10 Octombrie, 2025, 05:24:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: am si eu o intrebare ..........  (Citit de 10822 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Mai, 2005, 09:31:31 p.m.
Răspuns #15

L.bayron

Vizitator
bucurosi le-om duce toate de e pace de-i razboi ( tranta) dar parca eu tot vreau sa ma trantesc niste baiazide  ;D

06 Mai, 2005, 05:45:20 p.m.
Răspuns #16

Guardian|Angel

1.inger mort,la cei 21 de ani ai mei,sunt o baba in devenire...peste cateva luni! :-[
2.okay,okay...depinde de persoane....si experienta nu am...desi daca ma gandesc mai bine...cunosc o situatia...mama vitrega....a idiotului meu,e mai mica cu 2 ani ca el(ca fecior`su`)....iar tatal idiotului(fostul meu socru,hehe,ce parere aveti?)are 65 de ani....deci tipa are 22 de ani....si din nefericire...i`am auzit in timpul...din greseala...si m-am speriat....am alergat ca nebuna....am trezit...-cu riscul de a ma repeta-idiotul tipand:repede,trezeste-te,moare taicatu.....(pai da fratilor,la sunetele care le scotea...)si el m-a calmat,spunandu-mi ce se intampla,iar in plus....il aud pe taica su cand tipa la mine si imi zice sa nu imi fac probleme,ca el se simte peeeeeerfect!
deci....my mistake....linsati-ma va rog! :'(
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

06 Mai, 2005, 06:41:53 p.m.
Răspuns #17

L.bayron

Vizitator
mai R  ;D nu8 pot sa nu abtin si deobicei ma pot abtine mult ;D ;) sa nu rad pai tin sa-ti spun ca tot ai facut bine si ai fugit sa-l trezesti ca din cate am inteles tatasu gemea de mama focului dar nu ai auzit-o pe ia ( mamasoacra ) deci ceva tot nu era in regula  ;)fostul tau prieten fiind cred nitele mai tanar putea sa dea si el o mana ;D

06 Mai, 2005, 06:47:02 p.m.
Răspuns #18

Guardian|Angel

...nu,pe ea chiar nu am auzit-o...cat despre el,daca ar fi dat si el o mana de jutor(ei)il linsam eu pana acum :P...deci....chiar m-am speriat atunci.... :-[

06 Mai, 2005, 06:52:57 p.m.
Răspuns #19

L.bayron

Vizitator
mai R hai sa te intreb ceva asa de curios stii ca eu am 24 dar ce mama dracului poate gasii o femeie de 22 la unul de 65 sa mor de pot sa-mi dau seam   cand sunt atatia ???

06 Mai, 2005, 10:37:22 p.m.
Răspuns #20

Guardian|Angel

pai....nici eu nu reusesc sa inteleg....dar la halul in care arata ea......si la cati bani are el....soarta!ce pot zice mai mult?
 :-\

07 Mai, 2005, 11:31:46 a.m.
Răspuns #21

HERRA

Vizitator
L.b, ai  vazut filmul 'orient express'? Te sfatuiesc sa te uiti, sa vezi cum o fata de 21 de ani se indragosteste de un barbat de vreo 60 de ani...iar cand e respinsa de el , se sinucide! Dragostea are caile ei ascunse...D'aia de zice ca in dragoste 'varsta si sexul nu conteaza ' ;) ;D

07 Mai, 2005, 11:36:26 a.m.
Răspuns #22

HERRA

Vizitator
Inca ceva! Daca maine Anthony Hopkins ar veni sa-mi ceara o noapte de amor...si poate chiar mai mult, chiar daca el are 68 de ani, crezi ca as zice NU?????????????? Chiar daca e alb in cap ( in zonele unde mai are par) chiar daca e ridat...el e actorul meu preferat...si barbatul viselor mele! Ca tot veni vorba...daca ar fi sa aleg intre un actor tanar si frumos, gen Brad Pitt si el, l-as alege doar pe el...

