11 Octombrie, 2025, 12:29:31 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: As vrea...  (Citit de 15510 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Iunie, 2005, 10:09:11 p.m.
Citit de 15510 ori

dew

Vizitator
   Va propun ca in acest nou topic ,in speranta ca ne vom cunoaste mai bine,sa scriem despre planurile noastre de viitor,sa scriem ce ne dorim de la aceasta zi,de la viata...
 As vrea...in primul rand,ca Dumnezeu sa-mi dea sanatate si putere de a lupta,caci viata,in ochii mei este o lupta in care unii castiga,iar altii pierd.Eu sunt o fata mai sensibila,dar lupt sa ma schimb,vreau sa fiu tare pentru a putea infrunta greutatile.
  As vrea...sa intru la facultatea de medicina(fara plata,caci altfel va trebui sa raman acasa) pentru a putea fi de folos oamenilor.
  As vrea sa fie mereu o persoana care sa ma aprecieze si sa ma iubeasca,in preajma mea...
       Astazi as vrea sa fiu libera,la fel ca o pasarica,as vrea sa pot face tot ceea ce-mi doresc fara ca LUMEA sa fie cu ochii pe mine,fara ca ei sa ma vorbeasca pe la spate,fara ca ei sa ma poata impiedica sa fac ceea ce vreau...
« Ultima Modificare: 22 Iunie, 2005, 10:13:42 p.m. de dew »

23 Iunie, 2005, 01:39:10 a.m.
Răspuns #1

Guardian|Angel

as vrea....as vrea atat de mult sa stiu ca tuturor celor din jurul meu le e bine,ca sunt fericiti...ca nu mai au nevoie de mine...si apoi...as vrea sa imi gasesc linistea...linistea pe care am pierdut-o....as vrea sa inchid ochii si sa nu mai simt nimic,sa nu mai aud nimic...as vrea sa dispar....mi-e frica sa spun ce as vrea...dar cred ca.......cred ca ati realizat!as vrea sa mor...poate doar asa as fi fericita...eu si linistea sufleteasca de care am atata nevoie! :'(
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

23 Iunie, 2005, 12:32:09 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

Nu Rebecka, n-ai vrea sa mori, adevarul e ca ai vrea sa fii fericita, ca noi toti. Asta vrem toti. Moartea e o alternativa numai atunci cand suferinta pare prea mare ca sa fie indurata. Dar nu uita ca nu prea ni se da niciodata mai mult decat putem duce. A vrea sa fii fericita este (vorba poetului) "o dorinta legitima si miraculoasa". Si eu tot asta vreau. Esti tanara, acum probabil te-ai lovit de prima mare dezamgire in dragoste. O sa treaca, o sa privesti in urma si o sa zambesti. Fruntea sus si propune-ti nu sa mori, ci sa fii fericita. Asta e primul pas catre a deveni intr-adevar fericita. Sa stii ca te va ajuta sa scrii aici (oriunde pe site) ceea ce simti, ce ti se-ntampla, cum esti... Imi amintesc de o poveste veche cu un prieten de pe aici care se legase cu un soi de lant imaginar de un alt prieten tot de aici si impartea un pic povara suferintei pe care a avut-o de carat. Stii care a fost cea mai mare satisfactie? Sa citim cu totii intr-o zi, din partea lui ,"azi sunt fericit". Ai deschis odata un topic despre prieteni si prietenie, poate e momentul sa vezi acum intr-adevar de ce exista prietenii. Scrie-ne, nu ezita.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

23 Iunie, 2005, 01:03:18 p.m.
Răspuns #3

jucatorul

.. ca sa inveti, trebuie sa fii pregatit sa uiti... dar sa nu uiti...
.. ca sa fii fericit, trebuie sa fii pergatit sa fii trist... dar sa nu fii trist...
.. ca sa gasesti, trebuie sa fii pregatit sa pierzi... dar sa nu pierzi...
.. ca sa iubesti, trebuie sa fii pregatit sa urasti...  dar sa nu urasti...
.. ca sa te casatoresti, trebuie sa fii pregatit sa te desparti... dar sa nu te desparti...
.. ca sa traiesti, trebuie sa fii pregatit sa mori... dar sa nu MORI!

