Uneori cand totul e mai greu, cand ti se pare ca nimic nu mai poate fi asa cum ai sperat, se intampla ceea ce crezi ca e speranta...se poate sa te inseli...numai speranta insa mai pastreza in suflet dulceata vremurilor care au trecut, mai pastreaza o forta care uneori dispare doar pentru ca ti se pare ca lumea pe care ai cladit-o s-a sfarsit...lumea este in continuare a ta, numai ca din cauza suferintei, nu reusesti sa vezi lucrul acesta..doare uneori sa privesti in urma sa vezi cate ai fi avut ocazia sa realizezi si cineva, care tot ce dorea era insuccesul tau, a ruinat totul intr-o clipa....doare sa vezi ca tot ceeea ce ai sperat , pentru realizarea caruia ai depus atata efort, s-a terminat...si mai ales sa nu stii de ce.....si tu suferi si te lasi pagubas....nu este cazul meu...faptul ca am realizat atatea, cu propriile mele puteri, fara sa depind de nimeni si nimic, ma incurajeaza....asa cum am reusit sa fac o mica parte din ce mi-am propus, voi reusi sa duc la bun sfarsit ceea ce am inceput, numai ca de aceasta data, o voi face mai bine si voi cladi acea lume care odata m-a inconjurat, mai sigura si mai puternica...ma va reprezenta, pentru ca eu sunt sigura pe mine si prin ceea ce am facut, am dovedit acest lucru, sunt puternica, sunt ghidata de conceptul, "ceea ce nu te omoara, te face mai puternic!" ...loviturile primite de la viata au fost multe si puternice...dar tot ceea ce m-au invatat e ca toate se intampla cu un rost si daca e sa cad, o fac doar pentru a ma ridica...si ma ridic de fiecare data mai sus, chiar daca e mereu cineva care imi vrea raul si se bucura de insuccesele mele....asta inseamna ca sunt totusi importanta, inseamna ca fac ceva ce cuiva nu convine, si ca daca acea persoana imi face rau doar pentru asta, imnseamna ca ceea ce fac....ar putea fi vazut si de altcineva in afara de mine...am promis ca odata si odata voi face ceva ce va schimba si zgudui lumea.....am inceput...si nu ma voi opri nici daca ar fi sa mor....
Poate tot ce am pierdut au fost doar cateva batalii, dar razboiul, continua...si nu ma voi opri pana nu-l voi fi castigat!!
Sunt in stare de multe si poate mi-a luat mult timp sa vad lucrul acesta, asa ca trebuie sa multumesc celui ce a incercat sa-mi faca rau...nu a facut decat sa indeparteze de mine persoanele in care eu aveam incredere si nu meritau.....sunt
sigura ca nu asta era efectul scontat.....am si pierdut poate, dar mai urmeaza multe batalii si le voi castiga eu, pe fiecare in parte fiindca am invatat sa supravietuiesc fara sa stiu cum e sa fii iubit....nu cred in ghinion....in soarta nici atat....ti-o faci cu mana ta...si asta e ceea ce am eu de gand sa fac.....vor urma multe zile si voi sti sa fac din fiecare o sarbatoare ....viata mea, mi-o conduc sa cum cred de cuviinta, asa cum am vrut dintotdeauna sa o traiesc....in liniste si pace sufleteasca....cu rezultatele propriilor mele eforturi.....si da, imi place viata, imi place modul ei de a ma face sa vad lucrurile....poate am avut de suferit, dar mai putin decat daca as fi continuat sa cred in persoane care nu meritau.....tot ce vreau e sa-mi fie recunoscute meritele, si mai am multe de facut pana sa ajung acolo.....pentru ca lupta mea, abia a inceput....si voi lupta pana la capat!
Se vor cai cei ce m-au discreditat, cei ce nu au crezut in mine si cei ce m-au mintit si m-au ranit, dar cand o vor face, nu va mai exista ietare, caci eu aleg sa traiesc in viitor, nicidecum in trecut...
Ce-a fost a fost, si a fost ce a fost sa fie si nimic mi mult, iar daca nu.....vom vedea.....dar tot de trecut tine....asa ca ...e mai bine mai tarziu decat niciodata....sa ceri iertare si sa primesti...de la cineva care iubeste si isi doreste sa ierte si sa o ia de la capat!!!!!!
poate si altii se vor regasi in ceea ce am scris...asa ca....sper ca "experienta" mea sa va fie de folos!cu drag....si prietenie pentru voi si intreaga lume!