Vara trecuta plecasem din oras ,din tara cu gandul ca voi putea uita de el...Am trecut pe sub fereastra casei lui pentru ultima data in urmatoarele 3 luni,mi-am luat ramas bun in soapta.Stia ca plec la ora 6 dimineata ,i-am spus ,dar nu a iesit la geam sa il vad ,sa ma vada.Am simtit in sufletul meu o durere adanca,as fi vrut sa plang ,sa-mi vars amarul ,dar nu puteam ,nu eram singura in masina...NE-AM DESPARTIT cu toate ca il iubeam si ma iubea (abia acum am aflat ca MA IUBEA),soarta a fost crunta cu noi,lumea a fost,este prea rea cu noi...
Am crezut ca fugind de el il voi uita,dar cu cat fugeam mai departe,el era mai aproape de inima mea.Petreceam nopti intregi la geamul apartamentului,singura,plangand...Imi doream ,din suflet, sa mi-l scot ...il uram pentru ca a hotarat sa ne despartim (cu toate ca ne intelegeam si ne completam reciproc) si in acelasi timp il iubeam ,asa cum numai o singura data in viata poti iubi.
Nu am putut sa nu ii scriu.Ii vorbeam de iubirea mea,dar el imi raspundea doar cu prietenie.Il rugam sa-mi spuna ca ma uraste,ca NU MA IUBESTE,ca ma dispretuieste,ca nu vrea sa mai auda de mine,ca vrea sa uite de numele meu...imi raspunea cu IGNORANTA.Credeam ca voi innebuni,doaream CERTITUDINE,insa el nu spunea nici DA ,nici BA.
Am continuat asa 5 luni (aproximativ),dupa care ne-am "impacat" (nu am fost niciodata despartiti,de fapt,era cel mai bun prieten al meu ,ma sustinea,ma sprijinea si in acelasi timp ,cand era vorba de iubire,ma tortura ).
In ziua de Craciun,dupa ce vazese scrisoarea mea (postata aici) catre Mos,mi-a spus din nou IUBIRE si am aflat ca m-a iubit si ma iubeste foarte mult.Stiti cum se spune,cea mai mare dovada a iubire este sa sti sa renunti...renuntase la mine ,crezand ca asa este cel mai bine,cu toate ca ma iubea...
Este imposibil sa redau prin cuvinte ce am simtit in clipa cand,dupa luni intregi de suferinta,mi-a spus din nou "iubire".
Iti multumesc,iubire,pentru fericirea ce-mi oferi!
just_A_tear