Si uite cum , natura plange alaturi de tine spalandut-ti cu forta sa lacrimile ce ard pe obraji tai, si uite cum tunetele incearca sa-ti dea din a lor putere , iar fulgerul in a lui salbaticie lumineaza o cale pe care o oglinda stramba o deformeaza . Singuratate ce haina mincinoasa vrei tu sa imbraci , ce mlastina de siguranta , ce gol siret ce se hraneste din propri-ai existenta creeand un vartej criminal de suflete , un fotoliu un pachet de tigari proaste o minte ce nu vrea sa doarma iata un cokteil nemuritor preparat cu migala de un barman care plin de durere sta intr-un colt de lume si se uita in oglinda.
Azi m-am uitat si eu intr-o oglinda , treceam pe un coridor de la servici si acolo , o oglinda , care din grija mesterului nu a era prinsa bine , imaginea era stranie cand ma inclinam putin spre stanga fata , ochii, gura , nasul totul mi se deforma, capatam o valoare aproape demonica , apoi reveneam si totul era din nou normal , am zambit ca un imbecil pentru o secunda si am zis doamne ce usor e , o mica inclinatie si totul pare anormal , imaginea sufletului, e la fel, aceeasi inclinatie , acelasi mester care cateodata pare ca greseste , acelasi barman care cu toata incapatanare isi inclina "capul" in partea gresita .