10 Octombrie, 2025, 11:56:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am creat un demon!  (Citit de 10383 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Februarie, 2006, 10:18:57 p.m.
Răspuns #15

ONLY DESIRE

iubirea nu trebuie sa o cauti,nu trebuie sa o astepti...ea vine singura,si vine cand ea doreste...si niciodata cand te astepti;parca ar vrea sa ne prinda mereu cu garda jos,sa nu ii putem tine piept!iubirea exista...undeva in sufletul tau,astepta numai persoana potrivita....persoana pe care tu nu trebuie sa o cauti caci atunci cand va veni vei sti ca este ea...caci iubirea va incerca sa-si faca loc...sa iasa la iveala;nu trebuie sa crezi...nu trebuie sa speri:trebuie doar sa traiesti,sa fiii fericita cu tine insati...si dragostea te va gasi,sa nu te indoiesti de asta! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

09 Februarie, 2006, 10:28:01 p.m.
Răspuns #16

Guardian|Angel

Da draguta mea, dragostea m-a gasit, dar unde e persoana aceea caruia sa-i daruiesc dragostea mea, fara teama de a fi ranita?
Unde e cel caruia sa ii daruiesc ragostea?el oare va aparea?
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

09 Februarie, 2006, 10:36:51 p.m.
Răspuns #17

ONLY DESIRE

De asta sa nu te indoiesti niciodata...frumusetea sufletului si a fizicului tau o vor atrage!dar asta nu trebuie sa se intample maine...peste o saptamana....1 luna!Nu incerca sa o cauti in orice iti iese in cale...caci nu vei reusi sa-i oferi dragostea ce-ti umple sufletul....caci dragostea se ofera singura persoanei potrivite!cand suntem disperati sa o intalnim...parca si mai mult se ascunde!Dar va veni de asta sa nu te indoiesti....si ai sa vezi ca o sa merite asteptarea!eu sper ca o sa apara in curand...si am sentimentul ca asa o sa fie!pana atunci ai grija de tine...fiii fericita,caci Dumnezeu te-a facut speciala!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

09 Februarie, 2006, 10:45:57 p.m.
Răspuns #18

Guardian|Angel

Asta mica ma face sa zambesc..nu stiu de ce zi asta mica, caci la urma urmei suntem de aceeasi varsta, dar sensibilitatea ei ma impresioneaza, si bineinteles, ca mereu ma face sa zambesc..parca ma doare sufletul ca nu pot proteja p[e unii care sufera...printre aceste persoane se numara si draga only u, care mereu incearca sa ridice moralul celorlalti...imi placi si tu mie, ca femeie, ca suflet, ca om...esti frumoasa in toate sensurile...te imbratisez, si iti multumesc pentru cuvintele tale...sper din tot sufletul ca demonul sa dispara..

09 Februarie, 2006, 10:52:22 p.m.
Răspuns #19

ONLY DESIRE

"sa dispara?"...nici nu exista!Imi place cum suna "asta mica"...pentru ca mereu am vruta sa raman mica..sa nu fiu constienta de raul din jurul meu!Suferinta mea e pe sfarsite cred...pentru ca am invatat un lucru important:sa am bucur de fiecare clipa caci poate fi ultima...voi lupta sa-mi gasesc fericirea,iar de nu o voi gasi eu (alaturi de El) atunci sunt convinsa ca voi fi putin mai fericita prin simplul fapt ca am facut totul pentru a o capata! :-*
« Ultima Modificare: 12 Februarie, 2006, 11:32:32 p.m. de only u »

10 Februarie, 2006, 10:38:34 p.m.
Răspuns #20

desdemona

ma bucur ca draga mea only u este optimista..si sunt mandra de asta. :) si ma bucur ca a reusit sa iti ridice si tie moralul un pic draga Rebe...tu care l-ai ridicat de atatea ori la atatea persoane fara sa ceri nimic in schimb..asta arata ca esti o persoana cu un suflet cum rar mai gasesti... :) dar ..esti si o persoana foarte puternica..si eu am incredere ca vei reusi..vei reusi sa astepti sa fii fericita.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 Februarie, 2006, 07:20:45 p.m.
Răspuns #21

