11 Octombrie, 2025, 03:33:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: imi place de cel mai bun prieten al meu...  (Citit de 7688 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

05 Mai, 2005, 10:12:57 p.m.
Citit de 7688 ori

shadowgir16

nu stiu cum s-a intamplat.. eram cei mai buni prieteni.. ca niste fratiori..el intotdeauna a zis ca ma considera surioara lui mai mica.. toate astea pana cand intr-o zi mi-am dat seama ca tin la el..nu stiu de ce.. i-am zis ca imi place de el dar a zis ca el ma vede doar ca pe o foarte buna prietena.. acum ii place de o tipa de la noi din liceu si vrea sa se puna pe bune cu ea da nu stie cum o sa reactionez..i-am zis sa stea linistit pentru ca daca ar fi impreuna eu as fi prima care i-ar felicita pentru ca ii vreau doar binele.. nu mi-am inchipuit ca poate fi atat de greu.. sa il vad num se indeparteaza de mine si sta cu ea.. of...  :'( credetzi ca am vreo sansa la el?!?!?!)
« Ultima Modificare: 06 Mai, 2005, 10:29:57 p.m. de shadowgir16 »

05 Mai, 2005, 11:14:57 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Gramatica asta... In ce clasa ziceai ca esti?
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

05 Mai, 2005, 11:23:41 p.m.
Răspuns #2

L.bayron

Vizitator
acum lasa aparentele ca la  emotii omul si greseste ( asata nui o scuza dar....)

05 Mai, 2005, 11:25:19 p.m.
Răspuns #3

Maria

Vizitator
   Eu personal l-as pastra doar ca prieten. Este pacat sa strici o relatie atat de frumoasa, ce dureaza de ceva timp. Te-ai gandit vreodata ca-i posibil ca iubiti sa nu mearga?
        Las' ca-i mai bine asa, sau altfel spus incearca sa-i vorbesti deschis si vei afla parerea lui. Ai grija, posibil sa doara raspunsul daca nu-ti este pe plac.

06 Mai, 2005, 10:23:29 p.m.
Răspuns #4

shadowgir16

imi pare rau de limbajul folosit .. e din obisnuinta.. sper ca nu v-ati suparat pe mine.. prea rau.. J.S...sunt in clasa a 9-a.. sunt de acord cu tine,Maria,ca nu merita sa strici o prietenie sincera si adevarata pentru o relatie care nu se stie daca va dura...intotdeauna m-am gandit ca mai bine regret ceva ce am facut decat ceva ce nu am facut,nu crezi!? cel putin,asta e parerea mea... 

06 Mai, 2005, 10:29:23 p.m.
Răspuns #5

HERRA

Vizitator
Draga Shadowgir16, ce pot sa spun, iti inteleg deznadejdea. Mie mi s-a spus de barbatul pe care-l iubeam ' odata' ca in mine vede numai un copil, ca el ma iubeste ca pe un copil ( era mai mare decat mine cu 5 ani, ii dadea mana) L-am intrebat daca mamica lui stie ca e pedofil, dar a omis sa raspunsa si ma intre , de ce?!
Cred ca ar fi cazul sa-i recastigi prietenia, pentru ca desi ai anumite sentimente fata de el, parerea mea e ca tit cel mai mult iti lipseste prietenia lui. Stiu ca e dreros, dar incearca sa realizezi, ca poate te-ai indragostit de el, deoarece a fost aproape de tine...cator baieti lea-i permis sa se apropie asa mult de tine? Cu cati ti-ai petrecut la fel de mult timp? Ai nevoie de un timp, sa te gandesti. Cred ca pritenia lui e mult mai importanta, cred ca e suficient sa te multumesti si cu atat pentru moment. Mult curaj....veai avea nevoie.

P.S. Multumesc mult pentru intelegere :-*, ai grija de tine!
« Ultima Modificare: 07 Mai, 2005, 10:12:38 a.m. de HERRA »

07 Mai, 2005, 12:51:11 a.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator
...acum ii place de o tipa de la noi din liceu si vrea sa se puna pe bune cu ea da nu stie cum o sa reactionez...

Intrebarea mea este totusi de ce il tine in loc cum o sa reactionezi tu ? Se simte vinovat ca se indeparteaza ?
Daca se simte vinovat, e drept ca ai putea sa-l culpabilizezi putin mai mult daca vrei sa-l pastrezi, numa ca il cam vei strange cu usa :). Poti sa o faci, cu toate ca mai intelept ar fi sa-l lasi sa se duca..

