11 Octombrie, 2025, 02:22:40 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Disperare  (Citit de 4047 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Iunie, 2005, 12:41:13 a.m.
Citit de 4047 ori

Christian

Am nevoie de sfaturi si de ajutor. O sa incerc sa fiu concis si totusi sa nu scap nimic. Eu 35 si ea 32 avem 11 de viata in comun nu suntem casatoriti eu mai pitin romantic ea mai pesimista. Am gresit atunci cand ea era mai distanta mi-am postat niste anunturi pe net si m-am vazut cu cateva tipe. Nu a fost nimic si nici nu urmaream sex doar ca nu stiam daca ea este mai rece cu mine pt ca am eu o problema de comportament. Eram ok dar prostia masculina m-a facut sa fac acest lucru. A aflat si evident ca nu a crezut si nu crede ca nu a fost nimic intre mine si ele. De atunci au trecut cativa ani dar cicatricile ei au ramas, a suferit enorm si atrebuit 6 luni sa faca si un tratament cu pastile. de atunci nu mai este nimic ca inainte. m-am gandit sa ma revansez si pentru ca acum stateam impreuna si aveam net acasa am mai facut cateva conturi de care stia si in care cautam o bisexuala. Evident ca ea nu dorea asa ceva si stiam ca nici ne ne va contacta cineva dar stiam ca tipi o sa navaleasca peste noi. Pentru asa si erau conturile, darea nu stia doream sa poata comunica cu ei. Treptat eu m-am retras si am lasat-o pe ea sa controleze situatia. in final sa intalnit cu 2 tipi si din cate stiu nimic nu a fost intre ei. insa la un moment dat a pierdut controlol si a inceput sa comunice cu cineva din Egipt, asta era prin martie. Eu stiam, ea nu stia ca eu stiu. Pe 31 mai a plecat acolo pentru o luna eu "oficial" stiam ca pleca cu o invitatie la o prietene de familie si culmea asta stie si mama ei. Acum totul pare clar dar nu este. Ea nu este o *bip*, am fost primul ei barbat, cand vede pe una pe strada "boita" rau sau cu fusta pana la cur zice: ia uite ce panarama" si totusi nu o mai recunosc. Cum a putut face asa ceva. O iubesc enorm, stiam unde pleca si cum si totusi i-am respectat decizia, nu i-am spus ce eu stiu. Am facut o greseala si i-am spus la tel ca stiu ca ea este acolo sa se vada cu cineva, ca am vazut mesajele. acum cred ca gandeste ca si daca nu este ok cu egipteanul nu are rost sa continuam, ca o sa ma razbun, ca o s-o insel?
Sper ca am fost destul de clar si poate cineva ma poate ajuta.
nego_cristian@yahoo.com 0722.24.08.08
Va multumesc

14 Iunie, 2005, 09:44:34 a.m.
Răspuns #1

RocksyBaby

Vizitator
Poate ca ranile ce i le-ai provocat au facut-o sa nu te mai vrea la fel de mult...Fa-o sa te iubeasca...
     "m-am gandit sa ma revansez si pentru ca acum stateam impreuna si aveam net acasa am mai facut cateva conturi de care stia si in care cautam o bisexuala."......" O iubesc enorm,." ...stai sa ma gandesc putin...cum adica? vroiai sa creezi o asemenea diversitate sexuala in intimitatea voastra?!oare mai exista dragoste in inima ta?

14 Iunie, 2005, 09:47:13 p.m.
Răspuns #2

Guardian|Angel

ma credeti ca eu nu stiu ce fel de relatie e asta??eu nu stiu ce sfat sa dau....nu inteleg...dar dragoste,ma insel ca e....o fi doar obisnuinta....obsesie...cine stie....nu pot decat sa urez multa bafta in rezolvarea acestei.."dileme"
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

14 Iunie, 2005, 11:05:37 p.m.
Răspuns #3

Maria

Vizitator
  Nu stiu daca pot da sfaturi dar pot sa-i spun iubitei tale prin intermediul tau,...mai bine o sansa relatiei voastre decat o relatie in Egipt. Daca aici si-a permis sa mearga la-ntalnire cu un alt barbat,indiferent daca a fost sau nu o relatie, acolo in afara de banii pentru piata, parfumul de noapte si gestionarea bucatariei nu v-a avea parte de nimic. Ca v-a dori sau nu primul lucru de care v-a trebuii sa se lapede este religia din care provine(banuiesc crestina).
    O intrebare:prietena de familie despre care spunea era egipteanca? romanca stabilita in Egipt? Pentru a da curs unei asemenea invitatii era nevoie de ceva drumuri la ambasada, asigurari platite de cel care facea invitatia, ceva de mers pe la externe.Cum de nu i-a fost teama sa minta? Sa fie oare prima ei muinciuna, sau este des folosita si-atunci lasa impresia unei ,,pesimiste"(cuvant care te citeaza)?
      Cam atat cu parerile, sa aveti minti limpezi si sa hotarati cei mai bine pentru voi, sa nu regretati mai tarziu!

17 Iunie, 2005, 03:36:18 a.m.
Răspuns #4

un_suflet

Daca o iubesti CU SUFLETUL...roaga-te pentru ea sa se intoarca sanatoasa in tara.
Daca te iubeste ASEMENEA...va veni acolo unde pentru VOI inseamna ACASA...
Restul...tine de ziua de ieri si care...nu mai pot fi schimbate, dar din care fiecare din voi a invatat ceva. Impreuna, din clipa de fata...veti privi doar INAINTE!
Nu dispera! Iubeste si iarta!
 :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

17 Iunie, 2005, 07:18:02 p.m.
Răspuns #5

HERRA

Vizitator
Sincer...eu ma pun in locul ei! Daca mie, iubitul sau sotul mi-ar face un asemenea gest...as uitat...ca l-am cunoscut vreodata! Pentru mine acel om nu ar mai exista...dupa ce i-as plati cu aceiasi moneda! Pe mine nu m-ar incalzi cand mi s-ar spune 'erai distanta...n-a fost decat sex'..poate m-ar dezgusta!
Maria, esti cumva clarvazator? De unde stii tu de ce va avea ea parte acolo? Poate imi zici si mie ce ma asteapta!
Cristi...acu e cam tarziu pentru lacrimi, mama avea o vorba 'trebuia sa plangi cand ai facut prostia asta'.
Iti dau un sfat, roaga-te...sa nu gandeasca ca mine!