Draga, Rebecka! Tot ce pot sa iti spun e ca eu am o relatie cu un timp ceva mai 'marisor' decat mine! Sincer? Nici nu se poate sa-mi pese mai putin de ce zice lumea!
Unii zic 'saraca fata, cum naiba i-a sucita ala mintile?
Altii 'Nenorocita, a pus mana pe el, precis i-a facut vraji'
Asa ca, mai pe scurt, nu-mi pasa! ca e de varsta mea, ca e cu 100 de ani mai mic sau mai mare, lumea tot are ceva de comentat!
Lucruri pozitive: ai langa tine un om matur, de cele mai multe ori mai cult, mai intelept, mai 'experimentat' Asta e bine atata timp cat poti sa tii pasul!
Negativ: daca iti place in disco, iti iei adio....sunt mult mai posesivi, mai greu te poti 'juca' cu ei, mai degraba esti tu jucaria lor!
Cat despre a avea o relatie cu un tip mai mic decat mine, tot ce pot sa spun e ca mai bine ma 'reprofilez' si imi iau o iubita!
Baietii, sunt cu pluta rau! Am avut o astfel de relatie! M-a mintit....nici nu stiam ca e mai mic decat mine, eu incepusem sa cred ca e retardat...da nu era, era copil! L-am trimis la mamica lui,.,,,,ca sa-l mai creasca putin! ...era cu 2 ani mai mic decat mine! Si acu , dupa 4 ani....cand imi amintesc ma enervez, ce sa mai pui ca lucram la acesiasi firma....ii vedeam moaca aia de cretin in fiecare zi...pana cand i-am interzis sa mai intre in raza mea de actiune! Si acu ma mai suna...tot mai spera sa ma prinda in toane bune sa poata schimba vreo doua cuvintele cu mine!...inca nu are sanse!
Cat despre intrebare ta, L.b tot ce pot sa spun e faptul ca eu sunt o peroana putin cam impulsiva! Acu vreo doi ani, ma suparase iubitul meu si de nervi am fost la un mic pas de a ma marita cu altul , asa numa sa-i fac in ciuda! Tind sa cred ca nu sunt o persoana destul de demna pentru a-ti oferi un raspuns! Imi pare rau si mi-e rusine!