Sau poate ca omul isi da seama ca tu ai suferi mult, si se indeparteaza de tine treptat in ideea ca daca ar fi sa te pastreze alaturi vei suferi si mai mult, el fiind deja decis pe acea tipa..

Ar mai fi o idee ca poate se simte obligat cumva sa raspunda cu iubire iubirii tale, si se indeparteaza fiindca inima lui e altundeva cu gandul.

Acum vezi si tu.. da' nu sta prea mult dupa el.

07 Mai, 2005, 11:20:35 p.m.
Răspuns #7

shadowgir16

nu stiu ce sa fac.. imi e greu sa stau departe de el...pana acum ma cauta tot timpul,eram nedespartiti;toata lumea credea ca este ceva intre noi... un prieten mi-a zis ca trebuia sa profit de ocaziile pe care le-am avut(cand am mers in discoteca si bause cate ceva,pentru ca daca ar fi stat cu mine o seara s-ar fi simtit obligat sa stea mai mult), dar i-am zis ca vreau ca el sa stea cu mine din placere,nu din obligatie... :-[ sper sa treaca repede..!

08 Mai, 2005, 10:49:28 p.m.
Răspuns #8

Iosif

Prietenia este foarte importanta, si dupa parerea mea, mai trainica decat iubirea. Cand iubesti, situatia se schimba radical. Daca te intelegi bine cu cineva ca prieten nu inseamna ca iti este sortit ca iubit, sau ca o sa va intelegeti la fel de bine.
Esti dispusa sa risti prietenia lui?
   Cel mai bun prieten al meu este o fata. Ne cunoastem de peste doi ani, perioada in care nu ne-am certat niciodata. Ea fiind frumoasa si desteapta (cum foarte rar gasesti!) evident ca mi-a trecut prin cap o posibila relatie cu ea. Eram in situatia in care esti tu acum. Aveam de ales: incerc sa ma apropii de ea ca iubit, sau ma multumesc cu prietenia ei. Alegerea a fost atat de grea incat am amanat-o pana m-am trezit cu o alta fata in brate. O fata pe care nu imi pare rau ca am cunoscut-o, am iubit-o enorm, si inca o iubesc (ca prieten), dar situatia s-a schimbat si s-a dovedit ca nu era persoana potrivita pentru mine. Cat despre prietena mea.. nu imi pare rau ca nu "m-am dat la ea" (chiar nu m-am dat, desi se pare ca i-am lasat impresia asta odata). Acum se pare ca si-a gasit fericirea, un baiat pe care il iubeste foarte mult, este fericita. Nu stiu cum ar fi fost daca as fi ales alta cale, poate mai bine, poate mai rau, dar pana la urma toate drumurile duc acolo unde ne este scris sa ajungem.
       Am o fata care ma iubeste enorm (fosta) si una cu care ma inteleg extraordinar de bine, si se pare ca tot nu sunt multumit... vreau o a treia, o fata pe care sa o pot numi iubirea vietii mele. Cum trebuie sa fie? Nu stiu, tot ce stiu e ca trebuie, in primul rand, sa imi fie prieten.

P.S. Daca iti este scris sa fi cu el, ai sa fi cu siguranta.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

08 Mai, 2005, 10:57:15 p.m.
Răspuns #9

Iosif

Trebuie sa revin cu o precizare: nu confunda iubirea cu pasiunea. Sunt doua chestiuni foarte distincte.

Am sa atasez aici cateva randuri care sper sa iti fie de folos, si tie si celor care sunt in situatia ta.

Vrei sa sti cand e dragoste si cand nu? Atunci fi matale atent aici:

Palmele ti-au transpirat, inima-ti bate puternic, si rasuflarea ti s-a oprit in piept?
Nu e Dragoste, e Placere.

Nu poti sa-ti desprinzi ochii si mainile de pe cel drag, am dreptate?
Nu e Dragoste, e Pofta.

Il doresti pentru ca sti ca este acolo?
Nu e Dragoste, e Singuratate.

Esti acolo, pentru ca partenerul vrea sa fi?
Nu e Dragoste, e Loialitate.

Ii asculti confesiunile, deoarece nu vrei sa-l ranesti?
Nu e Dragoste, e Mila.

