Azi ma simt putin mai analitic , asa ca perimite-mi te rog sa fiu asa si cu tine ,
ai spus " nu imi e frica sa iubesc" de aici deduc ca in adancul sufletului tau esti convinsa ca inca mai poti , pentru ca nu ne poate fi frica sau nu, de ceea ce suntem convinsi ca nu mai poate sa ni se intample, de asemenea aceasta expresie nu poate fi valabila pentru ca dragostea de multe ori nu este o manifestare constienta de vointa , ci tine foarte mult de natura omului, iar daca poti sa suferi crede-ma poti sa si iubesti.
de asemenea ai afirmat "nu mai pot " , deci ai putut si asta nu se pierde, faptul ca acum consideri ca nu mai poti este, cred eu, normal , constientul tau a "perceput" atat "placerea" unei relatii de iubire cat si durerea cand aceasta relatie s-a destramat , iar ultima cred ca
inca e mai puternica .........
"nu mai am pe cine" deci, rezulta ca constient sau inconstient cauti , deci speri, si asta pentru mine este o dovada infailibila ca lumina dragostei inca palpaie in tine , ia asteapta pe cineva capabil sa o vada si sa stie sa o alimenteze ca ea sa poata straluci asa cum o facea odata.
am observat de asemenea cum poate inconstient ai trecut de la plural la singular , ceea ce ma duce la gandul ca, desii au fost mai multe persoane in viata ta , doar unul a contat cu adevarat pana acuma , persoana pe care poate, ca o condamni cel mai mult pentru starea ta, dar, de care, cred ca daca esti sincera cu tine, te leaga si multe momente frumoase .
"mitul printului" asa cum imi place mie sa il numesc, il vad prezent si la tine ,acesta ne face sa ne imaginam o dragoste speciala, care sa se diferentieze absolut de restu , si sigur ca atunci cand iubim speram ca aceeasta sa fie dragostea cea "mare" , ei cand realizam ca nu a fost , pentru a ne apara "visul" si speranta apar intrebari de genul am fost cu adevarat fericita , iar raspunsul de cele mai multe ori este "nu" pentru ca ,cum altcumva am putea merge mai departe.
ei in sfarsit ca sa iti raspund si la intrebare traiesti pentru
mine pentru ca daca nu ai fi "tu"eu as fi foarte foarte singur si mi-as pune aceeasi intrebare

in speranta ca nu te-am suparat prea tare (chiar daca poate am fost total pe dinafara pe aici ) te

R . si bafta