10 Octombrie, 2025, 05:18:36 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: monotonie vs mereu proaspeti indragostiti  (Citit de 4050 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Iulie, 2005, 12:19:03 a.m.
Citit de 4050 ori

delilah_boo

Va salut calduros pe toti, pentru ca citind si invatand atatea de la voi am inceput intr-o oarecare masura sa va cunosc :)
Asta ca o introducere ..
Acum as avea si eu un sfat sa va cer .. poate invatam cate putin unul de la altul .. fiecare cu ideile si sfaturile sale..
Intotdeauna cele mai multe dintre emotii le avem fiecare la inceput .. cand cel/cea de care ne indragostim ne atinge delicat mana ... primul sarut .. sute de subiecte de discutie, nerabdarea si  pulsul ridicat de inaintea urmatoarei intalniri.. timpul trece atat de repede si totusi parca ar mai fi fost ceva de spus .. de intrebat.. de facut ..
Din pacate asta nu dureaza prea mult .. poate 4,5,6 luni .. depinzand de firea noastra, insa nici unul dintre noi nu scapam de monotonia specifica ... Oricata imaginatie am avea, la un moment dat se rispeste..
Asta e ce ma framanta .. in cazul meu il iubesc si ma iubeste .. am infiripat impreuna o relatie frumoasa.. serioasa .. ambii avem simt al umorului dezvoltat.. cu imaginatia nu stam rau .. dar nu ezit sa va cer si voua sfatul.. vreau sa fac sa fie totul ca la inceput .. emotia si veselia permanenta .. voi cum ati facut sa scapati de monotonie? Ce ati idei haioase, nebune, ati avut ?
Ce sfat primesc de la voi ?
Multumesc

19 Iulie, 2005, 03:55:08 a.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
Idei haioase, mici nebunii, etc. sunt solutii cu efect scurt. Ceea ce uneste cel mai tare oamenii nu sunt bucuriile, veselia, ci, dimpotriva, necazurile. Daca nu le aveti, foarte bine! Nu e cazul sa le cautati cu lumanarea in speranta ca va vor intari relatia. :) Dar nu fiti nici nemultumiti! Nici de voi insiva, nici unul de celalalt. E asa de bine ca in viata mai sunt si perioade de calm, de ... ;)monotonie! Daca ar fi un permanent carusel cred ca am avea adevarate motive de ingrijorare!
Mai, :) si daca nu puteti si nu puteti sa stati cumintei in asteptarea noului val al vietii ;D, implicati-va in ceva serios, de durata mai lunga, ceva care sa va solicite pe amandoi, care sa va placa in acelasi timp, care sa presupuna lupta din partea amandoura si de rezultatele caruia sa va bucurati impreuna! De exemplu, propuneti-va ca anul viitor pe vremea asta sa aveti o masina a voastra. Cautati posibilitatile de a aduna bani si...la treaba!  ;)

07 Octombrie, 2006, 11:38:39 a.m.
Răspuns #2

Just

Am avut si eu o perioada in care ma framanta aceasta micuta problema ,sa o numesc asa,am trecut si noi printr-o perioada ce putea fi numita ,perioada de calm ,nu stiu daca era chiar monotonie.Si ne-a prins bine.El cu hobby-ul lui ,eu cu scoala mea si serile impreuna.A durat mult timp asa pana cand evenimente neasteptane ne-au adus din nou la viata facandu-ne sa ne implicam amandoi deopotriva.

Cum noi suntem pentru o perioada mai la distanta unul de celalalt profit pentru a-l face sa zambesca prin surprize-surprize :D .De exmplu niciodata nu-l anunt ca trebuie sa primesca scrisoare ,un micut pachetel cu un cadou frumos sau poze si asta il bucura mult,ma bucura mult.Sau il trezesc duminicile devreme si-l poftesc sa ne bem cafeaua impreuna ,chiar fie ea si pe net tot impreuna o bem .Este ceea ce numesc eu "duminicile in familie" .Si mereu cate o idee noua ,nu neaparat sa scapam de monotonie sau de calm, ci doar pentru a ne bucura mai mult de relatia noastra.

De ce sa scapati de monotonie ?eh! bucurati-va de ea pana cand viata va va pune din noua in actiune   :).

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

07 Octombrie, 2006, 12:48:35 p.m.
Răspuns #3

suflet

un subiect care mi-a facut imaginatia sa o ia razna si sa gandesc lucrurile altfel (bine sau rau ... nu stiu) ...
nu stiu daca ma credeti dar in relatia mea actuala eu nu simt monotonia as sta cu ea 24/24 7/7 ... si tot nu m-as satura ...nu pot sa spun ca e ca in prima zi ... pentru ca ea nu simte la fel ...
acest subiect m-a facut sa ma gandesc mai bine si sa imi dau seama ce simte ea cu adevarat (sa ce cred eu ca simte) ... ea ... probabil ca simte monotonia si de aceea eu nu mai simt ca e ca in prima zi ... daca ar simti si ea ca mine ar fi cu totul altceva ... m-as simti la fel ca-n prima zi, in fiecare zi ... asa cum este ea tot simt o bucurie imensa cand o vad si cand petrec timpul cu ea ... e greu sa imi imaginez cat de mare ar fi bucuria, daca ar simti la fel ca mine ...
ea simte ca o iubesc mai mult ca oricine si 100% sigura de sentimentele mele, ma comport mult prea frumos cu ea si fac orice pentru ea ... de aceea ea nu vrea sa renunte la mine chiar daca isi da seama ca ea simte din plin monotonia in unele momente ... si asta ma doare ffff mult ... paote ca acesta de miezul problemelor mele care apar si dispar intotdeauna ...
ATENTIE !!! tot ce am scris eu aici e doar rodul gandirii mele ... si ce ma face ea sa simt acum
ea e o persoana ciudata si nu stiu daca e adevarat ce se intampla ... poate ea nu simte monotonia ... poate altul este miezul problemelor mele ...

PS nu o sa ma puteti ajuta pana nu voi deschide un topic la rubrica viata mea ... numai in felul acesta va pot face sa traiti ce traiesc eu, si poate  ... cu ajutorul experientelor voastre ... o sa imi spuneti ce se intampla, iar eu voi lua deciziile ... :(

:-* :-*

Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin