Cine sunt eu?
Sunt un om. Sunt o fata naiva .. prea naiva , prietenoasa, ambitioasa, imi place sa ascult parerea celor din jur, stiu sa dau sfaturi, imi place sa citesc, sa scriu, sunt sincera, puternica atunci cand vreau si cand trebuie, am simtul umorului, imi place sa ajut , sunt visatoare .. prea visatoare.. sunt optimista , cel putin imi place sa cred ca sunt optimista ..
La varsta mea pot spune ca am trecut prin multe .. uneori ma gandesc ca am trecut prin prea multe .. nu pot spune ca imi iubesc viata ... pentru ca as minti .. sunt plina de suferinta, de griji, plang foarte mult .. as vrea sa pot zbura ... sa plutesc .. as vrea sa scap de tot si de toate .. sa scap de atata suferinta ,, as vrea sa gasesc fericirea .. sa pot spune si eu macar o data ca iubesc viata .
Sunt o fata cu foarte multe vise si dorinte si am ajuns sa cred ca mie nu mi-e scrisa fericirea in cartea vietii mele.
Am coltul meu de camera unde ma inchid .. ascult melodii triste si imi scriu gandurile plangand .
Sufletul imi este plin de rani ce nu vor sa se mai inchida.
Asta sunt eu sau cel putin asta am ajuns din cauza suferintei , o fata .. o fata care nu se mai stie bucura de viata .. o fata care nu mai stie zambi ..
Nu am plans niciodata de fericire .. in schimb plang ore intregi din cauza suferintei ..
Asta sunt eu, si asa voi ramane pana voi descoperii latura buna a vietii .. pana voi descoperii fericirea ...
Ah .. fericirea .. un cuvant ... in care nu mai cred ..