Lady Allia

Draga mea...am incercat macar o clipa sa gasesc acest "demon" despre care tu crezi ca l-ai creat in drumul tau prin tara durerii si a marilor lacuri de lacrimi si...pe masura ce inaintam dupa urmele pasilor tai pe care i-am gasit aici...pe lovetime...am constatat ca in teama ta de a crea un monstru ai dat nastere unui inger defapt.
Da draga mea...un inger!
Demonii scumpa mea...dor...lovesc...lasa cicatrici adanci si nemiloase, dar tu lasi sperante, prietenii, ganduri frumoase, iertare, incredere si o manuta intinsa mereu catre cineva care sufera.
Nu vei putea niciodata sa fii un demon decat poate pentru tine insuti facandu-ti rau si suferind prea mult din dorinta sincera si puternica de a fi mereu utila sufletelor de langa tine, dar si asa vei ramane mereu un inger.
Unde vei pasi mereu vei lasa o pana din aripile tale frumoase si asa vom stii mereu cum sa te gasim  :) :-* :), dar atunci cand vei renunta la ultima pana sa o faci in bratele unui inger la fel de frumos si bun ca si tine care sa iti arate cel mai frumos drum in viata...drumul iubirii si al fericirii.  :) :-* :-* :-* :)

25 Februarie, 2006, 10:52:00 p.m.
Răspuns #22

Guardian|Angel

Cu o imensa durere in suflet, trebuie sa spun ca acest demon exista dragii mei...exista si traieste in mine...ptr ca acest demon, lasa cicatrici si loveste ingrozitor de puternic...am creat un demon, si poate au fost si altii partasi la crearea acestuia, insa dorinta mea, i-a alimentat pofta de viata!
Ma urasc ca am lasat o creatura odioasa sa se nasca...si s-a nascut in mod brutal...ma urasc ca tot ce ating se ofileste, asta spune multe despre sufletul meu..ma urasc pentru ca sufleul imi este apasat...ma urasc ca inca mai traiesc, iar demonul se hraneste cu viata mea, ma urasc ca nu pot face ceva...orice numai sa alung teama...ma urasc pentru ca vad in fiecare dimineata soarele, imi e scarba de mine, imi e rusine de mine, si toate sentimentele negative, s-au adunat in mine....si le nutresc ptr propria-mi persoana...!
Ma urasc ...si urasc demonul asta blestemat!

26 Februarie, 2006, 09:37:06 p.m.
Răspuns #23

desdemona

ciudat,..atunci cei din jurul tau care te unosc foarte bine te iubesc?
daca tu alimentezi demonul cu ura..cum vrei sa moara?cum vrei ca partea frumoasa din tine sa iasa la iveala,daca tu toata energia ti-o consumi pe aceasta ura?
hai..hai sa redirectionam aceasta energie...spre a te iubi..spre a te intelege..nu vrei?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Februarie, 2006, 02:09:31 p.m.
Răspuns #24

a_lina2

Ai grija sa nu faci aceleasi greseli si cu persoana pe care o ai acum langa tine,persoana pe care tu o crezi acum"salvatorul tau",cel care te-a ajutat.
   Nu uita roata se invarte........
   Bafta!!
Doar eu.....

27 Februarie, 2006, 07:03:21 p.m.
Răspuns #25

Guardian|Angel

Ce greseli sa fac, si cu ce persoana?
singura mea salvare sunt eu insami...trebuie sa invat sa am incredere in mine...in ceilalti,am avut prea mult, si nu a iesit nimic bun din asta....as vrea si ca roata sa se invarta,dar uite ca uneori e patrata...si sta pe loc...sa dea Dumnezeu sa gasesc in ceilalti care imi sunt aproape(nu ma refer la cei de pe site) macar un sfert din ce au gasit ei la mine... ::)