As vrea .. sa fiu pregatit!!!
I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

23 Iunie, 2005, 09:27:30 p.m.
Răspuns #4

Maria

Vizitator
   Rebecka draga fericit si fericire este doar atunci cand traiesti! Cum mai poate fi sufletul tau fericit daca-i mort?! Uite; cand aud aceste mesaje si le aud destul de des in ultimi ani, imi vine sa va dau ,,nanaita''. Mie nici prin minte nu-mi trece asa ceva.... Este atat de scurta viata, uneori dificila, alteori frumoasa,...dar indiferent cum ar fi este un dar, care se pastreaza.
     Cum bine spune si Lorelei incearca sa-ti faci micile capricii care salveaza si bucura foarte mult, apoi incearca sa iubesti neconditionat, fara teama unui nou esec.  Nu mai spune ca nu vrei sa auzi sau sa vezi nimic ca nu-i adevarat. Sunt sigura ca totul te intereseaza la fel de mult ca si pana acum, doar ca-i o perioada dificila din viata ta. Sa nu-ti plangi niciodata de mila, viseaza lucruri reale cu bune si cu rele. Sa sti si sa crezi Rebecka draga ca imaginarea unei vieti numai in roz poate declansa probleme mult mai grave decat viata asta reala in care trebuie sa traim, fiind obligati sa ,,ducem atat cat putem duce''(citez din ceea ce-a scris Lorelei, are dreptate)

23 Iunie, 2005, 09:40:19 p.m.
Răspuns #5

Maria

Vizitator
   Lacramioara draga ,,lasa lumea sa vorbeasca asta-i rostul ei". Priveste in fata si bucura-te atunci cand esti vorbita, caci se spune:,,daca esti vorbit de rau sa asculti si sa vezi unde ai gresit, dar daca se vorbeste minciuni sa RAZI". Ma bucura foarte mult si chiar ma incanta optimismul si inocenta ta de copil curat. Lacramioara draga sa-ti ajute Dumnezeu sa ramai asa in continuare un suflet bun si cald, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, putere de munca sa ajungi medic. Uf! atentie la cele spuse dupa juramant!

23 Iunie, 2005, 11:18:46 p.m.
Răspuns #6

Mr. Pheonix ...

Hm ......as vrea ca in fiecare dimineata sa pot zambii din nou la viata , as vrea ca macar o data in viata sa simt cum creste iarba pe ogoare,   as vrea sa stiu sa ascult armonia unei ropote de vara ,sa pot iubii sub clar de luna , sa prind din zbor o raza de soare sa cant ca un nebun la stele si sa ma lupt cu vantul pentru-a-lui putere

as vrea ca si Rebeka sa simta toate astea si sa  realizeze ca  viata e un miracol prea frumos ca sa-l poti refuza si prea mare ca sa-l poti ascunde dupa probleme ......

ps :te pup R si lasa linistea cu linistile ei caci o lupta-i viata deci te lupta...........
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

23 Iunie, 2005, 11:40:26 p.m.
Răspuns #7

dew

Vizitator
  "Copila ,aminteste-ti totdeauna ca cel mai usor lucru din lume e sa te gandesti la lucruri rele.Daca-ti lasi mintea in voia ei,o sa aluneci din ce in ce mai mult in tristete.Totusi,sa te gandesti la lucruri bune,cere efort.Pentru asemenea lucruri exista educatia.Educa-ti MINTEA sa zaboveasca pe parfumuri dulci,pe atungerea matasoasa,tandra a picaturilor de ploaie,pe linistea zorilor.Si,in cele din urma n-o sa trebuiasca sa mai faci un asemenea efort si atunci iti vei fe DE MARE FOLOS."
   "Bucura-te de nectarul fiecarei zi,oricat de amar al fi el!"
                                                       (James Clavell)
 Draga Rebe,citeste cu atentie cele scrise mai sus si nu uita ca atunci cand iti este greu,aici suntem noi,dispusi sa te sprijinim.

As vrea sa pot oferi putin din armonia mea interioara acelora care au nevoie,as vrea sa pot imparti linistea ce dainuie in sufletul meu cu voi,cu tine Rebe.As vrea ca noi oamenii sa nu stim ca moartea exista...
  As vrea ca Dumnezeu sa-si faca simtita prezenta si sa le arate ,tuturor acelora care se indoiesc,ca viata este un dar Divin ( noi trebuie sa-i dovedim ca l-am meritat!).