07 Mai, 2005, 11:53:13 a.m.
Răspuns #23

L.bayron

Vizitator
mai pisic eu nu am nimic cu oamenii mai in varsta si nici cu relatiile cu oamenii mai in varsta dar asta e eu sunt tanar si trebuie sa tin de partea asata  ;D,acum ce vrei sa astept sa devin de 65 sa te cuceresc eu as vrea sincer sa imbatranesc alaturi de cineva sa stiu ca ne putem uita in ochi pe la 100 si sa vad alturi de patul meu pe aceea prin care am trecut la bine si la rau care m-a acceptat si ma iubit asa cum am fost , si ne-am certat si ne-am impacat , sincer nu as vrea pe cineva numai crede in dragoste sau crede in dragostea altcuiva , intr-o amintire chiar cu toata experinta pe care ar avea-o dar asta e eu nu sunt tu si pentru asta ne intelegem asa biine nu....?

07 Mai, 2005, 12:03:52 p.m.
Răspuns #24

HERRA

Vizitator
Mai, Tigrisor! E o parte pozitiva in tot! Cand vei avea 65 de ani...cand nimeni nu te va mai dori...cand poate nici nu veai mai avea cu 'ce'..aici va exista o perosana care va fi interesata de tine...chiar daca va arata ca o mumiuta! Doar cand vei avea 65 de ani, vei aprecia fetele ca mine  ;D
Hai,ma! Ce eu nu sunt tanara? Vrei sa zici ca sunt babaciune? Aste vrei sa zici? nu ti-e tir rusine? Auzi, babaciune!!!!!!! Grrrrrrrrrrrrrr
Ma, ca apreciez un barbat mai in varsta...asta nu inseamna ca ma deanjeaza 'o prospatura' uneori  ;D
 Cat despre iubre pentru retul vietii...iti mai zic ceva...Pe mine ma ingrozeste acest gand! Sa te trezesti la 65 de ani, ca in ultimi 30 de ani ai facut sex cu aceiasi peroana...sincer....
Sa vezi in fiecare zi, acelasi chip...sa cunosti toate gesturile, sa stii ce va zice dinainte sa deschida gura...asta e un lucru care ma depaseste si ma intresiteaza totdata...cred ca nu ma voi marita niciodata... :'( :'( :'(

17 Mai, 2005, 12:01:20 a.m.
Răspuns #25

Guardian|Angel

uite ca eu nu ma pot uita la un barbat mai mare de ..25-27 maxim de ani.
or fi maturi...dar matur e si tata....adica....am nevoie de un iubit,nu de un tata...cu atat mai putin de un bunic....asa sunt eu...cu toate ca toata lumea imi zice ca imi trebuie unul matur ca sa ma mai maturizez si eu un pic....eu ii privesc ca pe....na,ca pe tata,sau unchiul meu,sau bunicul....va dati seama cam ce vreau eu sa zic...

27 Mai, 2005, 10:14:53 p.m.
Răspuns #26

un_suflet

"Am si eu o intrebare...."
Mergand pe principiu ca toti oamenii au sansele egale...sa facem si noi acelasi lucru aici.
Am auzit opiniile voastre despre o fata tanara iubind un barbat de-o seama cu tatal ei. Dar...invers?
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

29 Iunie, 2005, 12:49:07 a.m.
Răspuns #27

Guardian|Angel

atunci nu as avea niumic impotriva...normal,sunt fata.....cine nu si-ar dori la o varsta inaintata un baiet tinerel si in putere sa o iubeasca si sa.......oooooffff............ce bine ar fi ;D
dar eu???eu nu am nici acum...vreau sa am la 50 de ani??????? :D

29 Iulie, 2005, 02:28:53 p.m.
Răspuns #28

Lord_Saladin

Vizitator
 Daca iubesti, n-are cum sa nu iasa bine actul sexual....
 Daca este iubire, excitatia, orgasmul, placerea, vin de la sine.... am auzit din gura multor femei, ca ele se pot excita doar la simpla idee de a avea in preajma pe iubitul lor....

In schimb daca se face "de dragul sportului" sau strict pentru placere, e normal sa apara probleme....sa nu iasa..

09 Martie, 2006, 11:31:01 a.m.
Răspuns #29

a_lina2

Nu conteaza cat de mult dureaza atata timp cat te simti minunat.Nu conteaza marimea ci ce poti face cu ea,nu?
  Poate sa tina doar 10 minute dar acele 10 minute sa fi in al 9-lea cer. ;D
« Ultima Modificare: 09 Martie, 2006, 11:33:32 a.m. de a_lina2 »
Doar eu.....