10 Octombrie, 2025, 10:54:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dew  (Citit de 14067 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Iulie, 2005, 11:45:37 p.m.
Citit de 14067 ori

viulian

Administrator
Dew
Oraselul lui Dew!

21 Iulie, 2005, 11:52:47 p.m.
Răspuns #1

Robert.

Vizitator
Uite un oras din Romania neinundat! :P

Frumos, pe bune! Totusi, nu vad parcurile, spatiile verzi... ;D

22 Iulie, 2005, 12:02:21 a.m.
Răspuns #2

dew

Vizitator
 Aici as vrea sa ne intalnim... :) ,daca mai apucam... :'( .
     Da ,Robert ,orasul meu a ramas intact...suntem intr-o zona protejata,aici padurile dainuie inca.
   Parcurile,spatiile verzi... ;D deschide bine ochii...spatii verzi vezi cu siguranta ,iar parcurile...parcurile sunt in vale...jos in vale  :-[

22 Iulie, 2005, 12:17:35 a.m.
Răspuns #3

DIANA

Vizitator
Daca nu te-as cunoaste, as crede ca mi-ai pus gand rau! La cat de dor imi e de tara  chiar si in clipe atat de triste, ai pus paie pe foc la greu! Urato!  :P :)

22 Iulie, 2005, 12:26:44 a.m.
Răspuns #4

Robert.

Vizitator
"parcurile sunt in vale...jos in vale"

aaaa.... in vale la dreapta sau in vale la stanga? ;D

22 Iulie, 2005, 12:28:17 a.m.
Răspuns #5

dew

Vizitator
 O,dragii de voi!Nu am pus aceasta poza cu rea intentie...Fiti cumintei si linistiti,voi cei de departe.Daca ne vom ruga ,impreuna,lui Dumnezeu sunt convinsa ca ne va ajuta.Ne aduce aminte ca exista,multi au uitat de El,aceasta este pedeapsa ,dar nadajduiesc ca totul va fi bine.

Ps:Casa mea nu se vede,dar oricum,daca ne vom intalni...la mine nu avem loc  :) asa ca ...mergem pe deal.  :P

« Ultima Modificare: 05 August, 2005, 11:16:05 p.m. de dew »

22 Iulie, 2005, 12:30:30 a.m.
Răspuns #6

Lorelei

...mergem pe deal

"Sus pe deal?"  ;D ;D ;D

Vorba lui Robert, pe deal la stanga sau pe deal la dreapta?

PS. Frumoasa privelistea, te invidiez.
« Ultima Modificare: 22 Iulie, 2005, 12:32:13 a.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

22 Iulie, 2005, 12:38:34 a.m.
Răspuns #7

dew

Vizitator
 Mai,maiii   >:( ...!!!
    Draga Robert,observi acei stalpi,de pe deal?  ::) ...asa...de la ultimul stalp ,din partea stanga,coboara  (ai grija ,coboara pe poteca,altfel iti risti viata,sunt URSIII _buhuhu_prin preajma).Cand ai ajuns la sirul de case,ia-o la vale (in stanga) si coboara ,coboaraaa ...pana cand iti spun eu STOP .(Acum vei gasi cu singuranta parcul)
     Lorelei... ;D "pe deal la stanga sau pe deal la dreapta"_ne vom aseza in centru  ;D  ;D ,aduci tu paturile? sau corturile...sau si paturile si corturile si _immm_chitara  8)

22 Iulie, 2005, 12:49:24 a.m.
Răspuns #8

|ngerMorT

Vai ce frumos! Am si eu facute niste poze d'aste superbe de la munte. Of, si cum e sa pui o poza cu Bucurestiul langa poza asta?  :-[ E pacat, asta ar fi, pacat ca stricam frumusete de poza cu dealuri verzi, cu blocurile gri... Of! Dar ma incurajez singura si zic.."nu conteaza unde esti, ci cu cine esti!". Hai ziceti ca n-am dreptate! :P
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Iulie, 2005, 12:59:09 a.m.
Răspuns #9

Robert.

Vizitator
"Draga Robert, observi acei stalpi, de pe deal?   ...asa...de la ultimul stalp, din partea stanga, coboara" 

gata, am vazut stalpul! Ura! Si am vazut si traseul, dar ma-ntreb, daca tot sunt aici sus, de ce sa mai bat atata drum ca sa caut un parc? ::) Poate de sete! ;D

PS: Daca vad ursu si ma vede si el, poti sa-mi zici tu STOP... ;D Si iarta-ma daca nu o sa apuc sa vad parcul! Da, ma-ntorc! Pamantul e rotund, nu? ;D

22 Iulie, 2005, 01:08:07 a.m.
Răspuns #10

viulian

Administrator
PS: Daca vad ursu si ma vede si el, poti sa-mi zici tu STOP... ;D Si iarta-ma daca nu o sa apuc sa vad parcul! Da, ma-ntorc! Pamantul e rotund, nu? ;D

Loooool. Asta imi placu foc!

22 Iulie, 2005, 01:12:10 a.m.
Răspuns #11

dew

Vizitator
  Vesti proaste ,vesti proaste...!!!
      Tu din cauza ca ti-a fost sete ai vrut sa vizitezi parcul...? Imi pare rau ,dar nu este nici un izvor acolo,nimic...sunt doar castani si leganuse pentru copilasi.

Ps:Daca iti este sete ,de cum ai ajus la sirul de case,ia-o-n sus...pana cand iti spun eu STOP,sau pana cand iti iese vreo vulpe-n cale  :P

22 Iulie, 2005, 01:25:09 a.m.
Răspuns #12

Robert.

Vizitator
Mai, da`ce vecini ai! ;D Cred ca bancurile cu iepurasul se petreceau la tine in curte!

PS: Stânga, dreapta, sus, jos... auzi, daca ma ratacesc, macar ursu stie drumu? Scap daca da cu ochii de vulpe? ;D

22 Iulie, 2005, 01:30:11 a.m.
Răspuns #13

dew

Vizitator
 Adevarul este ca in oraselul meu,sau mai bine spus,pe dealurile din oraselul meu...vulpea si cu ursul sunt mari dusmani  :P .Daca te-ai ratacit,ursul va stii drumul ,dar vai de pielea ta de va va iesi vulpea (cea sireata) in cale. 

PS:Mai bine imi dadeai un telefon si veneam eu dupa tine  :o si -ti aduceam si o sticluta cu apa.

Bancurile cu iepurasul?Care bancuri?care iepuras? Eu am o iepurita,Anna,una singura ,din cate-mi amintesc... :-[

22 Iulie, 2005, 02:33:25 a.m.
Răspuns #14

Guardian|Angel

frumos...foarte frumos...dar vad ca ai scapat din vedere esentialul(si daca m-am bagat eu in seama....nu poate fi vorba decat de...)...baietii unde sunt???cum sunt???? ::)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"