11 Octombrie, 2025, 01:30:31 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Infern!  (Citit de 6168 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Mai, 2005, 02:29:45 a.m.
Citit de 6168 ori

Paul

Ce vi se pare voua infernal? Care vi se pare cel mai odios lucru ce vi s-ar putea intampla?
Iubesc, deci exist.

12 Mai, 2005, 12:37:10 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Cel mai mare infern il poate produce creierul tau. Atunci cand o ia razna si esti constient (cat de cat) de asta.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

12 Mai, 2005, 07:02:07 p.m.
Răspuns #2

whiterose

Daca prietenia este singurul colt de RAI pamantesc (parerea mea!), atunci, INFERNUL .....inseamna singurateate, ura, invidie, dusmanie, minciuna, ......(tot parerea mea!).

12 Mai, 2005, 07:34:32 p.m.
Răspuns #3

un_suflet

Nici nu vreau sa ma gandesc la asta! In fiecare rugaciune spun " Nu-mi da Doamne cat pot duce!" :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

16 Mai, 2005, 11:17:08 p.m.
Răspuns #4

Guardian|Angel

acum ceva timp in urma ...aveam foarte multi prieteni... nu puteam trai fara oameni in jurul meu...imi era atat de frica sa fiu singura...si exista o vorba...."de ce ti-e frica,nu vei scapa"...ei bine...acum sunt singura...nuam pe nimeni...de cate tin in mine,in sufletul meu,sunt ca si un vulcan gata in orice moment sa explodeze....dar poate e mai bine asa...fiindca toti cei ce erau odata in jurul meu,m-au tradat!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

18 Mai, 2005, 05:11:57 p.m.
Răspuns #5

RocksyBaby

Vizitator
Infernal este sa ai incredere in cine nu trebuie si sa fi tradat... infernal este sa fi singur pe lume... infernal este sa nu ai nici un sprijin din patrea nimanui...sa te lupti cu vantul...sa fi parasit de toti prietenii.Este infernal sa nu ai grija de sufletul tau.In alt plan,este infernal sa nu ai dupa ce bea apa...
« Ultima Modificare: 19 Mai, 2005, 09:26:28 a.m. de RocksyBaby »

03 Iulie, 2005, 08:17:00 p.m.
Răspuns #6

Guardian|Angel

insa poate fi un infern si lipsa increderii in propria persoana...sa te pierzi pe tine insuti...si sa nu te mai regasesti...asta e cel mai crud  infern!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

03 Iulie, 2005, 11:30:07 p.m.
Răspuns #7

Strumfita

Infernal .. e sa ai multi prieteni in jurul tau . prieteni care sa te paraseasca .. si sa te trezesti intr`o zis singur .. infernal este sa crezi ca nu esti iubit , sa crezi ca nu vei fi iubit niciodata, si sa ai dreptate in acesta privinta, infernal , e sa traiesti in necaz, si sa te rogi zilnic sa-ti dea Dumnezeu o zi buna, dupa 10 rele, si sa realizezi ca acest lucru nu s-a intamplat.
 Infernal, e sa fi confuz in ceeac ce priveste coborasurile vietii.  :'(
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

18 Octombrie, 2005, 01:36:03 p.m.
Răspuns #8

Lord_Saladin

Vizitator
Infernal sufletului este lipsa iubirii...
mai ales aceea lipsa, in care constientizezi sansele reduse de a ajunge la fericire.

18 Octombrie, 2005, 07:26:22 p.m.
Răspuns #9

DIANA

Vizitator
In Biblie nu apare cuvantul "Iad", iar "Infern" cu atat mai putin. Asta spre deosebire de cuvantul "Rai" care apare in multe locuri. De unde si cum a aparut notiunea de Iad? Si de ce este ea opusul celei de Rai?

18 Octombrie, 2005, 07:57:07 p.m.
Răspuns #10

|ngerMorT

Dar de unde a aparut ideea ca diavolul are cornite si o coada lunga si e roshu..?  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

19 Octombrie, 2005, 12:15:13 a.m.
Răspuns #11

Evangeline

Infernal este sa nu ai nici un suflet langa tine, sa nu te astepte nimeni cand vii de la servici, prietenii sa te cauta doar cand au nevoie de tine, sa nu ai pentru ce ori pentru cine sa razi, sa plangi :'(.
Infernal este sa nu reusesti sa faci nimic, cand muncesti zi si noapte pentru a fi acceptat si sa fii exclus mereu. Infernal este sa nu ai pentru ce sau cine sa traiesti si zilele sa fie din ce in ce mai urate.
Infernal este sa nu poti iubi, sa ai sufletul inghetat sa nu poti simti dragostea ce ti-o ofera cei de langa tine. :'(
Never, never quit!

20 Octombrie, 2005, 10:02:15 a.m.
Răspuns #12

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
Insert Quote
Dar de unde a aparut ideea ca diavolul are cornite si o coada lunga si e roshu..?

Pentru ca diavolul s-a substituit, in Europa, peste imaginea zeului pagan Pan...
ar fii un motiv....

apoi, daca stam sa analizam, in toate culturile, exista "cineva rau", si acel "ceva rau" este reprezentat cam la fel...

Citat
In Biblie nu apare cuvantul "Iad", iar "Infern" cu atat mai putin. Asta spre deosebire de cuvantul "Rai" care apare in multe locuri. De unde si cum a aparut notiunea de Iad? Si de ce este ea opusul celei de Rai?

Dar apare cuvantul "gheena"....

Citat
Infernal este sa nu ai nici un suflet langa tine, sa nu te astepte nimeni cand vii de la servici, prietenii sa te cauta doar cand au nevoie de tine, sa nu ai pentru ce ori pentru cine sa razi, sa plangi .
Infernal este sa nu reusesti sa faci nimic, cand muncesti zi si noapte pentru a fi acceptat si sa fii exclus mereu. Infernal este sa nu ai pentru ce sau cine sa traiesti si zilele sa fie din ce in ce mai urate.

asa-i....

21 Octombrie, 2005, 11:09:07 p.m.
Răspuns #13

charlie

infernul exista, si e chiar aici pe pamant
You believe but what you see
You receive but what you give

23 Octombrie, 2005, 09:11:21 p.m.
Răspuns #14

desdemona

infern?infern este viata asta,nu inteleg de ce mai este unul si in viata cealalta..cand infernul este pe Pamant.dar cred ca pentru mine infern ar fi cand as vedea ca nu insem nimic,ca sunt doar o vorba soptita in vant,ca nu valorez pt nimeni si pentru nimic...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului