11 Octombrie, 2025, 11:47:43 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Subiect pentru saptamana 20 iunie - 26 iunie  (Citit de 8864 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Iunie, 2005, 08:31:26 p.m.
Citit de 8864 ori

Lorelei

Saptamana noua, sugestie noua.

Hai sa scriem o poveste scurta despre un motan. Fiecare trebuie sa scrie intre 5 si 10 randuri iar cel care scrie dupa sa continue povestea de unde a lasat-o predecesorul. Ce ziceti, va prindeti? Nu in versuri ca ne prindem urechile. Poveste. Ce ziceti?  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

20 Iunie, 2005, 09:15:05 p.m.
Răspuns #1

Guardian|Angel

;)
l-am gasit intr-o zi ploioasa ...era in parc...sub un copac!Mic si zgribulit...se uita cu ochisorii lui  la mine,si a mieunat asa dragut ca aproape ma implora :"ia-ma acasa,ia-ma cu tine...mi-e frig,si am nevoie de cineva sa ma ingrijeasca!"cum l-as fi putut refuza...???
L-am luat imediat in brate,l-am ascuns sub paltonul meu de ploaie...si l-am dus acasa...acum era de fapt marea problema...iubitul meu,e alergic la pisici...dar eu nu puteam privi impasibila la drama acelui motan...singur si ud,intr-o lume mare si rea....atunci,.......

(continuarea ;D)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

22 Iunie, 2005, 09:34:26 a.m.
Răspuns #2

Lorelei

...atunci am realizat ca una dintre intrebarile existentiale ale omului in lungul sir de ere se refera la libertatea de a alege intre un barbat si-un pisic.  ;D Care va sa zica - drama existentiala. Pisi mic care doarmea colac la mine-n brate sau motanul infoiat din fotoliu care gesticula, tusea , reprosa...  Pisi? Motan? Pisi? Motan? Deja mustaceam.  :P
Asa ca am inceput sa fac o lista nesfarsita de avantaje si dezavantaje, de bile albe, bile negre...
1. pisi - multumit pentu inceput cu 1l lapte pe zi si mai tarziu cu ceva kittycat
    masculu' de fotoliu - pretentii mancare gatita, nazuri ca ii lipseste nu stiu ce etc etc
2. .......

22 Iunie, 2005, 04:31:52 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
2 - pisi mic multumit cu cate o mangaiere absenta in timp ce imi citesc din kafka (ce, credeati ca in timp ce urmaream "clona"...hihihi);
   - motanul infoiat ce-mi toarce creierii non stop, "mai freaca-ma la sale cu gelul ala"(sigur ca da, ca eu te-am pus sa joci fotbal pana ti-a crapat spatele si acum vii la mine sa iti pun prisnite)

3....
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

22 Iunie, 2005, 09:27:53 p.m.
Răspuns #4

dew

Vizitator
 3. pisu-multumit cu blanita lui,pe care o spala singur ,singurel,torcand,in timp ce eu imi petrec timpul (seara) cu prietenii pe Lovetime.
     motanul mai cu mot,nu,nu poate sa-si puna apa in cada,singurel.Am spus,trecem cu vederea,ii dau eu drumul la apa,ii pregatesc baia si ma intorc la PC.Peste cateva minute il aud,tipa ca un isteric:"Fata draga,si pe spate cine ma spala?" ...in gandul meu :"nici nu ai pretentii,'dragutu' ..."

22 Iunie, 2005, 10:04:27 p.m.
Răspuns #5

Robert.

Vizitator
4...
5...
6...
....
In concluzie, am ales sa raman cu iubitul! ("masculul", "motanul", "dragutul" sau cum i se mai spune, ca sa nu existe nici o confuzie) ;)

Si n-am regretat!

22 Iunie, 2005, 10:17:02 p.m.
Răspuns #6

Lorelei

off topic  ;D

Dragilor, dragilor, uitaram cu totii ca povestea era despre un pisoi?
Ah, acum imi dau seama ca am zis despre un "motan". Si iaca na, motan am vrut, motan am capatat!  ;D ;D ;D

22 Iunie, 2005, 10:25:20 p.m.
Răspuns #7

dew

Vizitator
 Nu pot sa regret!
Astazi stam tolaniti de dimineata pana seara,in cuibusorul noastru,el pe un fotoliu ,eu pe altul...
 Din cand in cand il aud (obisnuitele crize de isterie ) :"Da' mai fa si tu ceva in casa asta,ca s-a transformat intr-o mare gaura de sobolan  :D  ! " ,gandesc :Daca l-ai aruncat pe pisu' in strada si lui ii spun: "Da,puiu' ,asteapta ..." (hahaha si in continuare imi vad de ale mele,de discutiile cu prietenii ,pe Lovetime ) .De ce nu mai fac nimic?  ??? Nu banuiti ?
    Am devenit si eu o mare motanITA  :D . ("ca sa nu existe nici o confuzie" )

A trecut un an de cand la aruncat pe pisi afara...Intr-o dimineata,ploioasa,facandu-mi obisnuita plimbare in parc (...continuare  ;D )