Diana, ma bucura postul tau 

Intr-adevar, am sesizat si eu fix acelasi lucru, dar din pacate nu am decis nimic deoarece, dupa cum se observa, rar se pot purta discutii de calitate (lumea nu prea se "baga" sa scrie), ceea ce prinde fiind micile trivialitati, micile dileme existentiale, etc.
Pe de o parte ma sesizez ca se discuta banal, pe de alta parte ma intreb cat se poate discuta despre iubire? 
Putem pune moneda iubirii sub diferite lumini: religioasa, mistica, filozofica, sexuala.. O putem intoarce pe partea cealalta, si sa gasim ura, depresie, dependente, divorturi, sinucideri..
Dar.. Inevitabil vor fi aceleasi probleme.
Din analiza traficului pe site, stam bine la capitolul vizite, din pacate nu stam bine la capitolul posturi noi. Acuma, sincer cat sa se poata discuta despre una sau alta ? Si cate idei noi sa existe ca cineva sa ia decizia sa contribuie cu ceva personal si aparte fata de ceea ce nu s-a spus ? Cumva ma gandesc ca s-a cam zis totul  

O solutie pentru curatirea forumului - ma gandesc eu - ar fi sa facem o rubrica de discutii libere, dar in acel sens libere incat:
* sa nu fie discutii cu o tematica anume (nu neaparat despre iubire)
* sa nu se impuna nici o doza de maturitate in postarea acolo
Cumva sa fie o zona de recreere.. Un soi de "la piata" 

O alta idee ar fi ca toate posturile noi sa fie scrise in aceasta zona, si numai daca maturitatea/profunzimea/gradul de "a fi aparte" subiectului suscita interes, atunci sa fie mutat in alte zone mai serioase.. Dar trebuie sa studiez cum se poate realiza  

In sensul ca un user sa nu poata creea threaduri noi in zonele desemnate drept serioase, ci doar creea noi posturi in threadurile existente deja acolo.
Ma rog, e o idee.. 
Merci Diana, fiindca eu inca stateam si ma gandeam vag ce e de facut, dar acum cu "avem o problema. cum procedam?" este mai usor de gasit idei.