24 Iunie, 2005, 11:15:21 p.m.
Răspuns #8

Guardian|Angel

as vrea...sa va multumesc inainte de toate pentru ca sunteti prietenii mei,pentru ca va pasa...as vrea sa imi mai pese si mie(de propria mea persoana), insa in fiecare zi mi se dovedeste ca nu sunt apreciata...as vrea sa uit de tot ce am trait acum,nu sa va uit pe voi insa...as vrea...sa va imbratisez,si cu lacrimi in ochi sa va multumesc si sa va zic cat de mult va apreciez si va iubesc! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

06 Iulie, 2005, 10:43:28 p.m.
Răspuns #9

dew

Vizitator
 As vrea...pentru cateva luni sa adorm a mea iubire.Oare cum se face lucrul acesta?hm..?cum?...
    As vrea sa nu-mi mai fie dor .As vrea sa-mi fie aproape pentru cateva minute,sa-l strang de mana ,sa-i spun ce simt...sa-i spun ca imi este frica si ca am nevoie de sprijin si protectie.
            Iubire,as vrea sa fii langa mine ...atat as vrea...sa simt fericirea in plenitudinea ei,pentru cateva minute...

07 Iulie, 2005, 09:45:15 p.m.
Răspuns #10

charlie

as vrea sa pot da timpul inapoi, as vrea sa pot face anumite schimbari in viata mea, as vrea sa fac unele lucruri pe care nu le-am facut, as vrea sa nu fi facut anumite lucruri, as vrea sa fi facut unele lucruri altfel, as vrea sa nu mai am regrete...
You believe but what you see
You receive but what you give

04 August, 2005, 05:47:40 p.m.
Răspuns #11

Pustnicul

as vrea sa mor...poate doar asa as fi fericita...! :'(

Era intr-o dimineata friguroasa de iarna. Asteptam tramvaiul sa merg la lucru alaturi de ceilalti oameni. Deodata la containerul cu gunoi apare o femeie ce cu manutele degerate de frig se chinuia sa scoata un colt de paine.., nu avea degete la maini si incerca sa muste din acea paine tare ca piatra...
O persoana langa mine imi explica ca a suferit un accident, a explodat butelia i-a ars casa, ea a scapat cum a scapat, dar a ramas pe drumuri...
Acea femeie fiind in cea mai grea suferinta , nu cred sa fi ajuns sa gandeasca asa cum gandesti tu RebecKa, iar daca totusi ar fi ajuns, poate as fi inteles-o de ce, dar ...
Tu de ce esti asa de slaba in vointa pe care o ai asupra vietii !? ...
« Ultima Modificare: 04 August, 2005, 05:51:03 p.m. de Pustnicul »

05 August, 2005, 10:57:27 p.m.
Răspuns #12

dew

Vizitator
  Este tare ciudat faptul ca un gand imi da tarcoale de fiecare data cand ma urc in masina.Fie ca papa conduce,unchiu,mama etc. ma gandesc ,ar fi bine daca am da intr-un copac,as muri pe loc,fara durere...Imi place viata,dar totusi,as scapa de orice greutate ,nu as mai sti nimic...TOTUL AR DISPAREA.  Asta pret de o clipa,apoi ma infricosez de propriu-mi gand. 
    De ficare data cand accelereaza ,simt pentru cateva secunde cum imi doresc sa se implineasca acel gand.E infricosator acum,cand ma gandesc. ???

05 August, 2005, 11:10:20 p.m.
Răspuns #13

DIANA

Vizitator
E un gand egoist si care nu merita intelegere si toleranta nici din partea ta si nici a celor din jur, deci nici a noastra! E un gand care daca s-ar implini ar aduce multa suferinta celor care te iubesc si ar lasa de izbeliste pe toti cei care au nevoie de tine. E un gand de razmerita in ciuda a tot ceea ce e frumos si bun si merita apreciat in viata ta. E un gand de lasitate fara motiv si cred ca ar fi bine sa fii atenta ce iti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!

07 August, 2005, 04:01:07 p.m.
Răspuns #14

desdemona

apropo de gandul tau dew...stii ca asa gandesc si eu?sa dispar..sa mor...sa ma evapor numai ca sa scap de  tot...sa nu mai sufar...sa nu ii mai fac pe toti cei din jurul meu sa sufere...si cand ma urc in masina...si vad ca face o depasire..parca vreau sa se termine totul...fara durere..intr-o secunda..dar oare moartea aduce acea fericire?acea liniste?asta nu putem sti...ceea ce este mai tragic..sau mai bine ...nu stiu...mie mi se indeplineste ceea ce imi doresc...mi-am dorit sa mor...oscar wilde spunea ca ezista doua tragedii pe lume...una e sa nu capeti ceea ce doresti,iar cealalta e sa capeti...cred ca se potriveste...
diana are dreptate este o lasitate...de fiecare data cand dam de greu vrem sa murim..asta este rezolvarea noastra...nu sunt puternica stiu..sunt sensibila...dar e asa de placut sa te gandesti ca te-ai linisti..ca ti-ai gasi locul daca ai muri...parca simti ca te regasesti....can suferi aceasta iti este singura alinare...oare gresesc?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului