tine cont de distanta...hmmmm...altceva? :) Of..serios ca o sa-mi fie extrem de greu...il iubesc asa mult...pe cine o sa mai sarut si mangai? cine o sa ma mai tina in brate cu atat dragoste? si of...o luna trece asa greu fara el :((
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

05 Mai, 2005, 02:53:55 a.m.
Răspuns #1

mfloreil

..important este ca,in timpul asta sa te faca sa simti ca si lui ii lipsesti ...pentru noi,fetele, este  mult mai usor sa ne hranim sufleteste cu niste cuvinte frumoase ..pentru ei,insa, este mai greu ..ei au nevoie de  palpabil ...am drepatate?
Love is the greatest feeling, Love is like a play, Love is like a smile, Love is like a song, Love is a great emotion, That keeps us going strong....i love to love ....i smile for you

05 Mai, 2005, 02:53:14 p.m.
Răspuns #2

|ngerMorT

Oh da, si inca multa dreptate... Da' observ ca trebuie sa-i smulg eu un "mi-e dor de tine"...nu stiu ce i-o fi asa greu sa zica asta...Cateodata am impresia ca o zice doar ca sa ma simt eu bine, si nu pt ca el chair simte asta...si e cam aiurea...  Aceeasi e si problema cu "imi pare rau"...o zice doar asa, de dragul de a o spune...dar daca il intreb daca chair ii pare rau zice ca nu... Eh...barbatii astia..  :-*

ps: multam ca ai raspuns...nu prea s-a incumetat lumea :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

06 Mai, 2005, 01:28:24 a.m.
Răspuns #3

mfloreil

...nu stiu ce varsta are el ,dar s-ar putea sa nu fie de-ajuns de matur ...poate nici el nu stie cum ar trebui sa se comporte ...conteaza foarte multe aspecte ale relatiei voastre ... in funcie de ele ,ar trebui sa stii la ce sa te astepti din partea lui ...
Love is the greatest feeling, Love is like a play, Love is like a smile, Love is like a song, Love is a great emotion, That keeps us going strong....i love to love ....i smile for you

06 Mai, 2005, 08:28:48 p.m.
Răspuns #4

just_a_tear

Vizitator
 Draga ingerita,am citit ceea ce ai scris si ai dreptate,nu prea m-am incumetat sa raspund,pentru ca nu am avut ce scriu.TREBUIE SA AI RABDARE.TREBUIE SA FACI FATA DORULUI,daca il iubesti.Iubire te face puternica si ea,care dainuie in sufletul tau ,iti va da tarie(crede-ma pe cuvant! ) :-[
   Cat despre faptul ca nu iti spune   "mi-e dor de tine"... sau "te iubesc"...etc. ,ce sa spun? nici nu ai nevoie sa-ti spuna,trebuie doar sa-ti arate.Cuvintele inseamna prea putin si uneori sunt prea seci ,ele nu pot reda ceea ce ai in suflet,sunt prea simple.Vei gasi in privirea lui,ceea ce cauti.

06 Mai, 2005, 10:20:46 p.m.
Răspuns #5

|ngerMorT

Ah...n-am zis ca nu-mi spune "te iubesc"...as minti cu nerusinare :) Asta nu pto sa-i reprosez, ba chiar apreciez f.mult, si treaba asta il salveaza in ciuda altor pacate! :)

21 Mai, 2005, 07:10:21 p.m.
Răspuns #6

HERRA

Vizitator
Ingerito draga, ce pot sa spun acum, a trecut o luna de cand ai postat...eu doar acu am ajuns sa citesc...sa mai spun ceva sau sa tac?
Ei bine, eu fac fata foarte bine dorului! Tind sa cred ca unori o mica despartire (desi eu cel mai mult am stat despartita de el 2 saptamani dar cumulat e vreo 2 luni)  face bine! Imi e si mie dor de el dar...il sun , ma enerveaza si-mi trece!
In plus, imi place sa fiu eu departe! Cand am fost plecata din tara ma suna zilnic! Era barbatul ideal! Cand m-am intors o saptamana s-a purtat atat de frumos de imi venea sa-l cer de 'nevasta' dar...i-a trecut...
Relatia mea e perfecta cand nu suntem impreuna!
Cand suntem impreuna imi vine sa-l omor! Cand e departe mi-e extrem de dor de el, se poarta super, imi zice tot ce vreau sa aud fara ca sa scot cu forcepsul vorbele din gura lui, ce mai...e barbatul ideal...
Mai mult, cand nu e el acasa....e lumea mea!!!!!!!!!! Pot sa fac ce vreau ca el oricum nu stie! Nu e super?
Asta e tot ce am de zis! Cu alte cuvinte incearca sa vezi partea pozitiva ... reantalnirea e extrem de dulce...

