Iti spun sincera ca nu te inteleg!
Cum este posibil ca dupa ce TE-A INJURAT sa mai fi confuza?O sa spui sa sunt rea ,dura sau mai stiu eu cum ,dar daca te-ar iubi ar avea incredere in tine (increderea sta la baza unei relatii) si in nici un caz nu si-ar permite sa ti se adreseze in modul in care el a facut-o.EU nu as mai ridica privirea la un astfel de individ,totusi ,ma consider o domnisoara si as avea anumite pretentii de la persoana pe care o iubesc si O RESPECT.Depinde acum de fiecare...
  ".. singurul lucru .. pe care il mai jtiu` in acest moment` .. e ca vreau sa mor` .. " _Imi pare sincer rau sa te aud spunand asta.De ce te joci cu cuvintele?Gandeste-te de doua ori inainte de a spune asa ceva!Situatia nu este asa de grava incat sa iti doresti sa mori.Sau crezi ca merita sa mori pentru EL?
Dupa ceea ce ti-a facut ar trebui sa il dispretuiesti,atat.Sa il tratezi cu indiferenta.NU VREAU SA CRED CA TE VEI INTOARCE LA EL,NU VREAU SA CRED CA INCA IL MAI IUBESTI!(CRED ca mie mi-ar fi imposibil)
   PS:Draga M. nu lua in nume de rau ceea ce am scris mai sus,dar crede-ma ca astfel de baieti nu merita atentia noastra sau mai ales ,iubirea noastra.Cum sa-si permita una ca asta?
   PPS:Nu cred ca ai avut ocazia sa ne citesti prea mult,dar am stabilit ca aici ,pe Lovetime,trebuie sa scriem cat mai corect ,sa evitam prescurtarile etc. Incearca sa-ti modifici mesajele si sa-ti amintesti ca nu suntem pe un chat .Sunt multe persoane care ne citesc zi de zi si isi fac o anumita parere despre noi care,cred eu,conteaza.
   Poate ca nu sunt in masura sa fac astfel de observatii,dar si noi (unii dintre noi) ,le-am primit de la moderatori.