11 Octombrie, 2025, 10:00:30 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Voi la ce visati?  (Citit de 3592 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Iulie, 2005, 04:01:00 a.m.
Citit de 3592 ori

DIANA

Vizitator
Uneori sunt obosita. Atat de obosita incat as vrea sa ma rup de lumea reala si sa uit de tot ce ma preocupa. Si atunci inchid ochii si incep sa visez. De cele mai multe ori ma gandesc la locuri in care as vrea sa merg cu prietenii mei, la lucruri pe care as vrea sa le facem impreuna. Creez cadre imaginare in cele mai mici detalii. M-am vazut alaturi de voi (caci voi sunteti prietenii cu care fug, imaginar deocamdata, in alta lume), la o cabana undeva la munte, sau la o casuta pe malul marii unde ziua sa lenevim la soare si seara sa stam in jurul focului pana tarziu. Poate ca nu sunt tocmai originala in idei. Dar sunt dornica sa impartasesc visele voastre legate de o intalnire a noastra. :)

10 Iulie, 2005, 11:26:17 a.m.
Răspuns #1

dew

Vizitator
 Eu cand sunt obosita devin  mai pesimista si cel mai bun lucru pe care il pot face atunci este sa dorm (adorm foarte repede si nu visez nimic).
  Visez la o intalnire a noastra ,dar visez cu ochii deschisi,atunci cand sunt bucuroasa ma pun pentru jumatate de ora pe pat si ma gandesc la toti si toate,la viitorul meu...(deci am in plan o intalnire  ;) ,abia o astept  :) ).Eu vreau sa va aduc pe toti in oralelul meu micut,pe dealurile "mele",in locurile unde ma jucam cand eram micuta  :-[ (recunosc,este foarte frumos ).
     Sau la munte,DA,imi place ideea Dianei...Intr-o cabana mare,sa ne cuprinda pe toti (la un loc).Seara am spune povestioare inspaimantatoare,vom sta in fata semineului si vom bea ceai fierbinte.Printre noi se va afla si un baiat care va canta la chitara  ;D .Sa nu radeti ,dar la asta visez EU.

PS:Abia astept sa plec din "satucul" meu si totusi imi va parea rau dupa locurile minunate de aici (dupa dealurile "mele").

PPS:O poza cu oraselul meu cred ca o veti gasi la poze utilizatori (daca moderatorii sunt de acord sa o afiseze  8) )

« Ultima Modificare: 10 Iulie, 2005, 11:31:11 a.m. de dew »

18 Iulie, 2005, 11:27:10 p.m.
Răspuns #2

|ngerMorT

Eu as zice sa ne intalnim acolo pe plaja unde ne-ai si insemnat locul pe nisip! :) Si sa mai scriem o data, dar maaaaare, sa se vada de suuuuuus de tot :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

23 Iulie, 2005, 02:50:06 p.m.
Răspuns #3

desdemona

citin aceste randuri mi-am amintit de un film ...care mie personal mia placut ff mult...era vorba despre o persoana care in urma unui accident groaznic viata lui destul de linistita sa transformat in ceva oribil...fara prieteni..fara nimeni in preajma...a ales sa fie supus unui experiment in care ar dormi mereu...acum a vea o viata noua...toate problemele erau rezolvate...dar viata lui era in vis...era viata perfecta...finalul...la sfarsit a fost pus sa aleaga...va trai in acea viata perfecta...dar din vis...sau sa se trezeasca facand fata problemelor din viata reala?voi ce ati alege?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

17 Noiembrie, 2005, 09:39:03 p.m.
Răspuns #4

digitty

este cumva vorba de filmul Vanilla Sky? mi-a placut foarte mult! eu as alege lumea ireala...ce sa fac?imi place mult prea mult sa visez...sunt o lasa...imi place sa traiesc clipe de vis... uneori ma speria viata reala..
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

13 Decembrie, 2005, 11:36:57 p.m.
Răspuns #5

Evangeline

Ce vis frumos...sa ne intalnim cu totii. Cred ca ar trebui sa votam unde anume vreti sa ne intalnim ;D In primul rand sa fie in Romania si de preferat la munte. Mi-ar place sa fie vara si sa savuram aerul proaspat de munte, sa povestim si sa ne simtim bine :) De mult as vrea sa ma intalnesc cu voi prieteni sa va vad, sa va aud si sa mai uit de singuratatea asta ;) Nu conteaza unde stam la munte conteaza ca vom fi impreuna si vom admira frumusetile naturii :). Ah, ce vis frumos ::)...continui sa visez cu ochii deschisi...ce frumos ar fi daca am avea macar sansa de a ne intalni :)

:-*
Never, never quit!

27 Decembrie, 2005, 02:10:30 a.m.
Răspuns #6

ONLY DESIRE

visez sa ma intorc in trecut....in copilarie!am avut o copilarie atat de fericita!!!!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

28 Decembrie, 2005, 01:59:16 p.m.
Răspuns #7

sunshine

In fiecare seara, cand merg la culcare, ma gandesc ,deci visez ,pana adorm, ce imi doresc eu sa fac la munte, la mare, cum intalnesc iubirea cautata de atata timp, visez soarele ,visez fericirea, visez ca sunt frumoasa ,imi amintesc cum am nascut copiii si cat de frumos a fost, incerc sa-mi amintesc anii adolescentei, visez ca sa pot merge mai departe, in lumea asta lipsita de vise si de realizari, visez ca zbor(asta cand dorm, regulat visez ca zbor,oare ce inseamna, stie cineva?), visez ca sunt iar mireasa dar asa cum vreau eu, visez ca nu au trecut anii peste mine si sunt la fel ca la 25 de ani.
  Asta visez eu, pe scurt.
  Dar acum mai am un vis, cum va intalnesc pe voi ,dragii mei si cum va recunosc pe fiecare dupa chipul pe care vi l-am imaginat pt fiecare.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 Decembrie, 2005, 02:32:42 p.m.
Răspuns #8

Lady Allia

Ce coincidenta draga mea sunshine...:)....si eu va visez pe voi...pe toti si va dau un chip..si mergand pe strada ma uit sa vad...oare sufletul meu va stii sa va recunoasca?...Dar eu stiu ca va stii...:).
Apoi visez la o lume mai buna..., unde sa nu cada stelele, sa nu fie copii abandonati si tristi, unde sa nu fie batrani aruncati pe starda ca niste cadouri nedesfacute, visez sa vad zambete si sa aud rasete pline de fericire.
Visez la o casuta mica de lemn alb...undeva intr-un loc mai ferit de zgomotul infernal al strazilor si oraselor, sa fie inconjurata de pomi de liliac si stejari...de flori cataratoare si ....flori...nu are importanta de care....flori sa fie. Visez la o curte plina de iarba, la un raulet mic caruia sa ii aud susurul...visez la o fetita care sa alerge prin curte cu parul plin de frunze si floricele...visez la el...la ingerul meu drag...care sta langa mine si isi soarbe din cafeluta privindu-ma si soptindu-mi cuvinte tandre si calde. Visez la un dormitor mic...vopsit in alb...cu o inima mare desenata in fata patului in care va scrie mare...Inger+Rami....si Te iubesc....visez la pereti plini de poze de ale noastre...si visez ca va fi bine intr-o zi...visez ca va fi bine....da, asta visez! Iar atunci cand nu pot visa...ma panichez....as muri daca nu as mai putea visa...macar asa sa pot sa fiu acolo unde imi doresc si sa pot zambi larg...macar acolo iubirea mea sa poata sa imi spuna te iubesc...sa poata sa ma sarute, sa ma alinte...da...visez la mai bine si la iubire...