21 Mai, 2005, 10:21:45 p.m.
Răspuns #7

dew

Vizitator
Cum sa faci fata dorului? IUBIREA te va face sa rezisti,IUBIREA iti va da putere si in plus gandul la REINTALNIREA "dulce" _vorba Herei.
 IUBIREA_"rabda toate,nadajduieste toate" :-[
                         just_a_tear

28 Noiembrie, 2005, 05:27:23 p.m.
Răspuns #8

Lady Allia

...ooof...m-am trezit azi şi nu mi-am putut bea cafeluţa cu tine dragul meu...şi...am găsit alte soluţii... :)...să te iau de mână şi să ne aşezăm pe un covoraş de lâniţă în faţa şemineului...să ne privim, să mă alint în ochii tăi calzi şi frumoşi, să îmi pierd mâinile prin părul tău, să îţi ating chipul care mi-e nespus de drag...să te sărut de mii de ori... şi să auzim cum trosneşte focul împăştiind miros de răşină în jurul nostru
... pereţii sunt scena de dans a umbrelor pe care le aruncă flăcările jucăuşe...., iar în penumbra camerei licăresc doar beculeţele de la brad...pentru că eu acuma vreau să fie iarnă
...prin geamul de la fereastra aproape îngheţată putem vedea fulgii mari şi jucăuşi, iar colinzile se pierd în surdină în timp ce tu îmi şopteşti vorbe dulci şi calde de dragoste...
...mă ghemuiesc la tine în braţe şi mă înlănţuiesc cu mâinile tale atât..atât de dragi mie...închid ochii şi mă alint cu palma ta...care atunci când mă atinge mă face să simt că am cucerit lumea...că sunt cea mai fericită persoană..., iar tu zâmbind îmi săruţi şuviţele de păr...şi eu...chicotesc fericită...pentru că îmi gâdili sufletul de fericire...
...aşa vor trece toate clipele în care tu nu eşti lângă mine...aşa am să visez mereu în timp ce tu vei fi plecat...aşa am să îmi încălzesc sufletul când nu eşti lângă mine....oriunde te va duce viaţa dragul meu...eu te voi aduce acasă...visând...

.................................

cam aşa fac eu atunci când îmi este dor...visez..., iar timpul trece mai repede....nu am nevoie de nimic....nici de atmosferă, nici de somn....nici de noapte....am nevoie doar să închid pleoapele...., iar dragostea mea va fi lângă mine....şi clipele nu vor biciui atât de puternic... vor trece mai liniştite...
eu cred că atunci când ne e dor....pe lângă privire lui (a ei)...mai avem nevoie însă şi de cuvinte...deoarece cuvintele nu pot fi nici seci, nici reci, atunci când iubim sau când suntem iubiţi....trebuie să ne simţim alintaţi în cuvinte şi trebuie să ştim că ele nu mint...
...fiecare dintre noi avem nevoie de cuvinte...avem nevoie să auzim cum ni se rosteşte numele cu căldură, cu afecţiune, cum suntem dezmierdaţi de declaraţii...pentru că....ce ar fi viaţa doar cu expresii fără cuvinte?
...până şi cei fără grai au inventat cuvintele lor prin semne ca să poată să îşi "rostească" durerea....dorul....iubirea....fericirea....

.....................................

"Nu doresc să reprezint totul pentru oricine, ci aş dori să îinsemn ceva pentru cineva anume." - Javan

16 Decembrie, 2005, 01:06:27 a.m.
Răspuns #9

Evangeline

Am vazut cam tarziu topicul dar totusi am sa scriu parerea mea, poate sunt unii interesati de inca o parere ;D

Citat
... reantalnirea e extrem de dulce...
Asta e preferata mea ;D reintalnirea. Imi trece si durere si tot si credeti-ma ca stau foarte mult timp departe de el. Cateodata imi e un dor nebun de el si imi vine sa urlu de durere. Insa, ma calmez si incep sa-mi vad de treburile mele, de ceea ce am de rezolvat. Stiu ca el ma iubeste si ca de abia asteapta sa ma vada si cand ma gandesc la cat de dragut e cu mine imi trece de dor si de tot.
In plus daca esti departe de iubirea ta nici nu prea ai timp sa te certi cu el/ea ;D Cel putin asta e valabil in cazul meu :). Daca ne vedem asa de rar uitam de celelalte nimicuri si ne "gandim" numai la iubirea noastra ;D
Distanta va va apropia, iubirea va  creste cat timp sunteti "despartiti" ;) E foarte greu sa stai departe de cel/cea pe care il/o iubesti dar cel mai important e sa ne gandim la avantajele pe care le are aceasta "despartire" si sa uitam de dezavantaje, sa nu le dam mai multa importanta decat trebuie. Acolo unde exista iubire adevarata nimic nu va sta in cale ;) si veti trece mult mai usor peste suferinta :-*
« Ultima Modificare: 16 Decembrie, 2005, 01:09:03 a.m. de kytty17 »
Never, never quit!