11 Octombrie, 2025, 01:13:33 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Impotriva iubirii.  (Citit de 4932 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Mai, 2005, 08:20:48 p.m.
Citit de 4932 ori

just_a_tear

Vizitator
    In calea fericirii nostre ,mereu,se intampla sa intalnim un obstacol.In calea fericirii mele,sta lumea-ntreaga.
       Sunt iubita LUI,de o perioada ,destul de lunga,de timp,dar niciodata nu am fost pe deplin fericiti,datorita unor oameni rai,care sunt cu ochii spre noi si care cauta motive de vorba si cauta,intotdeauna ,sa-ti faca rau.Dar cum pot sa se ridice IMPOTRIVA IUBIRII?Cu ce drept se amesteca?si...ce este de facut? As prefera sa-mi raspundeti,voi,care aveti experienta, ce este de facut?
   Din cauza lor,nu-l pot mangaia,saruta,imbratisa...EI S_AU RIDICAT IMPOTRIVA IUBIRII! (si nu-si dau seama de acest lucru,nu-si dau seama de raul pe care-l fac!)

08 Mai, 2005, 09:26:45 p.m.
Răspuns #1

Singur si trist

De ce privesti la ei? De ce privesti la oameni? Iubirea ta ii curata? Daca ta, iubeste si nu te mai uita la cei care iti doresc raul. Eu personal am fost lovit, murdarit cu noroi pentru ca iubesc. Unii au incercat sa-mi murdareasca iubirea dar eu nu le-am permis si astazi iubesc. Ce frumos! :) Sunt fericit! Sunt inca alaturi de cea pe care o iubesc chiar daca si azi sunt oameni care numai din invidie sau pentru ca stiu ca ei au gresit incearca sa imi fure iubirea. Unii care se cred credinciosi au incercat sa murdareasca viata mea si sa ma loveasca cu pietre. Totul e sa mergi mai depate. Iubeste daca ai de iubit, invata cand ai ce invata, viseaza ce vei putea trai, spera si ti se va inplini. Fi fericit, caci ai pe cine iubi!

21 Mai, 2005, 07:00:51 p.m.
Răspuns #2

HERRA

Vizitator

Draga mea, sa te lupti cu oameni prosti (pentru ca nu pot sa-i cataloghez altfef) e egal cu a te lupta cu morile de vant!
 In urma cu trei ani am luat o decizei. Am hotarat sa incep o relatie, nu tineam prea mult la aceasta relatie dar, prin simplu fapt ca toata lumea s-a impotrivit m-am incapatanat si nu am renuntat nici in ruptul capului, ca deh, nu ma las eu influentata de nimeni! Am mers mai departe! I-am avertizat pe cei care imi stateau in cale ca eu sunt capabila sa calc peste cadavre fara nici un fel de remuscare!
Eu, am o vorba...nu e una tocmai dulce, da mi se potriveste de minune: 'OCHI PENTRU OCHI SI DINTE PENTRU DINTE'
Nu trebuie sa fii la fel, dar e necasar ca uneori sa iti areti coltii, in ziua de azi domneste legea junglei!
Multa bafta!

23 Mai, 2005, 12:11:28 a.m.
Răspuns #3

Mr. Pheonix ...

'OCHI PENTRU OCHI SI DINTE PENTRU DINTE'

Si iata draga Hera cum in loc sa mergem inainte revenim la legea talionului .......dar asta e.......ai  perfecta dreptate cateodata viata ne indeamna (mai bine zis obliga) sa lasam idealismele la o parte...de fapt stii vorba poporului "capul plecat sabia nu il taie"..... dar eu am o replica dupa care cateodata ma ghidez........ capul plecat de prea multe ori nu se mai ridica........... ;)
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

31 Mai, 2005, 02:11:06 a.m.
Răspuns #4

Guardian|Angel

pai da,tre sa ma bag si eu in vorba...uite cum e treaba..,.pentru ce iti pasa de altii???
eu am alta vorba:daca se uita dupa tine, daca te vorbesc...nu-i lasa fara motiv de discutii...arata-le cate poti face.....arata-le ca poti face mai multe...pai sa renunt eu la iubirea mea sau la orice altceva AL MEU din cauza lumii???
Fereasca Dumnezeu!
fii fetita draga cu ochii pe el...cu ochii pe dragostea voastra...mangai`e`l!fa ce trebuie sa faci sa fii fericiota!in privinta asta,fii egoista1
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

31 Mai, 2005, 07:48:42 p.m.
Răspuns #5

DIANA

Vizitator
nu-i lasa fara motiv de discutii...arata-le cate poti face.....arata-le ca poti face mai multe...

Cred ca daca urmezi cuvintele de mai sus ajungi sa te irosesti demonstrand celor din jur ca esti un om "valabil". Si tot nu vei reusi, pentru ca oamenii sunt predispusi in general sa critice si sa vada tot ce faci cu ochi rai. 

O vorba inteleapta spunea sa pasesti in lume cu umilinta, insa fara a te umili. Din asta eu inteleg sa imi duc viata fara a deranja pe cineva, fara a face rau cuiva sau a-mi cladi fericirea pe nefericirea altuia, facand cat pot de mult bine, insa fara a fi slugarnic si fara a avea scopuri care sa ma inrobeaasca pana la obsesie.
Revenind la intrebarea lacrimioarei, cred ca cel mai bun lucru e sa iti vezi de propria-ti viata, sa faci ceea ce crezi ca trebuie sa faci, in fiecare minut al vietii tale pentru a-ti implini visul legat de cariera. Asta iti va aduce independenta si te va face puternica atat in ochii tai cat si in ochii celorlalti. Si atunci vei putea sa hotarasti si sa alegi calea pe care o vrei, alaaturi sau nu de cel pe care il iubesti acum.
« Ultima Modificare: 31 Mai, 2005, 07:51:31 p.m. de DIANA »

01 Iunie, 2005, 09:51:19 p.m.
Răspuns #6

Guardian|Angel

okay diana,de acord cu tine...insa...fa ce trebuie sa faci sa fii fericita....ea nu isi cladeste fericirea pe nefericirea altora,doar pe invidia lor...ce daca ei o privesc cu ochi rai?de ce sa sufere ea din cauza asta?
in plus...altii gasesc motiv de barfa nefericirea ei...trebuie sa fie egoista...sa fie fericita fara sa ii pese de lumea intreaga...altfel...ca intr-iuun topic postat de hera pe undeva va ajunge sa se intrebe daca nu cumva isi iroseste viata...si nu ar fi corect!
cu prietenie....
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"