Am petrecut acum aproximativ doua saptamani,o noapte care m-a marcat si as vrea sa va povestesc,prieteni,caci teama ma urmareste mereu,de atunci.
Acum doua saptamani mi-a marturisit ca se va sinucide ,dandu-mi fiecare detaliu despre ce va face si unde o va face si cum o va face.Sunt foarte sensibila,m-a cutremurat tot ce mi-a spus si nu stiam ce pot face.A spus ca de voi suna la parinti nici macar acasa nu se va mai duce de la scoala...
In ziua in care mi-a marturisit planul lui,nu l-am prea crezut ,aveam dubii,nu credeam ca va fi capabil ,ca va avea puterea sa se sinucida,sa se spanzure.Dar ,m-am inselat...La ora 4 noaptea au venit parintii lui disperati sa-l caute la mine ...Dumnezeule,va dati seama prin ce am trecut?Cate ganduri m-au napadit?Tremuram ,pentru o clipa am uitat ca trebuia sa raspund la niste intrebari...mama lui plangea ,iar EU???cum puteam sa-i spun ca fiul ei urma sa se spanzure langa fantana

La ora 5 am plecat singurica,singurica si l-am cautat,ma simteam teribil de rau,de vinovata,ma temeam ca-l voi gasi de un copac ,atarnad.
Totul s-a terminat cu bine ,l-au gasit tot taiat pe la maini si foarte rosu in jurul gatului.
Dar....povestea va continua ,nu a luat sfarsit.In final o va face,stiu,dar cum sa-l ajut?Ce pot face eu?Cum sa-l sfatuiesc,am doar 17 ani...