Esti acolo pentru ca te saruta si te tine de mana?
Nu e Dragoste, esti de neincredere.

Esti impreuna cu el doar pentru ca privirea lui/ei te face sa tresari un pic?
Nu e Dragoste, e Infatuare.

Ii ierti greselile pentru ca ti la el/ea?
Nu e Dragoste, e Prietenie.

Ii spui ca el/ea este la ceea ce te gandesti toata ziua?
Nu e Dragoste, e Minciuna.

Esti dispus sa dai lucrurile tale preferate pentru ca el/ea sa se simta bine?
Nu e Dragoste, e Caritate.

Inima ta e plina de durere atunci cand el/ea este trist/a?
Atunci e Dragoste.

II accepti greselile pentru ca ele fac parte din felul ei/lui de a fi?
Atunci e Dragoste.

Plangi pentru durerea ei/lui chiar daca el/ea este puternic/a?
Atunci e Dragoste.

Ochii ei/lui iti vad adevarata inima, si iti atinge sufletul asa de adanc ca te doare?
Atunci e Dragoste.

II vei da inima ta, viata ta, moartea ta?
Atunci e Dragoste.

Acum, daca Dragostea e dureroasa, si ne tortureaza, oare de ce Iubim?
De ce Dragostea este tot ce cautam in viata?
Aceasta durere, aceasta agonie, aceasta tortura?
De ce?
Pentru ca este...Dragoste.

Se-ntampla sa gasesti iubire in locuri simple si ciudate, sa treci fara sa sti pe langa ea. Poti s-o gasesti pe strada, in locuri neumblate, departe poate fi, sau  poate chiar in fata ta. Iubirea nu-i la nesfarsit si totusi capat nu-i gasesti.

E ca un labirint, in care alergi fara de rost, un camp, un camp imens pe care toata viata ratacesti si cauti peste tot de ploaie un adapost. Ai vrut iubirea, ai vrut iubire sa gasesti departe-n zari nemarginite, ai fost un orb, ea s-a aflat in palma ta mereu, in aripile fluturelui, de vantul aspru zdrentuite, si chiar in culorile infinitului curcubeu. Iubire, iubire poti gasi si-n a sufletului tau armura rece, in fulgii de zapada ce-ti cad pe chip neincetat, in iarna grea, in fiecare clipa ce spre eternitate trece, si visele pe care-n urma le-ai lasat. Daca albastrul cer ti-a asezat iubire pe ploapele inchise, si obosit ai adormit sperand sa poti visa, trezeste-te, trezeste-te, zadarnic o cauti in ale tale vise, deschide ochii, e chiar in fata ta, e chiar aici.

09 Mai, 2005, 12:28:43 a.m.
Răspuns #10

shadowgir16

J.S.,in primul rand,merci pentru tot ce ai scris.... este foarte frumos ce ai scris tu acolo si promit sa ma gandesc la cele spuse de tine.. poate ca ai dreptate.. in primul rand,trebuie sa ma gandesc si sa imi dau seama de ceea ce simt.. pentru ca sunt foarte confuza-ceea ce simt pentru el este dragoste? este prietenie?-promit sa ma gandesc si sa va spun . :) ... va pup dulce pe toti si..aveti grija de voi!  :-*

26 Iulie, 2005, 12:32:58 a.m.
Răspuns #11

shadowgir16

ce repede trece timpul..stau si recitesc mesajele pe care le-am postat pe acest site... doamne,cat de confuza eram cand v-am scris...dar cu ajutorul vostru si al lui Dumnezeu am reusit sa imi dau seama ca trebuie sa ma bucur de ceea ce am si sa nu cer mai mult decat am...am inceput sa ma multumesc si sa apreciez mai mult ce am..prietenia unui super baiat,care stiu ca ma va sprijini fara nici o retinere... care este diferenta intre o relatie de amicitie si o relatie de prietenie? important e sa ai pe cine sa te bazezi.. important e sa stii ca,cineva este acolo atunci cand tu ai nevoie sa ti se intinda o mana de ajutor...a trecut atat de putin timp de cand v-am scris pentru prima dar s-au intamplat atatea intre noi..am redevenit prietenii care eram odinioara,care isi impartaseau bucuriile si tristetile... si e atat de bine..! va multumesc pentru ca m-ati ascultat si pentru ca ati fost alaturi de noi..! aveti grija de voi!!  PUPICI!