10 Octombrie, 2025, 08:46:55 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Nu mai suport !!!  (Citit de 9522 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 August, 2005, 01:23:45 p.m.
Răspuns #15

lonelyness

E bine ca incerci o evadare ca asta...sper sa te linistesti si sa te regasesti acolo unde pleci...si sa te intorci mai vesela...noi suntem alaturi de tine si incercam sa te ajutam sa treci peste durerea ta...trebuie sa vrei si tu...si grija de tine si cum ti-am mai zis...inceraca un zambet in fiecare zi...te pup :-*
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

28 August, 2005, 11:15:14 p.m.
Răspuns #16

Guardian|Angel

de fapt,nu de o evadare ai nevoie ingerit-o,sa stii....ai nevoie de putin timp cu tine...ai nevoie sa cauti si sa gasesti ce credeai pierdut...copilul din tine....ai nevoie sa traiesti,pentru tine!
te sarut....revino printre noi,eu eram mai rau ca tine...si uite ca am invtat sa ma bucur de viata,sa ma bucur pentru orice...ai grija....si....analizeaza-ti sentimentele inainte de a spune ca nu vrei sa inceapa o a doua zi....maine poate va fi mai bine...e o alta zi!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

21 Septembrie, 2005, 10:04:14 p.m.
Răspuns #17

Strumfita

Buna .. am revenit printre voi prieteni.
  Acolo unde am plecat .. si unde am sperat ca va fi totul bine .. nu voi fi dezamagita de nimeni , acolo unde am crezut ca voi invata ce este fericirea.
  Intradevar, am invatat sa trec peste orice greutate, am invatat foarte multe lucruri.
  Is din nou plina de viata lume .. m-am regasit pe mine ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Sunt foarte fericita pentru acest lucru, nu credeam ca se va mai intampla, am redevenit acea persoana plina de viata care eram.
  Din pacate am fost dezamagita si in acel loc, unde ma asteptam mai putin de lucrul acesta.
  In fine, s-a intamplat, se vor mai intampla multe, trebuie sa fiu tare si sa merg mai departe .. pentru a simti in fiecare zi mirosul unei noi dimineti  :D
  Va multumesc pentru tot , nu as fi reusit fara ajutorul vostru. :-* :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

21 Septembrie, 2005, 10:18:31 p.m.
Răspuns #18

DIANA

Vizitator
Sa intelegem ca iti vei schimba si numele din SAdAngel in....Happy, Cheery Angel? O sa credem cand o sa vedem. ;)

22 Septembrie, 2005, 04:02:59 p.m.
Răspuns #19

Strumfita

Diana .. sa stii ca ii o idee buna ..  :D
   Va pup`   :-* :-* :-* si va iubesc  ;)
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?