10 Octombrie, 2025, 09:23:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am crezut  (Citit de 4064 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Mai, 2005, 12:46:27 a.m.
Citit de 4064 ori

HERRA

Vizitator
Am crezut mereu in mine! Poate de aici a mai fost un pas pana la a face o greseala imensa, vreau sa cred ca a fost vina mea !
Am crezut ca un zambet oferit cadou nu strica nimanui, cu atat mai putin tine. Am crezut in vorbele tale, prea frumoase pentru a fi reale, vroiam cu disperare sa cred!
Am crezut ca timpul nu doare, ca noi ne putem juca cu el, asa cum simtim nevoia, ca el este altruist, ca tot ce moare intr-o zi va renaste.
Am crezut ca sentimetele sunt inaltatoare, ne innobileza, ne aduc respectul celui care il impartaseste macar pret de o clipa. Sufetul imi parea a fi  univers unde se se nasc emotii, zambete, soapte dulci, lacrimi de fericire,sperante!
Am crezut ca e sucient sa te iubesc, ca vei aprecia,ca asta iti doreai!
Am crezut in tine, fara motiv, fara limite, fara teama...
Acum, ai plecat...vreau sa cred ....ca nu te mai intorci!
« Ultima Modificare: 24 Mai, 2005, 01:10:55 a.m. de Hera »

24 Mai, 2005, 08:09:26 a.m.
Răspuns #1

Robert.

Vizitator
Hera, e adevarat ce spui tu aici? E chiar vorba de tine? Ce sa credem?

24 Mai, 2005, 10:19:40 p.m.
Răspuns #2

Guardian|Angel

prefer sa nu cred nimic...m`ar durea suferinta ei....as simti-o pe pielea ei....sau poate am simtit-o deja....priveste inainte draga mea prietena.....toti suntem alaturi de tine! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

26 Mai, 2005, 10:05:41 p.m.
Răspuns #3

HERRA

Vizitator
Am crezut ca teama e un sentiment firesc, insotit de incertitudine. Nu cunosteam motivul care era la baza temerilor si incertitudinilor mele.
Am crezut ca viata a fost nemiloasa cu mine, ca nu exista decat o divinitate care de cele mai multe ori e nepasatoare la tipetele si suspinele mele.
Am crezut ca tacerea poate aduce liniste!
Am crezut ca suntem cu toti croiti la fel iar daca voi zambi mi se va raspunde tot cu un zambet!
Doamne, ce credula eram!
 :'(

Robert, la ce te referi? Par a vorbi de altcineva? Par a fi din piatra? Par a fi incapabila de...ce?

27 Mai, 2005, 09:46:29 p.m.
Răspuns #4

un_suflet

Continua sa fii aceeasi ...si totusi alta... :)
Continua sa crezi in tine si...este mai mult decat suficient pentru a nu-ti fi teama de nimic!
Si daca totusi intr-o clipa...secunda...moment vei simti apropiindu-se de tine acest "sentiment" ....CONTINUA SA CREZI IN TINE....SI IN NOI! :)[/
pre]
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!